Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena:) napisał(a):
Wkońcu uczyłam się od najlepszych.Ja to ta wychowana na Emirze i Arce :evil_lol:

:roll: no ale TY bylas mlodziutka a one moze juz za stare na naukę:evil_lol:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ARKA napisał(a):

Starsze to nie znaczy za stare :eviltong:

Gagatko - w tym problem,że ja związana miotła :evil_lol:

Posted

Gdzie nie spojrzysz to same czarownice:diabloti::evil_lol: Dawno już stosy nie płonęły choć co poniektórzy chętnie wróciliby do tej tradycji:diabloti::evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):

Ciekawe skąd koleżanka zna nasz wiek? Może skoro ma takie dobre info o wszystkim to i nam, do talerzy zagląda? A może sporo młodsza jest - więc informuję młodszą i niedoświadczoną koleżankę, że na naukę nigdy nie jest za późno, na zmienę błędnych poglądów również... :diabloti:

Posted

wishina napisał(a):
Ciekawe skąd koleżanka zna nasz wiek? Może skoro ma takie dobre info o wszystkim to i nam, do talerzy zagląda? A może sporo młodsza jest - więc informuję młodszą i niedoświadczoną koleżankę, że na naukę nigdy nie jest za późno, na zmienę błędnych poglądów również... :diabloti:

Nie mialam na mysli Ciebie ale dobra, czasami mysle;)

-masz dzieci, ktorym jak pisalas, musisz wytlumaczyc dlaczego maluchow nie ma, wiec zakladam, ze te Twoje dzieciaczki no maja z 5-6 lat minimum?;)
-chyba nie rodzilas dzieci jak mialas lat 13?:roll: bo Marlena ma lat 18;)

A ile ja mam lat? Podpowiem, abys nie musiala TY mi do talerza zagladac:evil_lol: Moj syn ma 36 lat.:razz:

Posted

ARKA napisał(a):

-masz dzieci, ktorym jak pisalas, musisz wytlumaczyc dlaczego maluchow nie ma, wiec zakladam, ze te Twoje dzieciaczki no maja z 5-6 lat minimum?;)

A ile ja mam lat? Podpowiem, abys nie musiala TY mi do talerza zagladac:evil_lol: Moj syn ma 36 lat.:razz:
Hi,to i ja Wam powiem - w środę skończyłam 18 lat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Hi,to i ja Wam powiem - w środę skończyłam 18 lat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to my rówieśniczki jesteśmy.:diabloti::evil_lol: Ja tyle kończę w piątek:evil_lol::diabloti:

Posted

Saphira napisał(a):
No to my rówieśniczki jesteśmy.:diabloti::evil_lol: Ja tyle kończę w piątek:evil_lol::diabloti:
Hej,ale ja naprawdę 18 ukończyłam w środę.....:evil_lol:

Posted

gagata napisał(a):
Hej,ale ja naprawdę 18 ukończyłam w środę.....:evil_lol:

Matko jakaś inwazja:crazyeye: i tak jesteście młodsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Te 'starsze' mają z nami przerąbane.. mnie szkoliła jogi,więc wiecie... ja dopiero miałam szkołę życia :diabloti: (pozdro Jogusiowa:eviltong:)

Posted

wishina napisał(a):
Oj słabo koleżanka czyta, oj słabo. Jak wszystko koleżanka tak czyta ze zrozumieniem, to ja za poważne sprawy radzę się nie brać, bo póki co to dzieci Monki-stw są nadal Jej - nie moje! :diabloti:
Wishina,nic się nie martw - jak sie postarasz, to szybko nadrobisz te zaległości...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):

Oj słabo koleżanka czyta, oj słabo. Jak wszystko koleżanka tak czyta ze zrozumieniem, to ja za poważne sprawy radzę się nie brać, bo póki co to dzieci Monki-stw są nadal Jej - nie moje! :diabloti:

Posted

gagata napisał(a):
Wishina,nic się nie martw - jak sie postarasz, to szybko nadrobisz te zaległości...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, jeszcze nie życz, jeszcze z 5 lat... :evil_lol: