ARKA Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Marlena:) napisał(a):Wkońcu uczyłam się od najlepszych.Ja to ta wychowana na Emirze i Arce :evil_lol: :roll: no ale TY bylas mlodziutka a one moze juz za stare na naukę:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ARKA napisał(a)::roll: no ale TY bylas mlodziutka a one moze juz za stare na naukę:evil_lol: Starsze to nie znaczy za stare :eviltong: Gagatko - w tym problem,że ja związana miotła :evil_lol: Quote
gagata Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Aaaa,to dlatego tak wymiatasz te wszystkie bidy po drodze..:lol: Quote
Saphira Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gdzie nie spojrzysz to same czarownice:diabloti::evil_lol: Dawno już stosy nie płonęły choć co poniektórzy chętnie wróciliby do tej tradycji:diabloti::evil_lol: Quote
weronika1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Hej, hej a Wam co się na figle zbiera :eviltong:, piszcie szybko co z sunia? To ,że w dobrych rękach jest , to nie wątpię ,...ale czy coś urodziła? Quote
Saphira Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A oto i przykład co się moze zdarzyć jak nie zdążymy ze sterylką : http://www.dogomania.pl/forum/f28/inka-hurtownia-czyli-jak-trudno-byc-kobieta-134044/index2.html#post12005738 Czy możecie zajrzeć ?:placz: 11 szczeniaków i brak srodków na wszystko:placz: Quote
wishina Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 ARKA napisał(a)::roll: no ale TY bylas mlodziutka a one moze juz za stare na naukę:evil_lol: Ciekawe skąd koleżanka zna nasz wiek? Może skoro ma takie dobre info o wszystkim to i nam, do talerzy zagląda? A może sporo młodsza jest - więc informuję młodszą i niedoświadczoną koleżankę, że na naukę nigdy nie jest za późno, na zmienę błędnych poglądów również... :diabloti: Quote
ARKA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wishina napisał(a):Ciekawe skąd koleżanka zna nasz wiek? Może skoro ma takie dobre info o wszystkim to i nam, do talerzy zagląda? A może sporo młodsza jest - więc informuję młodszą i niedoświadczoną koleżankę, że na naukę nigdy nie jest za późno, na zmienę błędnych poglądów również... :diabloti: Nie mialam na mysli Ciebie ale dobra, czasami mysle;) -masz dzieci, ktorym jak pisalas, musisz wytlumaczyc dlaczego maluchow nie ma, wiec zakladam, ze te Twoje dzieciaczki no maja z 5-6 lat minimum?;) -chyba nie rodzilas dzieci jak mialas lat 13?:roll: bo Marlena ma lat 18;) A ile ja mam lat? Podpowiem, abys nie musiala TY mi do talerza zagladac:evil_lol: Moj syn ma 36 lat.:razz: Quote
gagata Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ARKA napisał(a):Nie mialam na mysli Ciebie ale dobra, czasami mysle;) -masz dzieci, ktorym jak pisalas, musisz wytlumaczyc dlaczego maluchow nie ma, wiec zakladam, ze te Twoje dzieciaczki no maja z 5-6 lat minimum?;) -chyba nie rodzilas dzieci jak mialas lat 13?:roll: bo Marlena ma lat 18;) A ile ja mam lat? Podpowiem, abys nie musiala TY mi do talerza zagladac:evil_lol: Moj syn ma 36 lat.:razz:Hi,to i ja Wam powiem - w środę skończyłam 18 lat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saphira Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 gagata napisał(a):Hi,to i ja Wam powiem - w środę skończyłam 18 lat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to my rówieśniczki jesteśmy.:diabloti::evil_lol: Ja tyle kończę w piątek:evil_lol::diabloti: Quote
gagata Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Saphira napisał(a):No to my rówieśniczki jesteśmy.:diabloti::evil_lol: Ja tyle kończę w piątek:evil_lol::diabloti:Hej,ale ja naprawdę 18 ukończyłam w środę.....:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 gagata napisał(a):Hej,ale ja naprawdę 18 ukończyłam w środę.....:evil_lol: Matko jakaś inwazja:crazyeye: i tak jesteście młodsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te 'starsze' mają z nami przerąbane.. mnie szkoliła jogi,więc wiecie... ja dopiero miałam szkołę życia :diabloti: (pozdro Jogusiowa:eviltong:) Quote
weronika1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 gagata napisał(a):Hi,to i ja Wam powiem - w środę skończyłam 18 lat...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gagatko , to my jesteśmy rówieśnikami:eviltong: Quote
gagata Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wishina napisał(a):Oj słabo koleżanka czyta, oj słabo. Jak wszystko koleżanka tak czyta ze zrozumieniem, to ja za poważne sprawy radzę się nie brać, bo póki co to dzieci Monki-stw są nadal Jej - nie moje! :diabloti:Wishina,nic się nie martw - jak sie postarasz, to szybko nadrobisz te zaległości...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wishina Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ARKA napisał(a):Nie mialam na mysli Ciebie ale dobra, czasami mysle;) -masz dzieci, ktorym jak pisalas, musisz wytlumaczyc dlaczego maluchow nie ma, wiec zakladam, ze te Twoje dzieciaczki no maja z 5-6 lat minimum?;) -chyba nie rodzilas dzieci jak mialas lat 13?:roll: bo Marlena ma lat 18;) A ile ja mam lat? Podpowiem, abys nie musiala TY mi do talerza zagladac:evil_lol: Moj syn ma 36 lat.:razz: Oj słabo koleżanka czyta, oj słabo. Jak wszystko koleżanka tak czyta ze zrozumieniem, to ja za poważne sprawy radzę się nie brać, bo póki co to dzieci Monki-stw są nadal Jej - nie moje! :diabloti: Quote
wishina Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 gagata napisał(a):Wishina,nic się nie martw - jak sie postarasz, to szybko nadrobisz te zaległości...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, jeszcze nie życz, jeszcze z 5 lat... :evil_lol: Quote
Recommended Posts