Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
31 minut temu, Aska7 napisał:

A gdzie ten filmik ?

Jest na wątku. happy.gif Tylko jak go znaleźć?... Onaa zamieściła go po wizycie u Mufci i Tobisia i na pewno pamięta, kiedy była w odwiedzinach. 

Posted
Dnia 21.03.2018 o 18:24, Onaa napisał:

I dzisiejsza wizyta wyglądała tak :). Mufcia to prawdziwa mufinka - sama słodycz :D.

https://www.youtube.com/watch?v=LFgNo8e6ecE

Wiele by pisać o Mufince 0heart.gif, i później napiszę ale filmik mówi wszystko :D.

To taka kochana urocza  przylepka. Od razu do mnie podeszła, przywitać się i pokazać że ona Mufeczka tutaj jest:). Machała ogonkiem.

Później dawała mi i buziaki i łapki :D. I wlazła mi na kolana oczywiście, żeby się przytulić i żeby jak najbliżej człowieka być. No wzruszająca jest...

Mufeczka w ogóle to jest taka niska, ok. 30cm w kłębie, nie widać żeby kluseczka z niej była, po prostu ma grube kości, taka zgrabna na żywo jest, ma piękne miłe futerko na zdjęciach nie widać tego ale ślicznie jej lśni, jest taka czarna u góry - podpalana, jak owczarek niemiecki, a resztę ciała, zwłaszcza główka i łapki to taki śliczny keksik, tylko te przednie łapiny takie krzywe, jedna bardziej - wet powiedział że to może być stare już źle zrośnięte złamanie. Ale nie przeszkadza jej to biegać, podskakiwać, wspinać się łapkami na kolana człowieka.

Tutaj link do filmiku z Mufcią :). 

• Like 1
Posted

Jak miło na początek dnia jeszcze raz obejrzeć filmik z naszą Mufeczką i przeczytać znowu, co pisałaś o niej po odwiedzinach, Onusia. happy.gif I dlatego właśnie wszyscy tak kochamy Mufkę.wub.gif  I czekamy na kochający Domek dla niej...  Spokojnego dnia dla Mufinkowych.

Posted
piatek-ruchomy-obrazek-0050

Na konto Mufci wpłynęły pieniążki - bardzo dziękuję :).

20zł - Yoana k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.

10zł - Jolanta08 k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.

20zł - p. Krystyna T. z fb k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig..

Dobrego dnia dla Wszystkich Mufinkowych :).

• Like 1
Posted
Dnia 22.06.2018 o 19:31, Onaa napisał:

O tak, wreszcie zrobiło się chłodniej. 

A wczoraj to nawet deszcz padał i to kilka razy. Nareszcie...

Dobrej niedzieli dla słodkiej Mufeczki i wszystkich Mufinkowych. happy.gif

Posted

Bardzo lubię oglądać to szczęście wymalowane na mufinkowym pycholku :).

Ato tutaj mam jeszcze dwie fotki z serii "weekendowy luz" i "uwaga - w wodzie jest potwór!" ;)

25062018_2.jpg

25062018_5.jpg

• Like 3
Posted

Onusia, ale nam sprawiłaś radość tymi cudnymi fotkami od pani Ewy. happy.gif

Mufeczka jest cudowna. I te jej uszy rozwiane w galopie...  wub.gif  

Ona nie wie, że jest Bezdomniaczkiem i szuka Domu... Jest szczęśliwa.

• Like 1