Jump to content
Dogomania

Ogłoszenia - oddam (sprzedam), przyjmę (kupię) karmę

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam do odsprzedania nowy nie otwarty worek Acany Sport&Agility 18 kg ważny do grudnia 2010r.
Pospieszyłam się z kupnem i okazało się , że mój ON nie może jej jednak jeść - drapie się okrutnie i ma biegunkę.
Nowy worek kupiłam 2.04.2010 i nawet go nie otworzyłam.Muszę szybko znaleźć coś innego, az ten chciałabym odzyskać 140 zł. Karmę jest do odebrania w Warszawie, w Ursusie. Niestety nie mam samochodu i nie mogę jej dowieźć. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam.

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprzedam napoczęty 14 kg worek [B]Royal Canin Early Cardiac[/B] (dla "sercowców"). Kupiony ok. 3 tygodnie temu (zakup mogę udokumentować). Zjedzone niewiele, ok. kilograma / półtorej (mogę dokładnie zważyć). Rezygnujemy z karmy po konsultacjach u dr Niziołka, który w naszym przypadku ją odradził.
W okolicach Bielska-Białej, Cieszyna mogę dowieźć; również na trasie Bielsko-Biała - Wadowice - Nowy Sącz - Krynica Zdrój.
Szczegóły na pw.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo chętnie przyjmę lub odkupię w niższej cenie karmę Gastro Intensinal Low Fat (dawniej Digestive Low Fat) Royal Canin. Proszę o kontakt najlepiej przez gg- 2532127 lub sms na numer 501893753, gdyż rzadko bywam na forum. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Melka']Sprzedam napoczęty 14 kg worek [B]Royal Canin Early Cardiac[/B] (dla "sercowców"). Kupiony ok. 3 tygodnie temu (zakup mogę udokumentować). Zjedzone niewiele, ok. kilograma / półtorej (mogę dokładnie zważyć). Rezygnujemy z karmy po konsultacjach u dr Niziołka, który w naszym przypadku ją odradził.
W okolicach Bielska-Białej, Cieszyna mogę dowieźć; również na trasie Bielsko-Biała - Wadowice - Nowy Sącz - Krynica Zdrój.
Szczegóły na pw.[/QUOTE]

Napisz mi na pw cenę za jaką chcesz odsprzedać.

• 4 weeks later...
Posted

Warszawa

Sprzedam Royal Canin Maxi Babydog Ultra Sensible 30....worek 15kg otwarty tydzień temu... z karmą nic nie jest, natomiast pies okazał się strasznym filozofem i o jedzeniu rzadko myśli... trochę to nie wiek na przetrzymywanie, więc chyba na razie pojedziemy na gotowanym i szkoda, żeby karma stała długo otwarta

Posted

Sprzedam Acanę Pacificę napoczętą w worku 2,5 kg. Zostało ok. 2 kg. Do odbioru w Białymstoku.
Również ok. 300 g w oryginalnym opakowaniu 1st Choice dla małych ras i dużą garść Profilum z jagnięciną dla małych ras.

Posted

[quote name='Vini.']Pocztą wyślę. No koszt ok. 10 zł, kupiłam to za 17 zł.[/QUOTE]

Wyślij to listem poleconym, koszt takiego listu to 4,50 zł :) (list polecony do 350gram:)).

Posted

[quote name='Vini.']Zmieści sie? Mi chodzi o koszt karmy.[/QUOTE]

Zmieści, zmieści ;) Chciałam napomnieć, że można listem, który jest tańszy od paczki :) Ja wysyłam sporo i zawsze listami ;) no chyba, że coś jest bardzo duże ;)

Posted

Odsprzedam karmę ACANA ADULT DOG - zakupioną niecały tydzień temu w internetowym sklepie zoologicznym. Worek 18 kg, z tego zużyłam niecały 1 kg. Niestety mój owczarek jak zawsze wybredny kategorycznie odmówił jedzenia tej karmy, niestety :(. Zainteresowanych proszę o kontakt 607-288-170

Posted

Sprzedam zaczęty worek Josery Festival, jest w nim jeszcze na pewno 10kg karmy. A może i więcej (nie mam wagi).
Lub zamienię na karmę podobnej gramatury, ale na stawy. Koszt karmy ok. 100zł

Wysyłka tylko dla na prawdę chętnych - koszt 30zł

Posted

[quote name='Melka']Sprzedam napoczęty 14 kg worek [B]Royal Canin Early Cardiac[/B] (dla "sercowców"). Kupiony ok. 3 tygodnie temu (zakup mogę udokumentować). Zjedzone niewiele, ok. kilograma / półtorej (mogę dokładnie zważyć). Rezygnujemy z karmy po konsultacjach u dr Niziołka, który w naszym przypadku ją odradził.
Szczegóły na pw.[/QUOTE]

Niestety cały czas aktualne.