Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083'][SIZE=1][COLOR=dimgray]Koperku...to ktory w miejsce Kajtka...:razz:[/COLOR][/SIZE][/quote]
hehe Faktycznie obiecałam [B][COLOR=black]Chojrakowi[/COLOR][/B], ale jeszcze nie teraz ;) Akurat dobrze się potoczyło (dzięki[B] mari23:loveu::loveu::loveu:[/B]) adopcja [B][COLOR=red]MALEŃTASKA[/COLOR][/B], bo w sierpniu mnie nie będzie na jakiś czas.

[I]A o następnym tymczasie przypomnę sobie na wrzesień- będzie nowa praca to i na tymczas wystarczy pieniążków[/I] ;)

p.s. Zmienię tytuł, jak się dziś wieczorem przekonam telefonicznie, że wsio OK.

Posted

"odcięłó" mnie i wszystkich tutaj od świata czyli prądu na 3 dni, nasza miejscowość jest jedną z najbardziej poszkodowanych w okolicach Legnicy :-(

Domek Kajtusia nie ucierpial:lol:
Mam nadzieję, że tak, jak w bajce: "żyli długo i szczęśliwie" to właściwy tytuł fotki, na której Weronika z mężem i piesiem ślicznie wyszli.
A w domu - cała rodzina szczęśliwa :multi:wszyscy już go polubili, :cool3: ponieważ to moi dawni sąsiedzi, a obecnie - sąsiedzi mojej córki - będę tam zaglądać i odwiedzać maluszka czasem, choć myślę, że o jego przyszłość martwić się nie trzeba :lol:

Posted

[quote name='mari23']ponieważ to moi dawni sąsiedzi, a obecnie - sąsiedzi mojej córki - będę tam zaglądać i odwiedzać maluszka czasem[/quote]
No ja myślę [B]mari[/B], że wieści będą na bieżąco wklejane do wątku!:cool3:

Posted

"na bieżąco" wklejam::evil_lol:

Kajtuś właśnie mnie dziś odwiedził wracając ze spacerku ze swoja Pańcią i dziewczynkami - ależ naszczekal straszliwie na moje psiaki, jakie to maleństwo zadziorne, nawet mój Misiek mu nie dorówna:lol::evil_lol::lol:
Jest bardzo grzeczny i posłuszny (dopóki nie widzi innych piesków:evil_lol:),
wszyscy domownicy (a to spora rodzina) bardzo go lubią, choć nie czarny - jednak ich ukochanego Mopsika przypomina - psinka naprawdę wspaniale trafiła:multi:
raz nawet pozwolili mu spać z nimi w łóżku:lol: ale jak nie pozwolą - grzeczniutko idzie do siebie... przesłodki!

Posted

Małe musi dać znać o sobie, bo w przeciwnym razie duże go zadepcze;)
Stąd takie jazgotanie:evil_lol:
A poważnie, tak się cieszę, że mały już ma dom i kochających własnych ludzi :loveu:

Posted

No piękne wieści [B]mari[/B]:loveu::loveu::loveu:- DZIĘKUJĘ!!!

[I]A mówiłam, żeby nie rozpieszczali gówniarza i żeby nie pozwolili na psy burczeć![/I] [I]Ale kto by mnie tam słuchał przy stresie adopcyjnym...:diabloti:[/I]

Posted

[quote name='Koperek']No piękne wieści [B]mari[/B]:loveu::loveu::loveu:- DZIĘKUJĘ!!!

[I]A mówiłam, żeby nie rozpieszczali gówniarza i żeby nie pozwolili na psy burczeć![/I] [I]Ale kto by mnie tam słuchał przy stresie adopcyjnym...:diabloti:[/I][/quote]

Ależ słuchała Weronika,słuchała uważnie :lol: nawet strofowała malucha i mówiła, że pani poleciła nie pozwalać mu tak się zachowywać, ale to maleństwo gdzieś miało jej zakazy:evil_lol:

Za to wczoraj Kajtuś był u mnie w pracy - grzeczniutki i słodziutki :loveu:(piesków innych nie było:evil_lol:)
Psiaczek już zaprzyjaźnił się z całą rodziną, tylko mężczyzn jednak się jeszcze trochę boi (nie wskoczy na kolana:shake:)- widocznie kiedyś jakiś "typ" go skrzywdził.
Dziewczynki zachwycone, reszta rodziny też - jednym słowem - Maleńki zawładnął sercami wszystkich :lol:

Posted

co ja tu czytam, nie było mnie kilka dni iiii ........ Kajtusiu mój :placz: maleńtasku będę tęskniła.......... niech będzie Ci jak najlepiej ze swoją rodzinką - bądż grzecznym chłopczykiem :evil_lol::loveu::bluepaw:

Posted

Maleństwo często widuję - jest szczęśliwy i baaaaardzo grzeczny (jak nie widzi innych piesków :evil_lol:)
Ponieważ jest u dawnych moich, a obecnych mojej córki sąsiadów - czuwam nad nim:cool3: choć mój "nadzór" zbędny raczej, bo psiak naprawdę dobrze trafił:multi:

• 3 weeks later...
Posted

Słuchajcie dziewczyny - rewelacja!
Kajteczek razem ze swoja ukochaną panią wyjechał na urlop - nad jezioro!
Weronika jest trenerką naszych kajakarzy i zabrała malucha ze sobą na obóz - widziałam i odjazd, i przyjazd (autobusem pełnym dzieci) - Kajtulek przeszczęśliwy, tylko opalenizny za bardzo nie widać przez ten jego brązowo-rudy kolor:evil_lol:

ach, żeby tak więcej piesków ze schroniska trafiło też do takich domków...

Posted

[quote name='mari23']tylko opalenizny za bardzo nie widać przez ten jego brązowo-rudy kolor:evil_lol:
[/quote]
Ten tekst mnie zabił!!! Więcej rekomendacji nie potrzebuję hahaha:lol::lol::lol:

Posted

ja zapraszam i proszę o pomoc

chociaż, aby banerek pobrać

[URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-banerek-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5986/26082009249.jpg[/IMG][/URL]

przepraszam za spam

• 3 months later...