GoskaGoska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 gratuluje doczekał się - a tobie Koperku współczuje,bo radość z adpocji to pewnie i trochę smutku, ze nagle brak małego. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA MARI:loveu: Quote
Reksiu21 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No to swietnie! nastepny dobrze zakonczony watek.:multi::multi::multi: Quote
Koperek Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='monika083'][SIZE=1][COLOR=dimgray]Koperku...to ktory w miejsce Kajtka...:razz:[/COLOR][/SIZE][/quote] hehe Faktycznie obiecałam [B][COLOR=black]Chojrakowi[/COLOR][/B], ale jeszcze nie teraz ;) Akurat dobrze się potoczyło (dzięki[B] mari23:loveu::loveu::loveu:[/B]) adopcja [B][COLOR=red]MALEŃTASKA[/COLOR][/B], bo w sierpniu mnie nie będzie na jakiś czas. [I]A o następnym tymczasie przypomnę sobie na wrzesień- będzie nowa praca to i na tymczas wystarczy pieniążków[/I] ;) p.s. Zmienię tytuł, jak się dziś wieczorem przekonam telefonicznie, że wsio OK. Quote
terra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No to wszystko dobrze.:lol: Kajtusiu życzę ci wszystkiego najlepszego i bądź grzeczny w nowym domku. Quote
monika083 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 w nowym domku to napewno bedzie grzeczny ,on tylko u Koperka taki diabel byl,szczekacz,bo wolal ,ze chce do swojego domciu! Quote
Koperek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 A to na dobre zakończenie (tfu, tfu, tfu) :) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/168/ea12a4ba4e3d4c1emed.jpg[/IMG][/URL] Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 ..i pojechal:multi: Badz grzeczny lobuziaku:loveu: Quote
Koperek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Zmieniłam tytuł;) ...może nie zapeszę... Quote
graynew Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 No wreszcie jakies dobre wiesci!! Bo dzis gdzie nie zajrze tam jakas katastrofa. Trzymamy kciuki za nowy domek. Quote
mari23 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 "odcięłó" mnie i wszystkich tutaj od świata czyli prądu na 3 dni, nasza miejscowość jest jedną z najbardziej poszkodowanych w okolicach Legnicy :-( Domek Kajtusia nie ucierpial:lol: Mam nadzieję, że tak, jak w bajce: "żyli długo i szczęśliwie" to właściwy tytuł fotki, na której Weronika z mężem i piesiem ślicznie wyszli. A w domu - cała rodzina szczęśliwa :multi:wszyscy już go polubili, :cool3: ponieważ to moi dawni sąsiedzi, a obecnie - sąsiedzi mojej córki - będę tam zaglądać i odwiedzać maluszka czasem, choć myślę, że o jego przyszłość martwić się nie trzeba :lol: Quote
Koperek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='mari23']ponieważ to moi dawni sąsiedzi, a obecnie - sąsiedzi mojej córki - będę tam zaglądać i odwiedzać maluszka czasem[/quote] No ja myślę [B]mari[/B], że wieści będą na bieżąco wklejane do wątku!:cool3: Quote
mari23 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 "na bieżąco" wklejam::evil_lol: Kajtuś właśnie mnie dziś odwiedził wracając ze spacerku ze swoja Pańcią i dziewczynkami - ależ naszczekal straszliwie na moje psiaki, jakie to maleństwo zadziorne, nawet mój Misiek mu nie dorówna:lol::evil_lol::lol: Jest bardzo grzeczny i posłuszny (dopóki nie widzi innych piesków:evil_lol:), wszyscy domownicy (a to spora rodzina) bardzo go lubią, choć nie czarny - jednak ich ukochanego Mopsika przypomina - psinka naprawdę wspaniale trafiła:multi: raz nawet pozwolili mu spać z nimi w łóżku:lol: ale jak nie pozwolą - grzeczniutko idzie do siebie... przesłodki! Quote
terra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Małe musi dać znać o sobie, bo w przeciwnym razie duże go zadepcze;) Stąd takie jazgotanie:evil_lol: A poważnie, tak się cieszę, że mały już ma dom i kochających własnych ludzi :loveu: Quote
Koperek Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No piękne wieści [B]mari[/B]:loveu::loveu::loveu:- DZIĘKUJĘ!!! [I]A mówiłam, żeby nie rozpieszczali gówniarza i żeby nie pozwolili na psy burczeć![/I] [I]Ale kto by mnie tam słuchał przy stresie adopcyjnym...:diabloti:[/I] Quote
mari23 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Koperek']No piękne wieści [B]mari[/B]:loveu::loveu::loveu:- DZIĘKUJĘ!!! [I]A mówiłam, żeby nie rozpieszczali gówniarza i żeby nie pozwolili na psy burczeć![/I] [I]Ale kto by mnie tam słuchał przy stresie adopcyjnym...:diabloti:[/I][/quote] Ależ słuchała Weronika,słuchała uważnie :lol: nawet strofowała malucha i mówiła, że pani poleciła nie pozwalać mu tak się zachowywać, ale to maleństwo gdzieś miało jej zakazy:evil_lol: Za to wczoraj Kajtuś był u mnie w pracy - grzeczniutki i słodziutki :loveu:(piesków innych nie było:evil_lol:) Psiaczek już zaprzyjaźnił się z całą rodziną, tylko mężczyzn jednak się jeszcze trochę boi (nie wskoczy na kolana:shake:)- widocznie kiedyś jakiś "typ" go skrzywdził. Dziewczynki zachwycone, reszta rodziny też - jednym słowem - Maleńki zawładnął sercami wszystkich :lol: Quote
terra Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='mari23']Maleńki zawładnął sercami wszystkich :lol:[/quote] I tak miało być :loveu: Quote
bros Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 co ja tu czytam, nie było mnie kilka dni iiii ........ Kajtusiu mój :placz: maleńtasku będę tęskniła.......... niech będzie Ci jak najlepiej ze swoją rodzinką - bądż grzecznym chłopczykiem :evil_lol::loveu::bluepaw: Quote
mari23 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maleństwo często widuję - jest szczęśliwy i baaaaardzo grzeczny (jak nie widzi innych piesków :evil_lol:) Ponieważ jest u dawnych moich, a obecnych mojej córki sąsiadów - czuwam nad nim:cool3: choć mój "nadzór" zbędny raczej, bo psiak naprawdę dobrze trafił:multi: Quote
mari23 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Słuchajcie dziewczyny - rewelacja! Kajteczek razem ze swoja ukochaną panią wyjechał na urlop - nad jezioro! Weronika jest trenerką naszych kajakarzy i zabrała malucha ze sobą na obóz - widziałam i odjazd, i przyjazd (autobusem pełnym dzieci) - Kajtulek przeszczęśliwy, tylko opalenizny za bardzo nie widać przez ten jego brązowo-rudy kolor:evil_lol: ach, żeby tak więcej piesków ze schroniska trafiło też do takich domków... Quote
Koperek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='mari23']tylko opalenizny za bardzo nie widać przez ten jego brązowo-rudy kolor:evil_lol: [/quote] Ten tekst mnie zabił!!! Więcej rekomendacji nie potrzebuję hahaha:lol::lol::lol: Quote
lilith27 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja zapraszam i proszę o pomoc chociaż, aby banerek pobrać [URL=http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-banerek-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5986/26082009249.jpg[/IMG][/URL] przepraszam za spam Quote
mari23 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 dostałam najnowsze fotki malucha - komu wysłać? ...wklejać jeszcze nie potrafię :( wstyd mi, ale nie mam czasu się "pouczyć"... Quote
Neris Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja mogę jutro wstawić, wyślij proszę na [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts