Agnieszka(Visenna) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Koperku, popros kogos o allegro.. te ogloszenia zawsze najwiecej daja Quote
Koperek Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 monika083 napisał(a):**malutki Kajtek-szuka swojego domku:))** (624373841) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze 5 dni do konca.. 304 wyświetleń- to dobrze, czy niebardzo??? Nowe fotki małej pokraki:evil_lol: Quote
Neris Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Kurczę, dajmy ogłoszenie że sprzedamy parkę hodowlaną - on i moja Malizna! Ona wysterylizowana, ale co tam. Malizna to taka sama pokraka, normalnie chyba siostra czy co... Quote
monika083 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Neris napisał(a):Kurczę, dajmy ogłoszenie że sprzedamy parkę hodowlaną - on i moja Malizna! Ona wysterylizowana, ale co tam. Malizna to taka sama pokraka, normalnie chyba siostra czy co... hehe to napewno zaraz jacys pseudo by sie zglosili:evil_lol: Koperek ,ponad 300 wyswietlen to dobrze ..dla porownania Chojrakowi robilam w tym samym czasie allegro i ma chyba z 60:( w tytule napisalam ,ze malutki -ludzie pewnie mysla ,ze szczeniak :roll:a jak przeczytaja,ze ma 3 lata to sie zniechecaja:mad: Quote
Koperek Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 - pajeczyna - pineska - animalia - e-zwierzak - neeon - pchlitarg.info - tablica - sprzedasz - ale.gratka - psy - przygarnijzwierzaka - wroclaw.gumtree - warszawa.gumtree - adopcjapsa - petsy - przygarnij - ogloszenia.aleokazja - dwukropek - ojej - autogielda - rozglos - anonseogloszenia - najpewniej - twoje-ogloszenia - kupsprzedaj - kupiepsa - kokosy Quote
Koperek Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 xmartix napisał(a):ojej ale dużo Boże, czemu ja tak mało działam, z 1 strony jestem zorganizowana a z 2 nie.. masakra za dużo pracuję za dużo "hobby" xmartix nie wyrzucaj sobie. Zobacz- Maleńtasek to mój "problem", a dopiero teraz zrobiłam ogłoszenia. Też nie mam nigdy czasu, a ostatnio to w ogóle:roll: Quote
xmartix Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ojej ale dużo Boże, czemu ja tak mało działam, z 1 strony jestem zorganizowana a z 2 nie.. masakra za dużo pracuję za dużo "hobby" Quote
Koperek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 - vendito.pl - przygarnij.pl - mojpupil.pl - eofery.com.pl Quote
xmartix Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dzięki Koperek za słowa otuchy nawet do Norki nie mam czasu pójść, ostatnio urwanie głowy w pracy i na studiach Quote
Koperek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Odezwała się do mnie pani z ogłoszenia. Odpisałam i czekam na telefon. TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Bo tak naprawdę to mam 3 tygodnie na wydanie Kajtusia- później się powieszę. Quote
monika083 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Koperek napisał(a):Odezwała się do mnie pani z ogłoszenia. Odpisałam i czekam na telefon. TRZYMAJCIE KCIUKI!!! Bo tak naprawdę to mam 3 tygodnie na wydanie Kajtusia- później się powieszę. to trzymam mocno kciuki :razz: Quote
gosikf & dogs Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 I jak kurdupelec? Nie trać sił Koperek. Może ktoś ma inne bębenki od Twoich i takie dźwięki będą dla niego pieszczotą:evil_lol: Trzymam kciuki za adopcje, co z tą Panią? Quote
Koperek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Kurdupelec wpiepsza Royala, drze się zawzięcie przy płocie głosikiem zachrypniętego, starego pijaka i uczy sie kulturki :evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']Trzymam kciuki za adopcje, co z tą Panią? Na razie cisza- mam nadzieję, że to chwilowe...:roll: Ale z drugiej strony nadzieja matką... itd:placz: Quote
terra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Też trzymam kciuki za domek dla małego krzykacza. Quote
Koperek Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 [quote name='terra']Też trzymam kciuki za domek dla małego krzykacza. Nie podziękuję, żeby nie było za dobrze... KOMPLETNA CISZA W SŁUCHAWCE TELEFONU! NIKT NIE CHCE TAKIEJ DROBINKI!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Reksiu21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A ja mam ten sam problem tylko odwortnie. U mnie niechce nikt moich przepieknych, mlodziutkich mieszanek borzoja, wszyscy chca male psy!!:placz: Quote
Neris Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 U nas w Pomiechówku włóczy się właśnie mix borzoja, piękny pies... A Kajtula ciągle u Koperka? Quote
Koperek Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Neris napisał(a):A Kajtula ciągle u Koperka? ...niestety:placz::placz::placz: Nie wiem o co chodzi?! Taki maleńtasek, w dodatku młodziutki, zgadza się z psami, siedzi grzecznie w klatce, je, jak wróbelek, a NIKT NIE DZWONI!!!:placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Neris']Ja mam taką maleńką suńkę i też nic :shake: Dostałam cynk, że jednak na fotach allegrowskich nie wyszedł tak mały, jak jest w rzeczywistości. Muszę zrobić nowe foty, które obrazują jego wielkość, bo w życiu się go nie pozbędę. Za niedługo zacznę wyjeżdżać i komu go zostawię???????????????????:placz::placz::placz: RATUNKU!!! Quote
xmartix Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Boże Koperek i Malentasku :shake: porób zdjęcia to wystawimy go Quote
Neris Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Może zdjęcie przy kartonie z sokiem? Albo nie wiem, obok buta? Quote
Recommended Posts