Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.02.2018 o 22:56, Madzialenos napisał:

Pies nr 4 

Czip: 982061600026397

chip: 982061600026397
kastracja tak

Średnio duży, starszy psiak. Jest grzeczny i spokojny. Miły i oddany w stosunku do opiekuna, nieśmiały przy obcych osobach. Ma pozytywny kontakt z innymi psiakami. Potrafi chodzić na smyczy, ale zdecydowanie lepiej czuje się na wolności. Będzie wspaniałym kompanem dla starszych osób mieszkających w domu z ogrodem.

Adopcje są bezpłatne. Wymagany odbiór osobisty, podpisanie umowy adopcyjnej, w niektórych przypadkach przewidziana jest wizyta przedadopcyjna. Istnieje możliwość rezerwacji psa (na krótki okres czasu, uzgodniona telefonicznie). Dzwoniąc w sprawie konkretnego psa należy podać jego numer chip.

Adopcje odbywają się:

Wojtyszki gm. Brąszewice, Wojtyszki 18 - pn- pt: 8:30-15:30, psy nie są wydawane w godzinach  od 13:00- 13:30 (przerwa),

sobota -tylko umówione adopcje 9:00-13:00

Przed przyjazdem prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny!

e-mail; biuroadopcyjne@wp.pl       [email protected]

tel. 512-324-940,     505 541 103

44173204_973316799539198_3618969035934269440_n.jpg

16832390_630406723830209_6373500430451505477_n.jpg

44119804_973316802872531_6549536380043657216_n.jpg

Ten psiak jest cały czas w bazie Wojtyszek bez wpisu o adopcji

Posted
8 godzin temu, iwna5702 napisał:

Ten psiak jest cały czas w bazie Wojtyszek bez wpisu o adopcji

Jest, ale aktualizacja 2 lata temu

https://www.facebook.com/pg/WybieramWeterana/photos/?tab=album&album_id=630406697163545

Edit.: Na dole jest komentarz z końca marca tego roku. A Madzialenos w lutym pisała, że ma dom (edycja postu). Nie da się rozeznać w tym wszystkim.

Edit2: I jest na Olx z początku maja ogłoszenie

https://www.olx.pl/oferta/posiada-tylko-chip-wojtyszki-adoptuj-CID103-IDyVXbb.html?fbclid=IwAR0GtZmpvep_bi0me6xBGKRwdEUoB0fsDanVV9BGpDRW6NOYjgxQnQV9AwI

Posted
41 minut temu, rozi napisał:

Jest, ale aktualizacja 2 lata temu

https://www.facebook.com/pg/WybieramWeterana/photos/?tab=album&album_id=630406697163545

Edit.: Na dole jest komentarz z końca marca tego roku. A Madzialenos w lutym pisała, że ma dom (edycja postu). Nie da się rozeznać w tym wszystkim.

Edit2: I jest na Olx z początku maja ogłoszenie

https://www.olx.pl/oferta/posiada-tylko-chip-wojtyszki-adoptuj-CID103-IDyVXbb.html?fbclid=IwAR0GtZmpvep_bi0me6xBGKRwdEUoB0fsDanVV9BGpDRW6NOYjgxQnQV9AwI

Niestety tam tak się zdarza, że się dzwoni do nich i otrzymuje informacje, że pies właśnie został adoptowany, a stan faktyczny jest taki, że pies nadal jest w schronisku. Sama tego doświadczyłam na włsnej skórze i tylko spryt, pomoc osoby bardzo operatywnej i dużo szczęścia w tym wszystkim sprawiło, że nas olśniło, że pies nadal w schronisku i udało nam się go zabrać, ale to była adopcja.

Posted
2 minuty temu, jankamałpa napisał:

Niestety tam tak się zdarza, że się dzwoni do nich i otrzymuje informacje, że pies właśnie został adoptowany, a stan faktyczny jest taki, że pies nadal jest w schronisku. Sama tego doświadczyłam na włsnej skórze i tylko spryt, pomoc osoby bardzo operatywnej i dużo szczęścia w tym wszystkim sprawiło, że nas olśniło, że pies nadal w schronisku i udało nam się go zabrać, ale to była adopcja.

Tak, ale w ogłoszeniu jest kontakt do osoby ogłaszającej.

Posted
18 godzin temu, rozi napisał:

Lepiej przez fb się kontaktować, tam w połowie maja były posty.

no wlasnie...moze przez fejsa lepiej

ja probowalam,ale trzeba miec zaproszenie zeby cos wpisywac?

dzwonilam tez na te 2 nr tel.podane w ogloszeniu olx Wojtka,ale bez skutku na razie...

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

no wlasnie...moze przez fejsa lepiej

ja probowalam,ale trzeba miec zaproszenie zeby cos wpisywac?

dzwonilam tez na te 2 nr tel.podane w ogloszeniu olx Wojtka,ale bez skutku na razie...

Tez myśłałam, żeby dzwonić - ale to dobrze, że nie zadzwoniłam, bo jakby nagle zaczęło dzwonić więcej osób w jego sprawie, to by  może było podejrzane  :)

Do znanych mi z fejsa dwoch osób napisałam na priv - i  obydwie  twierdzą, że na stronie pies jest do adopcji.

Nie wiem,  jakie te osoby mają możliwości, jesli chodzi o dojście do informacji  bezpośrednio u żródła  :( - tzn.  bo to, że pies jest na stronie i można go szyukać, że widniej w bazie psów do adopcji, nie znaczy jeszcze, ze został wydany - bo mogło się zdarzyć, że ktoś np. nie zaktualizował danych w systemie .

Czyli jak na razie jestśmy w punkcie wyjścia :(