Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w razie czego w czeladzi jest sunia bernardynka ..to rzut beretem do będzina

.............a moge WAm tam zrobic wizyte przedadopcyjną ..i po ....chyb aze macie kogos innego

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, przekażę wszystko.

Najwyżej jeśli nie ta sunia to może inna, jest tych beniów ponad 50 więc pewnie będzie z czego wybierać...

Tylko bez małych zwierząt tak?

Z resztą podam namiary na Ciebie Asior i każe dzwonić to będą się ugadywać jeśli się zdecydują :kciuki:

Posted

Anetko, ta Pani, która dzwoniła o Małą Mi... jest zdecydowana jednak nie na nią, tylko na jakiegoś niewidomego bernardyna z Lublina... Ty ponoć go ogłaszałaś... Mozesz coś więcej o nim powiedzieć???

Posted

Asior napisał(a):
Anetko, ta Pani, która dzwoniła o Małą Mi... jest zdecydowana jednak nie na nią, tylko na jakiegoś niewidomego bernardyna z Lublina... Ty ponoć go ogłaszałaś... Mozesz coś więcej o nim powiedzieć???

Ten benio z Lublina ma już domek!

• 2 weeks later...
Posted

Kurcze... mam bardzo wiele tel o małą Mi, jednak większość ma albo małę pieski, albo wiek ich zniechęca... Ale przez to już 4 osobom podesłałam wątek założony przezemnie o tym, ze szukam bernardyna dla pewnych ludzi, oraz ogólny wątek benków......

Posted

Asior napisał(a):
Kurcze... mam bardzo wiele tel o małą Mi, jednak większość ma albo małę pieski, albo wiek ich zniechęca... Ale przez to już 4 osobom podesłałam wątek założony przezemnie o tym, ze szukam bernardyna dla pewnych ludzi, oraz ogólny wątek benków......

Bardzo bardzo dziękuję :buzi: :Rose:

Posted

No i dzięki małej Mi, dwa benki znalazły domek u jednej Pani :)
Jedną sunie przywozi jej maupa a drugi psiak na razie siedzi w schronisku i zbieramy na zabieg kastracji i diagnostyki jego łapek :(

Posted

kurcze i dziś kolejny telefon o Małą Mi :)
Ale na razie ten "wczorajszy" Pan ją zarezerwował żeby sprawdzić czy zgodzi się z jego benkiem :)
Więc temu dzisiejszemu panu wysyłam wątek bernardynów :)

Posted

Asior napisał(a):
TAK :) wysłałam mu wątek benków, bo na razie Mała Mi zaklepana do momentu az drugi Pan sprawdzi jak reaguje na jego bernardyna ;)

ale z tego czytam to Mała Mi ma szanśe na swój wymarzony domek z prawdziwego zdarzenia :lol::lol: