Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lula85']Zamiescilam zdjecia,zeby pokazac stan schroniska na przestrzeni ostatnich kilku miesiecy bo o schronisku na tym watku jest mowa...Oprocz 4 psow o ktorych wiem i napisalam,ze ich nie ma, nie wiem co z reszta ...[/QUOTE]
Trochę to wprowadziło w błąd chcących pomóc. Tak się nie robi.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika&karol']Na szybko przedstawiam Wam sunię zabraną ze schronu w dniu dzisiejszym :)

Dziekujemy :) Sunia to sama slodycz ! Rozdaje buziaki na lewo i prawo i non stop merda ogonkiem !!!! :)

Posted

[quote name='Gioco']Miodzio dziewczynka :-)
Czy szorściaczek też nam się zaprezentuje?[/QUOTE]
SZORSCIAK STRACIL DT !!!!!
Okazal sie suka nie psem a to byl warunek , pies musial byc psem !
W tej chwili sunka jest w klinice ma 2 dni na znalezienie domu, bezplatnego, inaczej nie wiem co z nia bedzie...

Posted

[quote name='lula85']SZORSCIAK STRACIL DT !!!!!
Okazal sie suka nie psem a to byl warunek , pies musial byc psem !
W tej chwili sunka jest w klinice ma 2 dni na znalezienie domu, bezplatnego, inaczej nie wiem co z nia bedzie...[/QUOTE]

A ten szorściak to mały jakiś? Jest może zdjęcie?

Posted

[quote name='Kirke69']Widzę na zdjęciach hasiorka, czy macie jakieś informacje o nim?

Mogła bym go wrzucić na sos husky
chociaż tak pomogę...[/QUOTE]

Jest juz tam ! Dzieki !

Posted (edited)

[quote name='lula85']Mam 1 niewyrazne zdjecie,moge przeslac na mejla ![/QUOTE]

ok, wstawię tu potem je i popytam o miejsce, ale nic nie obiecuję

Edited by mestudio
Posted

[quote name='ostatniaszansa']plinka 54 podałam swój mail nie bez kozery ... pisz. Bez konkretów (opisy, zdjęcia ) to niewiele można zrobić poza pytaniem do plw o kontrole schroniska, to samo do gminy,standardowe pytania ,głównie to liczby. A tu nie o to chodzi. Ewa[/QUOTE]

Przyznam że troszkę nie zrozumiałam w jakiej sprawie mam do Ciebie pisać. Nie pochodzę z tamtych okolic i niestety w sprawie zdjęć i opisów nie pomogę... Jeżeli o coś innego Ci chodziło to wyjaśnij proszę bo ja dzisiaj niekontaktuję. Ja jedynie mogę pomagać jakoś przez internet np. ogłaszając psiaki albo wysyłając mało przyjemne maile do urzędników z tamtych stron - tylko że tak jak powiedziałaś, na razie byłoby to bez sensu. Chyba że szykowałaby się jakaś wyprawa z Warszawy gdzie byłoby wolne miejsce w samochodzie to też mogę podjechać, niestety sama samochodu nie posiadam...

Piękne te dwa psiaki!!! :) jak dobrze że już są poza tym miejscem. Oby tylko DT się znalazło...

Posted

[quote name='Kirke69']Widzę na zdjęciach hasiorka, czy macie jakieś informacje o nim?

Mogła bym go wrzucić na sos husky
chociaż tak pomogę...[/QUOTE]

a gdzie są te zdjęcia? to pies czy suczka? w jakim wieku?

Posted

[quote name='[email protected]']ta sunia nie jest wysterylizowana co szuka dt ile waży ?Możesz zrobic jej lepsze zdjęcia jakiś teks i ogłaszac bym mogła czy ona już nadaje się do adopcji?[/QUOTE]
Nie jest sterylizowana,w schronie widniala jako PIES a nie suka, weterynarz ktory tak ochoczo sie pod jej "dokumentami"podpisywal,nie zauwazyl tego...
Dzisiaj maja byc lepsze zdjecia z kliniki.Sunia jest zalekniona i wystraszona,potrzeba jej DT ktory oswoi ja z czlowiekiem i dzieki ktoremu bedzie mogla nabrac zaufania do ludzi...

Posted

[quote name='[email protected]']Lula ile ona wazy może mikropsy by cos miały u siebie jakieś wolne dt tylko musi wazyc do 6kg bodajże co bedzie jak dt się nie znajdzie?[/QUOTE]
Dzisiaj bedzie miala robiona sesje zdjeciowa,przesle wtedy do mikropsow (przesle tez do Ciebie zebys wrzucila na watek :) )
Szukamy non stop,kilkanascie osob jest zaangazowanych,DT tylko w Warszawie na ta chwile, mamy juz kilka propozycji, ale zadnej potwierdzonej jak na razie...Sunia do piatku moze spokojnie tam zostac.Dzisiaj byla ogladana przez weta,w nocy sie wyspala i dzisiaj jak nowo narodzona, takze wczorajszy incydent podyktowany ze pewne stresem...