Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe, no moje psy mają podobnie - Wermut zrobi z obcym psem grzecznościowe kółeczko, Emil podleci sprawdzić, czy ten pies aby "jego szczeniakowi" nie zagraża, po czym zaczynają się ganiać we dwójkę. :evil_lol: Jak wychodzę z samym Emilem, to nie interesują go żadne psy, tylko ich właściciele (pies mu przecież smakola nie da ani nie wymizia ;)). Wermut, jak jest bez Emila, to chwilę się pobawi, ale szybko zaczyna mnie zapasać ("no pańcia, niech on już sobie idzie, a ty daj tę piłkę"). Inaczej jest tylko, jak spotkamy się z innym belgiem - wtedy może się z nim ganiać i zagryzać do upadłego. Rasista po prostu. :cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Whisky rok temu bawil sie z Fiona (tervuerenka) jak tylko sie przeprowadzila do Olsztyna. Ale teraz tez mu sie znudzila, chwile sie pobawi i ma zwykle dosyc, fajniejszy jest Bols niz ona (co ja doglebnie irytuje :evil_lol: )Z tym ze Fiona to tak prawie czlonek stada, bo one i pomieszkuja czasami razem i wszelkie wypady na szkolenie razem itepe itede

Posted

Kaza tez nie bawi sie z psiakami, ewentualnie pogania chwile, a potem kontroluje całe ludzkie stado, czy nikt sie nie zgubił, ewentualnie molestuje mnie o rzucenie czegokolwiek (widac na jednej fotce), co dla mnie jest sportem ciut ekstremalnym, bo ona spusci manto drugiemu psu, który zechce sie "przyłączyc" wtedy :cool1: Ale jak jest tylu przeciwników, to krzyzuje jej to plany :diabloti: Poza tym jezdze by pogadać i by przyzwyczajac ją do ludzi. Co ciekawsze, gdy jest tyle ludzi jeden obcy człowiek wiecej nie robi jej róznicy, a jak jest sama ze mna, to owszem :shake:

Posted

[quote name='malaSilky']A oto Joguś ze swoimi 2 przyjaciolkami + jedna nowo zapoznana na spacerku:p

Strasznie mi się podoba opis do tego zdjęcia. To, ze Jogi jest z dwiema przyjaciółkami (a nie z jedną) poznajemy po trzecim uchu i dodatkowych dwóch nogach Jugusia :lol: :lol: :lol: :loveu:

Posted

mimoza napisał(a):
Strasznie mi się podoba opis do tego zdjęcia. To, ze Jogi jest z dwiema przyjaciółkami (a nie z jedną) poznajemy po trzecim uchu i dodatkowych dwóch nogach Jugusia :lol: :lol: :lol: :loveu:

Chcialam ukryc iz Jogi jest mutanciatkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malaSilky napisał(a):
Chcialam ukryc iz Jogi jest mutanciatkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i wyszło szydło z worka - Jogi z Kosmosu vel Jogi The Mutant:evil_lol:

Posted

ayshe
Czy moglabys powiedziec cos o ustawieniu takiego oto Szparaga?? :loveu: Na ktorej fotce lepiej, na ktorej gorzej...rozrysowac tez mozesz ladnie :loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
na ostatniej:diabloti:

kontynuuj gadulo :eviltong: A nie powinie miec prawej tylnej lapy bardziej do przodu?

Posted

padam na gebe to sie malomowna robie.
tiaaa no ale on ma troszku zadek taki sciety to w tej pozie wyglada najlepiej chociaz przod to mu wyszedl jak u bordoga.:diabloti:.najgorzej wyszedl na jedynce najwiecej widac na dwojce a na trojce wyglada najladniej;):)

Posted

no bo on pierwszy raz w zyciu ustawiany byl i sie nie chcial stanac w miejscu ..... na tej ostatniej juz mial mnie dosc :diabloti: i stal grzecznie :diabloti: przez cale trzy sekundy :evil_lol:

Posted

Na szczescie szparag to tylko spokojny zrownowazony plasticzek, co to czasami niemal zasypia u pozoranta :evil_lol:

A rozrysujesz mi go ladnie?? :modla: moze byc afkros jutro. i mozesz mi cos podpowiedziec jak go ustawic najlepiej? :modla: Na tej ostatniej jest najlepiej z tych trzech, ale...co poprawic??

Posted

ayshe napisał(a):
no 3sek to eicej niz wytrzymal baltowski ktory mnie znokautowal szczekiem w ucho:roll:

No bo kto to widział, żeby z fajnego pozorancika zamieniać się w upierdliwą ciotkę i kazać mu stać w jakiejś dziwnej pozycji?...:crazyeye: :diabloti:

Posted

saJo napisał(a):
Ewentualnie jesli kolejnosc zostala juz ustalona, zebrac u wszystkich cioc (ada89 zamorduje cie kiedys :angryy: ), a jak tu czegos nie dac biednemu, chudemu ONkowi. W razie ewentualnego ociagania sie, pogania ciotki szczekaniem :evil_lol:

czy te oczy mogą kłamać? i jak tu mu nie dać, jak mojego psa nie obchodzi żarcie jak są inne psy :evil_lol:

Nie mów, że ci sie nie podoba, że go dokarmiam, przynajmniej od czasu do czasu coś zje... :diabloti:
p.s. siem czepia mod o rozmiar fotki... =P

Posted

[quote name='ayshe']a tak wyglada fafloski po treningu:
kitlasze sie jajcami do gory

pozycja pocwiczakowa nalozkowa pana dziadka fafloskiego

Wiem, że się powtarzam - ale ja kocham takie fajne stare onki :loveu:

Posted

aaaaaaaaa mimozaaaa paaadlaaam i oplulam sie i zaksztusilaaam aaale masz fajny pooodpiiiiiiiiis:roflt: :roflt: :roflt: ....sok mi nooosem wylecial-chcesz mnie zaaabic?:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
ps.ja w sumie wiem zep odpis jak podpis no ok ale po prostu to czaasami torben mnie powalilo:D...sooorki:D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...