BeataG Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hehe, no moje psy mają podobnie - Wermut zrobi z obcym psem grzecznościowe kółeczko, Emil podleci sprawdzić, czy ten pies aby "jego szczeniakowi" nie zagraża, po czym zaczynają się ganiać we dwójkę. :evil_lol: Jak wychodzę z samym Emilem, to nie interesują go żadne psy, tylko ich właściciele (pies mu przecież smakola nie da ani nie wymizia ;)). Wermut, jak jest bez Emila, to chwilę się pobawi, ale szybko zaczyna mnie zapasać ("no pańcia, niech on już sobie idzie, a ty daj tę piłkę"). Inaczej jest tylko, jak spotkamy się z innym belgiem - wtedy może się z nim ganiać i zagryzać do upadłego. Rasista po prostu. :cool3:
saJo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Whisky rok temu bawil sie z Fiona (tervuerenka) jak tylko sie przeprowadzila do Olsztyna. Ale teraz tez mu sie znudzila, chwile sie pobawi i ma zwykle dosyc, fajniejszy jest Bols niz ona (co ja doglebnie irytuje :evil_lol: )Z tym ze Fiona to tak prawie czlonek stada, bo one i pomieszkuja czasami razem i wszelkie wypady na szkolenie razem itepe itede
Nanami Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kaza tez nie bawi sie z psiakami, ewentualnie pogania chwile, a potem kontroluje całe ludzkie stado, czy nikt sie nie zgubił, ewentualnie molestuje mnie o rzucenie czegokolwiek (widac na jednej fotce), co dla mnie jest sportem ciut ekstremalnym, bo ona spusci manto drugiemu psu, który zechce sie "przyłączyc" wtedy :cool1: Ale jak jest tylu przeciwników, to krzyzuje jej to plany :diabloti: Poza tym jezdze by pogadać i by przyzwyczajac ją do ludzi. Co ciekawsze, gdy jest tyle ludzi jeden obcy człowiek wiecej nie robi jej róznicy, a jak jest sama ze mna, to owszem :shake:
mimoza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='malaSilky']A oto Joguś ze swoimi 2 przyjaciolkami + jedna nowo zapoznana na spacerku:p Strasznie mi się podoba opis do tego zdjęcia. To, ze Jogi jest z dwiema przyjaciółkami (a nie z jedną) poznajemy po trzecim uchu i dodatkowych dwóch nogach Jugusia :lol: :lol: :lol: :loveu:
malaSilky Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 mimoza napisał(a):Strasznie mi się podoba opis do tego zdjęcia. To, ze Jogi jest z dwiema przyjaciółkami (a nie z jedną) poznajemy po trzecim uchu i dodatkowych dwóch nogach Jugusia :lol: :lol: :lol: :loveu: Chcialam ukryc iz Jogi jest mutanciatkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mimoza Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 malaSilky napisał(a):Chcialam ukryc iz Jogi jest mutanciatkiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i wyszło szydło z worka - Jogi z Kosmosu vel Jogi The Mutant:evil_lol:
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no nie ma nikt juz fotek z ONkowiego raju ?? :D :D
mch Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 onkowy raj ??? hihi błoto :diabloti: woda roztocze plac patycki przytulanie klateczka :diabloti: rękawik
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ayshe Czy moglabys powiedziec cos o ustawieniu takiego oto Szparaga?? :loveu: Na ktorej fotce lepiej, na ktorej gorzej...rozrysowac tez mozesz ladnie :loveu:
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ayshe napisał(a):na ostatniej:diabloti: kontynuuj gadulo :eviltong: A nie powinie miec prawej tylnej lapy bardziej do przodu?
ayshe Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 padam na gebe to sie malomowna robie. tiaaa no ale on ma troszku zadek taki sciety to w tej pozie wyglada najlepiej chociaz przod to mu wyszedl jak u bordoga.:diabloti:.najgorzej wyszedl na jedynce najwiecej widac na dwojce a na trojce wyglada najladniej;):)
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no bo on pierwszy raz w zyciu ustawiany byl i sie nie chcial stanac w miejscu ..... na tej ostatniej juz mial mnie dosc :diabloti: i stal grzecznie :diabloti: przez cale trzy sekundy :evil_lol:
ayshe Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no 3sek to eicej niz wytrzymal baltowski ktory mnie znokautowal szczekiem w ucho:roll:
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Na szczescie szparag to tylko spokojny zrownowazony plasticzek, co to czasami niemal zasypia u pozoranta :evil_lol: A rozrysujesz mi go ladnie?? :modla: moze byc afkros jutro. i mozesz mi cos podpowiedziec jak go ustawic najlepiej? :modla: Na tej ostatniej jest najlepiej z tych trzech, ale...co poprawic??
mimoza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ayshe napisał(a):no 3sek to eicej niz wytrzymal baltowski ktory mnie znokautowal szczekiem w ucho:roll: No bo kto to widział, żeby z fajnego pozorancika zamieniać się w upierdliwą ciotkę i kazać mu stać w jakiejś dziwnej pozycji?...:crazyeye: :diabloti:
ada89 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 saJo napisał(a):Ewentualnie jesli kolejnosc zostala juz ustalona, zebrac u wszystkich cioc (ada89 zamorduje cie kiedys :angryy: ), a jak tu czegos nie dac biednemu, chudemu ONkowi. W razie ewentualnego ociagania sie, pogania ciotki szczekaniem :evil_lol: czy te oczy mogą kłamać? i jak tu mu nie dać, jak mojego psa nie obchodzi żarcie jak są inne psy :evil_lol: Nie mów, że ci sie nie podoba, że go dokarmiam, przynajmniej od czasu do czasu coś zje... :diabloti: p.s. siem czepia mod o rozmiar fotki... =P
saJo Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ty se tam nie pomrukuj na zolto pod nosem, bo jutro masz zajecia :diabloti:
Czarna_Owieczka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ooo...jaki śliczny :loveu: a jakie ucho kolorowe :cool3:
ayshe Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a tak wyglada fafloski po treningu: kitlasze sie jajcami do gory pozycja pocwiczakowa nalozkowa pana dziadka fafloskiego
mimoza Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ayshe']a tak wyglada fafloski po treningu: kitlasze sie jajcami do gory pozycja pocwiczakowa nalozkowa pana dziadka fafloskiego Wiem, że się powtarzam - ale ja kocham takie fajne stare onki :loveu:
ayshe Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 aaaaaaaaa mimozaaaa paaadlaaam i oplulam sie i zaksztusilaaam aaale masz fajny pooodpiiiiiiiiis:roflt: :roflt: :roflt: ....sok mi nooosem wylecial-chcesz mnie zaaabic?:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ps.ja w sumie wiem zep odpis jak podpis no ok ale po prostu to czaasami torben mnie powalilo:D...sooorki:D:D
Recommended Posts