Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mimoza']Bardziej leniwe...
O wypraszam sobie :nono: Kenia za plywanie odda zycie.
Dowod
Dowod2
Kobra ostatni raz "plywala" 4 lata temu, taka z niej kaczka brodzaca bardziej.:shake:

Silky ma 28cm tylko ze aparat najczesciej wysokosci dobrze nie oddaje

Wow, w zyciu bym nie powiedziala, ze jest wzrostu mojego pudla:o

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PATIszon']O wypraszam sobie :nono: Kenia za plywanie odda zycie.
Dowod
Dowod2
Kobra ostatni raz "plywala" 4 lata temu, taka z niej kaczka brodzaca bardziej.:shake:

Wow, w zyciu bym nie powiedziala, ze jest wzrostu mojego pudla:o

Ooo, a to przepraszam. Rodki znam głównie z tego, że zanurzając przednie łapy w kałuży już sie kulą, wyciągają łapę jak bocian przed siebie i dostojnie ją otrzepują z fe! paskudnej cieczy. Ale ty masz w ogóle innego rodka, chyba wreszcie jakiś rodezjan w Polsce ma to coś co mają rodki w Afryce... :razz:

Posted

mimoza napisał(a):
chyba wreszcie jakiś rodezjan w Polsce ma to coś co mają rodki w Afryce... :razz:

Tak, to fakt, ze jest INNA. Na szczescie.
Aczkolwiek kaluze omija z typowym rodezyjskim obrzydzeniem:evil_lol:

Ale Kobra tez nie jest normalnym ON-kiem.
To znaczy w oczach ludzi, ktorzy maja nakreslony obraz ON-a, jako tchorzliwego, szczekajacego na wszystko i wszystkich i dosc sgresywnego psa, Kobra jest okreslana mianem "nienormalnego" przedstawiciela rasy :roll:

Posted

aaaaa ale cos powychodzilo dziwnego z poprzednim postem.. piesek zrobil raz hop na sianko:d a sianko bylo dosc duze wzgledem mnie;) no i widac, ze mlody od malej nauczyl sie skakac i lazic po dziwnych roznych i wysokich rzeczach;)

Posted

durnowaty spacerek w chaszczorach na towarowej:evil_lol:
latamy jak gooopki za listkami:roll:

skaczemy lapiac listki:roll: :roll:

drepczemy za kaska

Posted

surykat startujacy do rzuconej niezidentyfikowanej roslinki:cool1:

surykat z dopadnieta roslinka latajacy jak gooopek:cool1:

trojka mlotkow moich prywatnych:loveu:

Posted

PATIszon napisał(a):
O rany, masz surykata?
Ja mam surykatke, moze sparujemy :cool3:

No nie wiem czy Chita byłaby szczęśliwa:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ostatnio Hamraty stwierdził że metody wychowawcze coś sie chyba pozmieniały i postanowił dogłębnie zbadać problem, mianowicie zająć się literaturą fachową która, wala się tu i ówdzie, oczywiście z należną powagą i atrybutem w postaci okularów Pańcia

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...