PATIszon Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='mimoza']Bardziej leniwe... O wypraszam sobie :nono: Kenia za plywanie odda zycie. Dowod Dowod2 Kobra ostatni raz "plywala" 4 lata temu, taka z niej kaczka brodzaca bardziej.:shake: Silky ma 28cm tylko ze aparat najczesciej wysokosci dobrze nie oddaje Wow, w zyciu bym nie powiedziala, ze jest wzrostu mojego pudla:o
mimoza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='PATIszon']O wypraszam sobie :nono: Kenia za plywanie odda zycie. Dowod Dowod2 Kobra ostatni raz "plywala" 4 lata temu, taka z niej kaczka brodzaca bardziej.:shake: Wow, w zyciu bym nie powiedziala, ze jest wzrostu mojego pudla:o Ooo, a to przepraszam. Rodki znam głównie z tego, że zanurzając przednie łapy w kałuży już sie kulą, wyciągają łapę jak bocian przed siebie i dostojnie ją otrzepują z fe! paskudnej cieczy. Ale ty masz w ogóle innego rodka, chyba wreszcie jakiś rodezjan w Polsce ma to coś co mają rodki w Afryce... :razz:
PATIszon Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 mimoza napisał(a):chyba wreszcie jakiś rodezjan w Polsce ma to coś co mają rodki w Afryce... :razz: Tak, to fakt, ze jest INNA. Na szczescie. Aczkolwiek kaluze omija z typowym rodezyjskim obrzydzeniem:evil_lol: Ale Kobra tez nie jest normalnym ON-kiem. To znaczy w oczach ludzi, ktorzy maja nakreslony obraz ON-a, jako tchorzliwego, szczekajacego na wszystko i wszystkich i dosc sgresywnego psa, Kobra jest okreslana mianem "nienormalnego" przedstawiciela rasy :roll:
marmara_19 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a to moj peisek.. fotka z tel..;/ wiecej bedzie jak znajoma powrzuca na serwer:D peisek zrobil arz "hop" i siedzial"D
PATIszon Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 marmara_19 napisał(a):a to moj peisek.. peisek zrobil arz "hop" i siedzial"D Bo ja to sie na ONach nie znam......co on zrobil? ;)
marmara_19 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aaaaa ale cos powychodzilo dziwnego z poprzednim postem.. piesek zrobil raz hop na sianko:d a sianko bylo dosc duze wzgledem mnie;) no i widac, ze mlody od malej nauczyl sie skakac i lazic po dziwnych roznych i wysokich rzeczach;)
mimoza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Mój "cudowny" piesek 10 minut temu dostał nową maskotkę... A potem uciekł na skórzaną sofę...
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 mimoza napisał(a): A potem uciekł na skórzaną sofę... Jaki fajny kojot ;)
ayshe Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 durnowaty spacerek w chaszczorach na towarowej:evil_lol: latamy jak gooopki za listkami:roll: skaczemy lapiac listki:roll: :roll: drepczemy za kaska
ayshe Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 surykat startujacy do rzuconej niezidentyfikowanej roslinki:cool1: surykat z dopadnieta roslinka latajacy jak gooopek:cool1: trojka mlotkow moich prywatnych:loveu:
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 O rany, masz surykata? Ja mam surykatke, moze sparujemy :cool3:
Szira/Gosia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PATIszon napisał(a):O rany, masz surykata? Ja mam surykatke, moze sparujemy :cool3: No nie wiem czy Chita byłaby szczęśliwa:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KasiaR Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a to mojego ganianie za czymś do pogryzienia tudziez listeczkami równiez....
lisica Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ostatnio Hamraty stwierdził że metody wychowawcze coś sie chyba pozmieniały i postanowił dogłębnie zbadać problem, mianowicie zająć się literaturą fachową która, wala się tu i ówdzie, oczywiście z należną powagą i atrybutem w postaci okularów Pańcia
marmara_19 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a to juz lepsze fotki mojego jednego lonkowatego potfforahehe, Lisica... Cek w okularkach chowal sie ale przed sloneczkiem;) Hamraty swietnie wyglada:D
mimoza Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Na szybciutko pierwsze fotki baltowskiego w Szwecji
Marciashka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 A ro mój Szparag (vel H@ker) :) I prośba do ayshe - czy mogłabyś powiedzieć mi coś na temat jego rodowodu? To mój pierwszy pies z papierami na rasowość :p http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/504529.html
saJo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Marciashka Kiedy zobacze foty z gryzienia zeszlotygodniowego?? :modla:
Recommended Posts