Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Timonek, ON, też wskoczył na stół, bo psa lampe zobaczył :eek2:- i jak stał na podłodze, to bez wybicia podskoku czy jakiegokolwiek zauważalnego ruchu znalazł się na stole :ylsuper:gdzie było zdecydowanie bezpieczniej. Pies lampa terroryzował na podłodze :evil_lol:
Mój ze strachu też pewnie by wskoczył, ale wybrał opcję spłaszczenia się na podłodze :cool3:

:evil_lol:
ale Timon tak ma. w domu wskakuje mi notorycznie na blat kuchenny ktory jest bezposrednio przy oknie i wyglada na brame wjazdowa. zastawianie tego nie daje zadnych efektow.

Posted

[quote name='mch']jest ruda jak wiewióra wiec byc moze jakas rodzina :crazyeye:
http://pl.youtube.com/watch?v=sTjc6RayH-g ,my wszyscy

a tu wlasnie ruda smigająca po dachu wiosną
(...)
weszla tam dwa razy ,potem juz zostały zrobione takie zabezpieczenia ze nawet ona juz tam nie wlezie

mch, jestem w kompletnym szoku. Pokazałam te zdjęcia calej tutejszej rodzinie i ich uznanie dla zręczności baltowskiego znacznie zmalało na rzecz twojego rudzielca:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Tutaj baltowski, myślał, że jest halołin i zamienił się w hienę, he he.

Posted

No to się pochwale Dziećmi z miotu O..tym razem w wieku 9 mcy...
Tak dla Aysche...
Pokoleji:
Odin(domowy Odzio)
Ophra (ta która z nami nie zostaje)
Only(dziewczynka która zostaje w hodowi

Posted

No ale ja poproszę o krytykę..ja lubię krytykę..to budujące..napiszę jeszcze że jak narazie to jalepszy psychicznie miot jaki ostatnio miałam,temperamentne,chetne do pracy i fioła na aportki mają..a i zachamowań mało..szczególnie ten malusieńki Odzio..

Posted

zdjęcia są super. Jak to robisz, że pies stoi ustawiony i się nie rusza? :placz: No jak? Ja próbowałam pierwszy raz :oops: (no bo po co użytka prezentować, on do roboty jest, hi hi :eviltong: ).
To jest kiepski efekt (nie kryguję się, tylko wiem, że kiepski). Doradź mi coś, plis...

Eee, nie. Nie ma sensu. Jak ustawić psa, który bądź co bądź nie ma spadzistego tyłu, żeby tak fajowo wygldał?

Posted

Pies jest zbudowany jak jest..ja swoją użytkową sukę wystawiałam i wcale jej nie rozciągałam..grzbiet onka ma być prosty..moja suka jest prosta ale ma poprawne kąty przodu i tyłu i to wystarczy..pies ma stac swobodnie..trzeba go poprostu nauczyc stać..te na zdjęciach poprostu maja taką budowe a poprzez umiejetne ustawienie to widać..ale użytek też da sie ustawić..choć moja najlepiej wygląda jak sie sama z linki ustawi..

Posted

mimoza-najpierw naucz kreciytylka respektowania komendy stoj nawet jak kucasz przy nim a potem majdrowania z tylnymi nogami.zeby stal gapiac sie na pilke ale respektowal twoje przestaiwenia nog.jak posag.za ldugo to nie postoi ale zdjecie zdazysz zrobic.
pol uzytki ale tez krecidupki potrafia stac-yanta[nero sternbusch-kesta]

Posted

To i ja pokażę Juniora vel. Edox'a.

Urodził się 27 marca 2007, w hodowli "a Posse ad Esse" w Warszawie. Do nas przyjechał 11 maja i jak na razie, odpukać, rośnie zdrowo:loveu:

Tak wyglądał, jak go przywieźliśmy.

Tutaj miesiąc później.

Kolejny miesiąc minął.

I z przełomu lipca i sierpnia.

A to już najnowsze - zrobione przez Ewa-Jo na szkoleniu u koffaniutkiego tresserka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...