Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martussia83 napisał(a):
Oczywiście powiedzieli że mam się nie martwić :lol: i że wszystko da się zrobić :wink:

No co ty? :o Nie wierzę :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

7 m-cy i za młody ?? hmmmmmm , klarcia zaczela w wieku 6 m-cy , a sunie znajomych nawet wczesniej. kiedy rozmawialam ze szkoleniowcem mówił ze akurat ON moze w tym wieku zaczynac. a opinia ze psa nalezy szkolic kiedy skonczy rok jest moim zdaniem durnym przesądem z minionej epoki .

Posted

Chyba musisz iśc na szkolenie. Jesteś agresywna

hahahaha :lol:
bo przyjadę do Warszawy... :evilbat: :lol:

7 m-cy i za młody ??

no właśnie u nas na PT przyjmują od 8 miesiąca życia,a zresztą teraz chyba nawet nie ma kursu...dopiero we wrześniu :roll: ja chyba skisnę do tego czasu...

Posted

hahaha, chyba wszystkie psy uwielbiają szaleństwa z wężem ogrodowym :lol:

A mnie Sabina wczoraj zafundowała nieplanowany prysznic. Dobrała się do zraszacza trawy, wbitego w osiedlowy trawnik no i oczywiście przewróciła ustrojstwo :-? Cóz było robić, poszłam, żeby wbić to z powrotem no i oczywiście silny strumień wody chlusnął prosto na mnie :x Słońce świeciło, a ja wygladałam, jakbym wlazła w oberwanie chmury :roll: Ludzie mieli niezły ubaw :lol:

mch, cały czas wrzucasz za duże zdjęcia. Naprawdę zmmiejszenie ich to nie jest problem, a jak nie umiesz, to wrzucaj linki :evil:

Posted

asher napisał(a):
hahaha, chyba wszystkie psy uwielbiają szaleństwa z wężem ogrodowym :lol:

Moj Haker jest chyba wyjatkiem bo nie lubi wody tylko w takiej postaci,wrecz sie boi weza ogrodowego.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj wróciliśmy z wakacji.Pierwszych psich wakacji Falcona :D
Miałam bardzo dużo obaw przed wyjazdem :roll: Byliśmy na wsi koło Zakopanego,jeżdżę tam od 10 lat,ale dopiero teraz z psiakiem.Ludzie byli do niego bardzo przyjaźnie nastawieni,poznał kilka nowych osób i chociaż jest jeszcze bardzo nieufny to jest lepiej.Lepiej też rozumie się z psami.Miejscowe psiury darły się na niego ale radził sobie bardzo dobrze,bez agresji,było za to dużo wąchania i stroszenia sierści ale bez większych ekscesów :wink: Falcon pierwszy raz pływał w rzece,był zresztą wodą zachwycony :lol: Także wszystko poszło dobrze,oczywiście moje proroctwa o zagryzaniu kur i ludzi nie sprawdziły się :oops:
Zapisaliśmy się na PT na wrzesień,więc wszystko idzie zgodnie z planem a ja już nie trzęsę się na myśl o ewentualnym spotkaniu z jakimkolwiek psem na każdym spacerze :roll: :oops:
Dosyć gadania,czas na zdjęcia :D

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

A tu moje kochanie Jazz, sorrki za slaba jakosc zdjec- wskanowane :oops:

Usiadlem rzucisz wreszcie????????

Dobry patyk nie jest zly mlaskamy :D

W calej okazalosci

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...