EmkaEmilka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To dobrze ze macie sie dobrze:) tylko mi chodzilo ze zadalam pytanie Ulce 18 i cisza wiec wolalam hop hop :) Quote
halcia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ulka18 ma wyjazdy zagraniczne z pracy i mało czasu na dogo....no i koniec roku w firmie... Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A co tam u Misi i jej pańci? Szykujecie się do świąt, dziewczyny? Quote
EmkaEmilka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witamy,i zyczymy zdrowych wesolych swiat dla zwierzakow i ich wlascicieli:) [B]Jelena[/B] szczegolnie dla Ciebie i Jarusia bo jeszcze wy pamietacie o nas:) Quote
halcia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszyscy pamiętamy,tylko niektórzy maja mniej czasu.Ja akurat mam.Wspaniałych Świat i Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
EmkaEmilka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [B]halcia[/B] nie o Ciebie chodzi:)a czas ta osoba miala bo kilkakrotnie sie logowala od tego czasu co ja pisalam:)Ale nic ja tez niebede sie udzielac:)I bedzie po rowno:) Zreszta to watke Swietej Pamieci [B]Sajfika[/B],a ja jak wiadomo biedaczka juz wsrod nas niema:(wiec chyba zakoncze moja "dzialalnosc"tutaj na tej stronie:) Quote
EmkaEmilka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [B]Halciu[/B] dziekujemy bardzo za zyczonka:)Tobie i Twojej Fryzi tez zyczymy spokojnych i zdrowych swiat!:) Quote
halcia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Fryzia nie moja...ja mam Nutke i Filipa,ale przy tylu psiarzach i psiakach ma prawo sie mylić:eviltong:Serdeczne pozdrowienia! Quote
EmkaEmilka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Oz qrcze ale gafa ups prosze wybaczyc :) zycze wszystkim wlascicielom i ich zwierzatkom duzo zdrowia i radosci nie tylko w swieta:) Quote
EmkaEmilka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Serdecznie pozdrawiam tych zyczliwych i tych nam niezyczliwych:) Zycze powodzenia i zdrowia dla waszych zwierzakow.Zegnajcie:)(przynajmniej na tej stronie) Quote
halcia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Hej! A masz nowy wątek z nową psicą?Dziękujemy za pozdrowienia,nie sądze by tu ktoś był nieżyczliwy.Trzymaj sie. Quote
EmkaEmilka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [B]Halcia[/B] wroc sobie wczesniej postami to sie dowiesz ktora byla tak "zyczliwa" a pozniej tez sie okazalo ze nas maja gdzies inni bo odpowiedzi ani zyczen niesdotalysmy od nikogo procz Ciebie i Jeleny (a jak wspominalam osoby sie logowaly)wiec niewidze sensu przebywania na tym watku:) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Oj, i wreszcie tu się dokopałam. Mam stertę wątków do przejrzenia po świętach - tak skutkują wyjazdy do rodziców! Dziękujemy za życzonka, trzymajcie się ciepło dziewczyny. Emko, a może założysz wątek swojej Misi? Śliczna suńka, ciekawe co u niej słychać. Quote
Luna123 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [COLOR=#77933C][FONT="]Gdy Nowy Rok cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności, Życzymy Wam szczęścia, zdrowia, pomyślności i radości[/FONT][/COLOR][COLOR=#77933C]![/COLOR] [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT4N6upxN37D5qSP2msRSeokQG6xp5TuP_sGdjMK_LFcCtkOb-q[/IMG] [COLOR=#77933C][/COLOR][COLOR=#77933C][FONT="][/FONT][/COLOR] Quote
halcia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Znalazłam zagubiony wątek :)Pozdrawiam życzliwych :) Quote
Recommended Posts