Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EmkaEmilka']Witajcie:)aż trudno uwierzyć że Sajfik bedąc u mnie dopiero tydzien bo dzis wlasnie mija :)zrobil takie postepy!wszedzie go pełno sam chodzi gdzie chce bardzo czesto sie do mnie przytula eh ale ja jestem szczesliwa:multi:DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM:))[/quote]

Ja tez jestem szczęśliwa wraz z Tobą.
Napisz nam proszę, jak Saifik wytrzymuje godziny, kiedy jesteś w pracy? Jestem po prostu ciekawa, bo sama mam różne doświadczenia z własnymi psami :cool3:.

Miłej niedzieli Wam życzę :loveu:.

Posted

Witam ponownie :)naszczescie Sajfik sie wzorowo zachowuje będąc sam,moja mama zagląda często wtedy do niego i jest pod wrażeniem ze siedzi spokojnie i nic niejst tknięte oprócz jedzenia :evil_lol: a teraz sobie Sajfik wszedł do naszego łóżka i się rozkłada do przytulania :loveu: ale z niego romantyk:multi:

Posted

Witaj Serdecznie co u Was słychać?U nas to tyle że dziś Sajfik przeżył metamorfozę gdyż był u fryzjera :cool3: jest zupełnie odmieniony i wygląda duuuuużo młodziej :)co ja będę mówić zobaczycie sami wkrótce na zdjęciach :)Jestem pod wielkim wrażeniem tego co dokonał psi fryzjer Sajfik nietylko korzystnie wygląda to jeszcze Fryzjer okazał się bardzo łaskawy i o dobrym sercu bo wyobraźcie sobie ten fryzjer czyli Pan Arek gdy dowiedział się że Sajfik został wzięty ze schroniska niewziął żadych pieniędzy za kąpiel i strzyżenie wyobrażacie sobie to?!:lol: i te poświęcenie trwało aż 2.5godz!Co Wy na to?Ja jestem pod wrażeniem że tacy ludzie jeszcze istnieją:multi:a oto link do strony tego wspaniałego i oddanego zwierzętom fryzjera [url=http://www.ajax-kosmetyka.webpark.pl/]AJAX - Us

Posted

[quote name='EmkaEmilka']Zedruszko Witaj :) ten Pan Arek Ciebie kojarzy :)hehe opowiedziałam o Tobie miłe rzeczy :) [/quote]
Kojarzy, bo ja tam często chodzę :eviltong: głowę mu zawracam :diabloti:
A tak poza tym, to trzeba było wpaść na kawę, jak juz prawie pod moim blokiem byłaś :p

[quote name='EmkaEmilka']Ps:Mój kochany Sajfik wygląda jak młody Bóg:multi:[/quote]
On jest młody Bóg :multi:

Posted

Witajcie niestety będziecie musili jeszcze poczekać na fotki Sajfika bo mam problemy z ich wklejeniem a niema mi kto pomóc więc muszę sobie sama poradzić,proszę o cierpliwość:placz:

Posted

Sajfik w nowej fryzurce odmieniony co nie?:lol:poznajecie Sajfika?:-o
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6efee4fd95b9651a.html"]3fryzjer.JPG | mka2777 | Fotki, Zdj꣩a, Obrazki Fotosik.pl[/URL]

Posted

Ło matko:crazyeye: jaki Saifik:loveu:
Teraz widać brązowe umaszczenie. Jak czekoladka:loveu:

No Anię to bym poznała na ulicy, ale Saifika w życiu:razz:.

Aniu a masz zdjęcia w pozycji, ze tak powiem nie-leżącej?

Ja Fryzię zważyłam po fryzjerze i myślałam, że pójdzie w dół, ale dalej jest 20-21 kg:eviltong:.