Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, MALWA napisał:

Już po północy, to mogę życzyć słonecznej niedzieli  :)

Poproszę raczej o deszczową... happy.gif Spokojnej niedzieli dla Przyjaciół Gwiazdki - Bromby. happy.gif 

Posted
4 godziny temu, Elisabeta napisał:

Poproszę raczej o deszczową... happy.gif Spokojnej niedzieli dla Przyjaciół Gwiazdki - Bromby. happy.gif 

Dzisiaj jadę na urodziny do bratanicy, to wolałabym nie siedzieć w strugach deszczu....

Posted

Dzisiaj tj. 29.07. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 81,00 zł od elik z bazarku, na który fanty podarowała MALWA

Posted
23 godziny temu, elik napisał:

Dzisiaj tj. 29.07. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 81,00 zł od elik z bazarku, na który fanty podarowała MALWA

Dziękuję za rozliczenie bazarku !

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Witaj słodka Gwiazdeczko, spokojnego i radosnego dnia życzymy.

Witaj u Gwiazdki!

A ja życzę wszystkim mniej upałów....

Posted

Zostałam poproszona o przeniesienie deklaracji z Neli, która znalazła dom, na Ajkę lub Gwiazdeczkę. Niestety mogę zadeklarować tylko 5 zł (dla Neli co miesiąc wpłacałam 10 zł). Z racji tego, że do Gwiazdki co miesiąc Malwa musi dokładać 120 zł to właśnie na nią przenoszę część deklaracji z Neli, czyli 5 zł

Posted
9 godzin temu, Agnieszka103 napisał:

Zostałam poproszona o przeniesienie deklaracji z Neli, która znalazła dom, na Ajkę lub Gwiazdeczkę. Niestety mogę zadeklarować tylko 5 zł (dla Neli co miesiąc wpłacałam 10 zł). Z racji tego, że do Gwiazdki co miesiąc Malwa musi dokładać 120 zł to właśnie na nią przenoszę część deklaracji z Neli, czyli 5 zł

Dziękuję za odpowiedź i   deklarację w kwocie 5 zł  na rzecz Gwiazdki !

To ogromna pomoc dla psiaka !

Konto Gwiazdkowe zaraz wysyłam na pw.

Posted

Na wątku Neli, która w zeszłą niedzielę pojechała do DS do Przyborowa koło Nowej Soli, poprosiłam deklarowiczów o przeniesienie swoich deklaracji z Neli na Ajke i/lub Gwiazdkę.

W kilka dni, po tym , jak Nela zamieszkała w nowym miejscu okazało się, ze ludzie już sobie poprzenosili deklaracje, nie wiedząc, czy Nela zostanie  w nowym miejscu....jednak kilka osób odpowiedziało  pozytywnie na moją prośbę, i tak, o ile Nela zostanie w DS, to :

Cześć.

Przenoszę swoją deklarację na Gwiazdkę

Pozdrawiam

Marta

Na wątku Neli  uxmal  deklarowała opłaty stałej w wysokości 20 zł.

Posted

Witaj Gwiazdeczko - dobrego dnia.

Na razie jest bardzo dobrze, ale zapowiadają piekielny upał. Chyba trzeba zaraz załatwiać wszystkie sprawy i później nie wystawiać z domu nosa. 

Posted
Dnia 30.07.2018 o 23:36, MALWA napisał:

Mam jeszcze zgodę od helli, tyle, że  nie wiem na którą suczkę przenosi deklarację. Czekam na odpowiedź.....

Dnia 31.07.2018 o 00:18, helli napisał:

A która bardziej potrzebuje?

40 minut temu, helli napisał:

To na Gwiazdkę

38 minut temu, elik napisał:

Czyli 30,00 zł od sierpnia? :)

Witaj helli :)

Dotarłam wreszcie w pw, to i pozwoliłam sobie zacytować pytania i odpowiedzi.

Dziękuje pięknie za przeniesienie deklaracji z Neli na Gwiazdeczkę vel Brombę  :)