Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, anica napisał:

czy nasza gwiazdunia Bromba się zmieniła od przyjazdu?  czy nadal jest taką kochającą oddaną sunią, zapatrzoną w człowieka, którą lata schroniskowej rzeczywistości nie zdołały zamknąć w skorupie smutku?

Ujmująco to ujęłaś :)

Posted
27 minut temu, Nesiowata napisał:

Witaj brombowy aniołku. Może 13 w piątek będzie dla Ciebie szczęśliwą datą?

Może... Kto wie...

Spokojnego piątku dla wszystkich wiernych Przyjaciół Bromby. happy.gif&key=75ee77a40f4db0d3837ac287b361d1f239d18b30790ee5b789023c2da20d6894

Posted

Witam Przyjaciół Gwiazdeczki vel Bromby :)

Śpieszę donieść, ze miałam telefon w sprawie Gwiazdki, oczywiście kolejny do bani.....

Najpierw dowiedziałam się, ze mam na imię Justyna, później zorientowałam, że facet jest pijany, i do tego obcesowy - nie lubię takich typów...

Na koniec usłyszałam:  "ale jak nie ma psa, kurw....ja chcę psa i już. Masz mi dać psa !"

Na do wiedzenia życzyłam panu miłego dnia.  Ot, taka rozmowa, mało konstruktywna.....

Posted
Dnia 16.07.2018 o 12:41, MALWA napisał:

Eliczku - a na czym stanęło ze zwrotem za sterylizację Gwiazdki ?

Chodzi mi o to, ze jest zgoda na zwrot poniesionej opłaty za zabieg.

Jest zgoda na zwrot, ale nie ma faktury.  Muszę mieć fakturę, żeby wystąpić do Fundacji o zwrot. Rozmawiałam już z kikou, ale jak dotąd nie mam faktury.  Jutro mąż będzie w kraku, może przywiezie.

Posted
Dnia 16.07.2018 o 15:02, Elisabeta napisał:

Szkoda miejsca na cytowanie... 

Malwo, naprawdę trzeba mieć mocne nerwy i cierpliwość, żeby odbierać takie telefony o naszą Gwiazdeczkę i inne psiaki...rety.gif 

Z telefonami w sprawie psiaków to jest tak, że  nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie i co nam powie. Niestety ludzie prezentują różny poziom, i jest to widoczne w rozmowie. Zwykle po kilku zdaniach już wiem z kim rozmawiam.....

Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Aniołku. Może wreszcie włączą telefon. który ma zadzwonić po  Ciebie?

Czasami tez mi się wydaje, ze wszystkie telefony są głuche....

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Jest zgoda na zwrot, ale nie ma faktury.  Muszę mieć fakturę, żeby wystąpić do Fundacji o zwrot. Rozmawiałam już z kikou, ale jak dotąd nie mam faktury.  Jutro mąż będzie w kraku, może przywiezie.

Dziękuję.

Jeśli kikou wysłała fakturę, to może na dniach dotrze :)

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Na przyszły tydzień pokazują straszne upały.

A dzisiaj grozi nam podtopienie. Raba wylała :(

Posted

W Tatrach też okropne podtopienia, większość szlaków zamkniętych - oby ludziom rozumu nie odebrało i nie szli w taką pogodę na trasę... TOPR zawsze ma ręce pełne roboty przez ludzką głupotę.