Onaa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Czy Wiluś ma zapewniony dt na 100 %, bo to właściwie jest jego wątek. Ja nawet nie wiem, czy on ma aktualne ogłoszenia. Żeby się nie okazało, że pomoże się tej suni i Maniusiowi a Wiluś zostanie na lodzie. Quote
REJA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Poczekajmy , co powie Funia.Może uda się pomóc wszystkim trzem psiakom. Quote
funia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wiluś jest bezpieczny w 100% ,nie pali się z nim .Ale niestety wyskoczyła nam sprawa ważna i musimy jutro zabrać sukę ,która musi być na tymczasie tam gdzie myślałam ,ze damy Mańka .Pani w szpitalu i sunia nie ma opiekuna :shake:. Sama się juz w tym gubię ,ale uważam ze robimy bazarek na Maniusia bo on jest bez szans . Quote
funia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Sunia będzie musiała poczekać ,nie zrobimy wszystkiego na raz . Quote
REJA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Rozumiem ,że Wiluś ma bezpłatny tymczas do skutku. Doszła nowa sunia na miejsce tej wystraszonej(może trzeba jej dać imię). To co z kasą na Wilusia? Gdzie umieścić bezimienną sunię i Maniusia? Jak psiaki sobie radzą? Quote
REJA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Trochę zamieszania na jednym wątku. Maniuś ma przecież swój , a sunia ma już wątek? Quote
diabelkowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ja juz tez sie gubie, napiszcie mi konkretnie na kogo zrobic ten bazarek najlepiej link do watku a jak nie ma to zrobic i cala kase razem z tym bazarkiem przeleje na konto ktore podacie, nika kasa za szelki nie doszla. Quote
funia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dobra ,zeby zrobic tu porzadek . Wiluś siedzi do oporu ,jest bezpieczny. Z kasa na wilusia nie wiem co zrobić ,on jej na razie nie potrzebuje . Jeśli chodzi o Maniusia wchodzmy na jego wątek i tam uzgadniajmy . Bezimienna sunia ,nie ma watku i niestety nie dam rady wszystkich dopilnować bo sprawy rodzinne wymagaja ode mnie czasu. Suka,która od dzisiaj zajmuje miejsce na tymczasie ,po sterylce prawdopodobnie idzie do nowego domu , . Quote
REJA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 To dobrze ,że jedna suńka ma domek. Wątek Maniusia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/starszy-psiak-z-cieplego-domu-do-zimnego-boksu-kto-pomoze-zamosc-128953/[/url] Quote
grzenka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='funia'] Suka,która od dzisiaj zajmuje miejsce na tymczasie ,po sterylce prawdopodobnie idzie do nowego domu ,[/quote] Czyli - jeśli pójdzie - na jej miejsce wskoczy bezimienna sunia:roll:? Quote
Onaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No to może tutaj na wątku Wilusia doglądać psiaka i ogłaszać. Na wątku Maniusia - to kierunek jest dt/hotelik płatny z pieniążków Wilusia, tak ? A ta sunia bezimienna ze zdjęcia to potzrebuje, żeby jej założyć wątek. Quote
Wet-siostra Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Co prawda nie znam suńki,ale mogę założyć wątek i go pilnować,o ile chcecie....:oops: Quote
REJA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 W każdym razie trzy malutkie pieski szukają domków. Quote
funia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='grzenka']Czyli - jeśli pójdzie - na jej miejsce wskoczy bezimienna sunia:roll:?[/quote] Ona ,albo Maniuś bo zanim hotel sie zwolni to ile to jeszcze czasu minie:shake: Quote
funia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Wet-siostra']Co prawda nie znam suńki,ale mogę założyć wątek i go pilnować,o ile chcecie....:oops:[/quote] Dzięki za zainteresowanie ,dzisiaj nasza wolontariuszka ma chrzest bojowy i zakłada swój pierwszy wątek i bedzie to właśnie bezimienna sunia . Dam jej na imię Celinka .:oops: Quote
grzenka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='funia']Dam jej na imię Celinka .:oops:[/quote] śliczne imię:loveu::loveu::loveu: takie słodziaste:loveu: Quote
nika28 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 [quote name='funia']Dzięki za zainteresowanie ,dzisiaj nasza wolontariuszka ma chrzest bojowy i zakłada swój pierwszy wątek i bedzie to właśnie bezimienna sunia .[/QUOTE] Ooo :razz: To prosimy później o link do wątku ;) Wilusiowi porobię dzisiaj więcej ogłoszeń żeby jak najszybciej zwolniło się miejsce. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Nowe allegro Wilutka: [URL]http://http://www.allegro.pl/show_item.php?item=637231768[/URL] Quote
REJA Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ja też nie mogłam wejść na allegro. Ale proszę jeszcze o link na wątek Celinki Quote
funia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/miniaturowa-celinka-blaga-o-dom-137877/[/url] Proszę wątek Celinki ;) Quote
Recommended Posts