Moli@ Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Moje kochane uszyska :) Niedzielne żebry? - oj, tymi oczami to mnie kupiła :) I jaki fajny kolega/koleżanka obok! Przed chwilą zrobione...byczą się ;) obok to moja Łateczka - adoptowałam - miała rok, była po przejściach (zmieniła dwa domy) miała chorą trzustkę. Quote
Aldrumka Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 17.04 stan konta 524,25 zł wpłata: Bakusiowa 50 zł 23.04 stan konta 574,25 zł 1 Quote
Tyśka) Posted April 24, 2018 Author Posted April 24, 2018 Dnia 22.04.2018 o 13:21, Moli@ napisał: Przed chwilą zrobione...byczą się ;) obok to moja Łateczka - adoptowałam - miała rok, była po przejściach (zmieniła dwa domy) miała chorą trzustkę. Też bym się chętnie pobyczyła :) Chyba już trochę z Tobą jest...? Wygląda już na sędziwą sunię. Jak dobrze, że Łateczka ostatecznie trafiła do Ciebie. Trzustka już zdrowa? :) Dnia 23.04.2018 o 10:54, anica napisał: Witamy z Iskiereczką , Nowy tydzień Dzień dobry, anico! :)) Właśnie przypomniałaś mi, że nasza Roxulka powinna mieć nowe ogłoszenia... z imieniem Iskierka. Dorobię jej :) Chyba, że ktoś miałby ochotę i czas? Można troszkę pozmieniać moje opisy (albo napisac od nowa jak ktoś się czuje na siłach). 16 godzin temu, Aldrumka napisał: 17.04 stan konta 524,25 zł wpłata: Bakusiowa 50 zł 23.04 stan konta 574,25 zł Dziękuję Ci, Aldrumko :) Wspaniale, że Roxi ma tak rzetelnego skarbnika. Już umieszczam wpłatę od Bakusiowej na pierwszej stronie, aby wszystko się zgadzało. Dziękuję tez Bakusiowa za wpłatę :) Bakusiowa, jak mam wpisać? Bo wpłaciłaś 50zł, a Twoja stała to 20zł? To są dwie stałe (IV, V) i "coś" jednorazowego? Quote
Moli@ Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Dziś, postaram się kupić obrożę od kleszczy dla Roxi. Łatka, jesienna panienka z 2007roku. Miała rok gdy ją adoptowałam. Zdiagnozowano u niej niewydolność trzustki - brak enzymów trawiennych/ amylazy i trypsyny. Na szczęście udało się wyleczyć. Poważnie wygląda bo kłania się fryzjer...(: Quote
Moli@ Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Kupiłam dla Roxi obrożę Kiltix / dla średnich psów - 69zł (paragon) 50,00zł / 31.03 od E.R __________ 19,00zł Quote
Moli@ Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Nadal spore prześwity... oczki czasami załzawione...może ze względu na wiek, po spacerach do umycia. Od wczoraj w nowej obroży na kleszcze :) Quote
anica Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 U Roxi też serdeczności zostawiam na cały dzień dla Wszystkich 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dzień dobry, anico! :)) Właśnie przypomniałaś mi, że nasza Roxulka powinna mieć nowe ogłoszenia... z imieniem Iskierka. Dorobię jej :) Chyba, że ktoś miałby ochotę i czas? Można troszkę pozmieniać moje opisy (albo napisac od nowa jak ktoś się czuje na siłach). ... co ja z tą...Iskierką, przepraszam Roxuniu Tyś(ka) a kto by się ośmielił ,Ciebie...poprawiać Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 Dnia 24.04.2018 o 14:21, Moli@ napisał: Dziś, postaram się kupić obrożę od kleszczy dla Roxi. Łatka, jesienna panienka z 2007roku. Miała rok gdy ją adoptowałam. Zdiagnozowano u niej niewydolność trzustki - brak enzymów trawiennych/ amylazy i trypsyny. Na szczęście udało się wyleczyć. Poważnie wygląda bo kłania się fryzjer...(: Dziękuję za zakup obróżki :) To Łatka już trochę ma na swoim karku... 2lata starsza od mojego... to wspaniale, że udało się wyjść z trzustkowych problemów, jestem pod wrażeniem co robi własny człowiek i odpowiednia opieka... :) 7 godzin temu, Moli@ napisał: Nadal spore prześwity... oczki czasami załzawione...może ze względu na wiek, po spacerach do umycia. Od wczoraj w nowej obroży na kleszcze :) Ja i tak jestem w szoku, że futerko tak szybko odrasta. Ciekawe czemu niektórym psiakom tak łzawią oczy? Pięknie się prezentuje - chociaż i tak nie mogę napatrzeć się na ten róż na szyjce... bardzo lubię różowe akcesoria na psiakach :) 5 godzin temu, anica napisał: U Roxi też serdeczności zostawiam na cały dzień dla Wszystkich ... co ja z tą...Iskierką, przepraszam Roxuniu Tyś(ka) a kto by się ośmielił ,Ciebie...poprawiać Bardzo, bardzo miło Cię tutaj widzieć... :) Że jesteś niezmiennie z Roxi, w przeciwieństwie do pogody we Wrocławiu, która dzisiaj zmienia się tak gwałtownie, że zwariowac można. Roxi początkowo przez parę Cioć na dogomanii była nazywana Iskierką... a ja i tak szukam drugiego imienia dl Roxi do ogłoszeń... niech więc będzie do ogłoszeń również Iskierką:). Tu nie chodzi o poprawianie mnie... chętnie przyjmę pomoc w ogłaszaniu suńki. Quote
anica Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Słoneczkiem dzisiaj przywitamy się z Wrocławia cieszymy się każdym promykiem bo później podobno ma padać! wczoraj faktycznie...kwiecień plecień, poprzeplatał Tysiu, może ja coś mogłabym pomóc, po 12-14maja? jakiej pomocy potrzebujesz? Quote
Aldrumka Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dnia 24.04.2018 o 20:15, Moli@ napisał: Kupiłam dla Roxi obrożę Kiltix / dla średnich psów - 69zł (paragon) 50,00zł / 31.03 od E.R __________ 19,00zł trochę się opóźniłam , ale zaraz zapłacę Quote
Aldrumka Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 23.04 stan konta 574,25 zł uzup. kosztów obróżki 19 zł wpłata: Istar19 - luty, marzec, kwiecień - 30 zł 26.04 stan konta 585,25 zł Quote
Tyśka) Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Ciocie (bo chyba wujek tutaj żaden nie zagląda?) - nie będzie mnie tutaj parę dni. Siła wyższa... a nie własne widzi-mi-się. Mam nadzieję, że nic się nie będzie dziać, w końcu Roxi zaopiekowana, ma tyle troskliwych Cioć (z Moli@ na czele), że MUSI być dobrze... jednak jakby coś się działo proszę to mnie dzwonić! Bez skrępowania. Proszę, przez czas mojej nieobecności, doglądajcie wątek :) Zostawiam Wam baaaaardzo ciepłe pozdrowienia! 1 Quote
anica Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Witam się u Roxi ,serdeczności moc zostawiam aż do maja :)obchód przed wyjazdem 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ciocie (bo chyba wujek tutaj żaden nie zagląda?) - nie będzie mnie tutaj parę dni. Siła wyższa... a nie własne widzi-mi-się. Mam nadzieję, że nic się nie będzie dziać, w końcu Roxi zaopiekowana, ma tyle troskliwych Cioć (z Moli@ na czele), że MUSI być dobrze... jednak jakby coś się działo proszę to mnie dzwonić! Bez skrępowania. Proszę, przez czas mojej nieobecności, doglądajcie wątek :) Zostawiam Wam baaaaardzo ciepłe pozdrowienia! Udanego odpoczynku :) Quote
Moli@ Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Niedzielny spacer... z krótką wizytą u sąsiadów :) Hura, włoski odrastają ... preparat z drożdżami zadziałał :) Quote
elficzkowa Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Jak Roxi wypiękniała ! Przeglądałam jej dawne zdjęcia z kojca i przypomniałam sobie jaka była przestraszona, nie chciała wyjść z budy i patrzyła na mnie ze strachem... Mam nadzieje, że niewidomy staruszek, który jest teraz w kojcach też otrzyma kiedyś taka szansę jak Roxi. Chociaż on nie jest takim strachulcem, daje się miziać, nauczył się już chodzić po terenie i nie obija się już jak na początku i baaardzo się cieszy kiedy ktoś go odwiedza :) Quote
Moli@ Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Wpłynęło na konto 19,00zł / 26.04 - uzup. kosztów obróżki Kitlix Dziękuję :) Quote
b-b Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Po ostatnich zdjęciach widać też ,że dziewczyna wyszczuplała. Już nie jest taka paróweczka. Nabrała kształtów :) Quote
Moli@ Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Wieczorny spacer... przed burzą. Nie boi się burzy / grzmotów Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Wow, ale się zmieniła :) Śliczna sunia z niej. Dziękuję za takie piękne zdjęcia - dodam je do ogłoszeń :) No, teraz to telefon musi się rozdzwonić. Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Kochani, bardzo, bardzo potrzebna pomoc w ogłaszaniu Roxi. Ona jest już kochana, zaopiekowana, ale... i gotowa do adopcji... Psy starsze mają gorzej, więc błagam o pomoc. Zwłaszcza, że moja druga podopieczna, Mimi, szuka nowego lokum. Jestem już załamana, że o Roxi nikt nie pyta, a sytuacja z trudną Mimi mnie już dobija totalnie: Mimi nie ma żadnych środków na koncie, a teraz perspektywa utraty DT już mnie pogrąża... :( Kto może pomóc z ogłaszaniem Roxi? Kto robi plakaty? Kogo prosić o pomoc? Proszę... Ja wiem, że nie umiem prosić... i niewiele sama umiem zaoferować innym... ale tu naprawdę nie chodzi o mnie, ale o te psiaczki. Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Jeżeli ktoś mógłby udostępnić Roxi na FB to bardzo proszę: Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Napisałam do paru miejsc staruszkowych... może grzecznościowo udostępnią Roxi... I taką grafikę dostałam - dziękuję, Marto :) Quote
Recommended Posts