Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się zgadzam. Ale już prosiłam o coś więcej i nadal tylko takie suche info dostaję i to rzadko ;( póki co i tak będę wrzucać chociażby po to bo na pewno każda z Was chce wiedzieć co u małej;) postaram się coś wyciągnąć od nich. Ta kobieta ciut bardziej ludzka jest bo facet...szkoda gadać... Teraz pomaga w przytulisku u nas też ciagle wszyscy robimy wszystko zle i ciągle warczy... Może taki ma sposób bycia trudno... 

Póki co info nie mam. Upomne się jutro o nie. 

Lejdi dlugu nie ma gdyż został on splacony przez Panią Magdę z Rytlowa ze zbiórki na pomagam.pl na jej psiaki ;) 

Powstała tez zbiorka na Lejdi. Przez syowarzyszenie Nadzieja na dom z Sosnowca na ratujmyzwierzaki.pl.- nie wiem czy tu mogę wrzucić link do niej czy nie wolno???bo już się tu tyle zmieniło;)

Posted
Cytat

nie wiem czy tu mogę wrzucić link do niej czy nie wolno???bo już się tu tyle zmieniło;)

Wklejane są linki z różnych portali i jak na razie nie są usuwane i nikt  nie miał z tego powodu problemów.

Posted

o matku malunia

iskiereczko cudna moja kochana

ilez cierpienia

na taka malenka kruszyneczke

sciskam stokroc sciskam za wszystko

za gojenie malunkiej

naciskaj delikatnie ciociu Noreczkowa

na wiecej wiesci

• Upvote 1
Posted

Cioteczki troszkę nacisnęłam i coś tam dostałam :) 

Lejdi co 3-4 dni jest u weta ;) obecnie ma zapalenie uszka i bierze kropelki ;) mała powoli delikatnie zaczyna używac chorej łapki. 

W domu jest grzeczna i spokojna. Uczy się właśnie podstawowych komend ;) 

received_1856551287717898.jpeg

received_1856551284384565.jpeg

received_1856491607723866.jpeg

received_1802826029748792.jpeg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Witam witam :) przepraszam że mnie nie było ale niestety praaacy dużo miałam plus przeprowadzam renowację strony z Rytklowa (gdzie zapraszam na facebook BEZDOMNIAKI Z RYTLOWA). 

Lejdi niestety się pochorowała :( była biegunka wymioty i dreszcze. Ale okazało się że najzwyczajniej się przeziębiła. Stres i wizyty u weta i na rehabilitacji pomimo mrozów dały niestety skutki. Cioteczki Lejdi trafiła też pod opiekę Stowarzyszenia Opieki nad Zwierzętami NADZIEJA NA DOM. Stąd wszystkie FV idą tam :) 

Co do ogłaszania niestety póki co jeszcze za wcześnie gdyż Lejdi musi być regularnie u weta i na rehabilitacji :( 

• 2 weeks later...
Posted

Witam witam dawno mnie nie bylo ;) ale no cóż u Lejdi nic nowego ;) nadal się rehabilituje i leczy łapkę;) niestety nie mogę się znow doprosic o zdj :/ 

Posted
1 godzinę temu, Norkowa napisał:

Witam witam dawno mnie nie bylo ;) ale no cóż u Lejdi nic nowego ;) nadal się rehabilituje i leczy łapkę;) niestety nie mogę się znow doprosic o zdj :/ 

A wiesz może co z raną na łapce?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 31.03.2018 o 16:29, b-b napisał:

122.jpg.e0355201e270556ee26c16b834f80d22.jpg

Ciociu spóźnione ale też życzymy poprostu samych dobroci :) 

Posted

Kochani u Lejdi dobrze. Ciagle się rehabilituje i leczy. Ma nową towarzyszke akite która panstwo tez wzięli na dt :) tyle tylko informacji mam. Niestety współpraca moja z tymi ludzmi jest ciężka. Teraz juz nie odp i nie reagują na moje prośby o info. Stąd wiem tyle ile wyczytem z internetu. Lejdi finansowo jest pod opieką fundacji Nadzieja na dom. Dlatego zamknę wątek Lejdi a wkleję tu jej wydarzenie na fb które chyba prowadzą Ci ludzie. Pozdrawiam Was i bardzo dziękuję za wszystko. Niestety nie zawsze da się pomóc:/ nie zawsze mile widziana jest nasza pomoc...

Posted

Niech zdrowieje maleńka..

Najważniejsze,że zaopiekowana i pod opieką fundacji jest.

A ludzie....różnie z nimi bywa niestety :/

• 1 month later...
Posted
33 minuty temu, b-b napisał:

A ja zaglądam z nadzieją,że może jeszcze coś się tutaj dowiem o małej :)

Boguniu, tyle dowiedziałam się z fb. Jest to zdjęcie za zbiórki pieniędzy dla Lejdi

Leczenie przyniosło skutek! W końcu mogliśmy ściągnąć opatrunki. Ale to jednak nie koniec. Malutką nadal czeka rehabilitacja oraz ćwiczenia. Prosimy o dalsze wsparcie! Poniżej zdjęcie jak aktualnie wygląda łapka. 

content_1523897477.jpg

Posted
Dnia 30.05.2018 o 11:16, elik napisał:

Boguniu, tyle dowiedziałam się z fb. Jest to zdjęcie za zbiórki pieniędzy dla Lejdi

Dziękuję Elu! Mnie na FB nie ma więc i informacje mam  stamtąd tylko dzięki Wam :)

Oby rehabilitacja doprowadziła nóżkę do sprawności.

Posted
12 minut temu, b-b napisał:

Dziękuję Elu! Mnie na FB nie ma więc i informacje mam  stamtąd tylko dzięki Wam :)

Oby rehabilitacja doprowadziła nóżkę do sprawności.

Oby. Biedna sunia tak długo cierpi :(