Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto Pomadki-Łatki wpłynęły deklaracje od Elisabeta i Iwstar58. Ślicznie dziękuję <3.

• 40zł -iwstar58/29.06.2018/stała VI,VII
  • 60zł -Elisabeta /29.06.2018/stała VII,VIII
Posted

Dzień dobry, Pomadko. happy.gif Chyba masz znowu swoje błotko... U nas będzie dzisiaj, bo podobno dzień ma być cały w deszczu.

Spokojnego poniedziałku dla wszystkich Zakochanych w Pomadzi. happy.gif 

Posted

Na koncie Poamdki-Łatki dwie deklaracje za VII od :

• 10zł -Czarna Kafka/02.07.2018/stała VII
  • 10zł -markofix1 /02.07.2018/stała VII

Ślicznie dziękuję <3.

Posted
16 minut temu, Olena84 napisał:

zawsze coś, do mnie nawet tacy nie chcą dzwonić:(

Nie wiem czy być chciała odbierać takie telefony. Dziewczynka, z głosu jeszcze podstawówka na moją odpowiedź że w sprawie adopcji pieska muszę rozmawiać z rodzicami rzuciła w moją stronę tekst " to spier.....laj debi...ko".

Posted
13 minut temu, Sara2011 napisał:

Nie wiem czy być chciała odbierać takie telefony. Dziewczynka, z głosu jeszcze podstawówka na moją odpowiedź że w sprawie adopcji pieska muszę rozmawiać z rodzicami rzuciła w moją stronę tekst " to spier.....laj debi...ko".

no to faktycznie:(, ja bym powiedziała czy wie że dodzwoniła się na komisariat i masz z głowy, albo smsa wysłać że rodzice o wszystkim wiedzą jak się zachowuje. No ale najlepiej olać, bo pewnie popisują się przed kolegami. 

Posted

Czasem zwracanie uwagi przynosi efekt odwrotny od zamierzonego, z kolei straszenie policją to żadne rozwiązanie: jedynie spowodujemy przeświadczenie, że policji należy się bać i w razie faktycznej potrzeby zwrócenia się tam o pomoc to ta osoba z tego nie skorzysta - a chyba na tym nam nie zależy?;) Ot, tak się obudził we mnie pedagog:)

Życzę dobrego dnia Pomadce. Myślę, że w końcu zakończy TEN telefon, poczekajmy cierpliwie.

Posted

Na konto Pomadki wpłynęły nowe deklaracje, pięknie dziękuję <3.

• 10zł -dorota1/04.07.2018/stała VII
  • 40zł -Marta Krupa /04.07.2017/stała VI,VII