Madziek Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 samopoczucie Kinga jest znacznie lepsze, jest bardziej aktywny, ma więcej energii. tylko niestety dostał biegunki ... Quote
Madziek Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 w górę King. Mam nadzieję, że jutro będą już wyniki zeskrobin skóry Quote
Franca81 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Madziek napisał(a):w górę King. Mam nadzieję, że jutro będą już wyniki zeskrobin skóry Trzymamy kciuki za Kinga Quote
Franca81 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Madziek napisał(a):Nikt nie zagląda do Kinga... :( mnie tez juz tu tak dlugo nie bylo.... :shake: Quote
Madziek Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 King czuje się zdecydowanie lepiej, wreszcie przytył, jest zwawy i domaga się spacerów. Chce się bawić i biegać. Miło na niego patrzeć w o wiele lepszym stanie :-) Quote
Madziek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 wyniki zeskrobin nic nie wykazały, z reszta niczego się nie spodziewałam, bo wszystkie łyse miejsca już łądnie pozarastały i nie ma po nich śladu :) Quote
ocelot Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Czyli dobrze, że nie wykazały;) Choroba tak chciałam do Was przyjechać, nie mam połączenia autobusem. Ale mam pociągiem;) Quote
Madziek Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ocelot napisał(a):Czyli dobrze, że nie wykazały;) Choroba tak chciałam do Was przyjechać, nie mam połączenia autobusem. Ale mam pociągiem;) Aniu to nie ma na co czekać ;-) King ma się coraz lepiej właściwie. Jest w pełni sił, prowadzi dyskusje z sąsiadem ;-) chętnie wychodzi na spacery. Zdecydowaliśmy z weterynarzem, że w przyszłym tygodniu kastrujemy kawalera. Serce jest wzmocnione dzięki lekom. Ryzyko jest, ale nie wyobrażam sobie oddać go do adopcji bez kastracji. Quote
Madziek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 czasem myślę, że ja tu sama do siebie piszę... :( Quote
ocelot Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Madziek napisał(a):czasem myślę, że ja tu sama do siebie piszę... :( Nie prawda. Cały czas wątek śledzę. Quote
majqa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Na pewno w najbliższym czasie pomogę w poogłaszaniu Kingusia. Quote
Madziek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 majqa napisał(a):Na pewno w najbliższym czasie pomogę w poogłaszaniu Kingusia. dziękuję majqa Quote
majqa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jeśli coś Ci z istotności o astuniu przyjdzie jeszcze na myśl, wpisz proszę na wątek. Quote
andzia69 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 ja tez zaglądam...nic nie pisałam, bo nie mogłam:) co do kastracji - jeśli jest możliwość wykonania wziernej narkozy to może dałoby radę? trzeba by zapytać weta czy w tym stanie serca jest to wykonalne - jeśli nie - to nie wiem... Quote
Recommended Posts