Franca81 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 anastacia napisał(a):no ale co tam u niego?? Magda wyjechała więc na chwilę obecną nie będziemy mieć wiadomości co u pięknisia Quote
papunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 w takim razie czekamy jak wróci Magda przekaże nam wieści i może fotki również:razz::multi: Quote
Madziek Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Co prawda jestem wyjechana, ale mam co jakis czas dostep do internetu :-) wiesci jeszcze sprzed mojego wyjazdu sa takie, ze nic nowego u Kinga nie slychac. Nikt nie pytal o niego niestety :-( Jesli chodzi o Vetmedin to teraz nie pamietam dokladnej ceny za opakowanie 100 kapsulek. Byc moze gdzies wczesniej w watku pisalam ile kosztuje. Na pewno kupilismy taniej niz po regularnej cenie, dzieki mojej znajomej. Jak wroce do domu to sprawdze ta cene. Quote
Madziek Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 sprawdziłam fakturę za Vetmedin. Płaciliśmy 160 zł za 100 kaps., czyli jedna po 1,60 zł wychodzi Quote
Madziek Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 wystawiłam Kingowi aukcję "Amstaff" King-chore serce kocha mocniej (684979205) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agaga21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 cisza bo co tu pisać?:shake: ogłoszenia są, allegro jest...trzeba czekać, może po wakacjach adopcje ruszą.szkoda strasznie, że psiaczek nie ma domku. Quote
Jenny19 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ogłosiłam Kinga: alegratka eoferty adopcje.org 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl bono-polska ojej.pl animalia.pl gumtree interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Jenny19']Ogłosiłam Kinga: alegratka eoferty adopcje.org 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl bono-polska ojej.pl animalia.pl gumtree interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl Jenny super!! kawał roboty, bardzo Ci dziękuję! Quote
Madziek Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 King, dzięki panu, który jest miłośnikiem amstaffów i zabiera na długie spacery wszystkie astki, robi duże postępy. Wcześniej raczej unikał kontaktu wzrokowego z człowiekiem, nie znał przytulania, nie cieszył się aż tak bardzo na spacery. Teraz jest już zupełnie inaczej! Na spacerach bawi się, widać po nim że jest radośniejszy! Quote
papunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 teraz powinien się jak najszybciej znaleźc domek dla Kinga Quote
Madziek Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 King miał rany na uszach, które się nie goiły, a nawet stawały się gorsze, bo King szorował nimi o kraty boksu. Weterynarz zalecił dawanie karsivanu- leku na rozszerzenie naczyć krwionośnych. Zobaczymy jak podziała Quote
Jenny19 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 No właśnie, co u Kinga? Odnowić mu ogłoszenia czy może jest jakiś domek na horyzoncie? Quote
Madziek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Jenny19, jeśli możesz to poodnawiaj mu ogłoszenia. Nikt o niego nie pyta.... Ja mu bez przerwy odnawiam allegro. Zwykle ma ponad 200 wejść, ale na tym się kończy. Rany na uszach już się wygoiły Quote
Jenny19 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Odnowione ogłoszenia: alegratka eoferty kupsprzedaj kupiepsa giełdaogłoszeń polskastrefa.eu psy.pl/adopcje przygarnijzwierzaka ojej.pl cafeanimal bono-polska animalia.pl gumtree pajeczyna pineska autogiełda rozgłos.net oxl.pl hiperogłoszenia interpress.net Quote
Jenny19 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dostałam zapytanie odnośnie Kinga, czy toleruje inne psy( w tym samce) oraz koty i dzieci ? Quote
Madziek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Psy... no powiedzmy, że nie szczególnie. Chodził z suczką Toja na spacery i było ok. Koty... nie wiem, ale to jest do sprawdzenia. Dzieci myślę, że bez problemu. Na allegro ktoś zalicytował, ale ani maila, ani telefonu.... Quote
Recommended Posts