Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co prawda jestem wyjechana, ale mam co jakis czas dostep do internetu :-) wiesci jeszcze sprzed mojego wyjazdu sa takie, ze nic nowego u Kinga nie slychac. Nikt nie pytal o niego niestety :-(

Jesli chodzi o Vetmedin to teraz nie pamietam dokladnej ceny za opakowanie 100 kapsulek. Byc moze gdzies wczesniej w watku pisalam ile kosztuje. Na pewno kupilismy taniej niz po regularnej cenie, dzieki mojej znajomej. Jak wroce do domu to sprawdze ta cene.

Posted

Ogłosiłam Kinga:

alegratka
eoferty
adopcje.org
4łapy.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
polskastrefa.eu
psy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
bono-polska
ojej.pl
animalia.pl
gumtree
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia.pl

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Jenny19']Ogłosiłam Kinga:

alegratka
eoferty
adopcje.org
4łapy.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
polskastrefa.eu
psy.pl
przygarnijzwierzaka.pl
dwukropek.pl
bono-polska
ojej.pl
animalia.pl
gumtree
interpress.net
oxl.pl
hiperogłoszenia.pl

Jenny super!! kawał roboty, bardzo Ci dziękuję!

• 3 weeks later...
Posted

King, dzięki panu, który jest miłośnikiem amstaffów i zabiera na długie spacery wszystkie astki, robi duże postępy. Wcześniej raczej unikał kontaktu wzrokowego z człowiekiem, nie znał przytulania, nie cieszył się aż tak bardzo na spacery. Teraz jest już zupełnie inaczej! Na spacerach bawi się, widać po nim że jest radośniejszy!

• 2 weeks later...
Posted

King miał rany na uszach, które się nie goiły, a nawet stawały się gorsze, bo King szorował nimi o kraty boksu. Weterynarz zalecił dawanie karsivanu- leku na rozszerzenie naczyć krwionośnych. Zobaczymy jak podziała

• 1 month later...
Posted

Jenny19, jeśli możesz to poodnawiaj mu ogłoszenia. Nikt o niego nie pyta....
Ja mu bez przerwy odnawiam allegro. Zwykle ma ponad 200 wejść, ale na tym się kończy.

Rany na uszach już się wygoiły

Posted

Psy... no powiedzmy, że nie szczególnie. Chodził z suczką Toja na spacery i było ok. Koty... nie wiem, ale to jest do sprawdzenia. Dzieci myślę, że bez problemu.

Na allegro ktoś zalicytował, ale ani maila, ani telefonu....