Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.01.2019 o 09:24, Anula napisał:

Nadeszły deklaracje stałe za I od MikAga i od uxmal.Ślicznie dziękujemy.

Dziękuję serdecznie !

Dziękuję za wszystkie życzenia,zdrowie niestety zawodzi co trochę :( jest lepiej...

U Czesia ok,wszystko po staremu,Cześ w dt czuje się jak w domku :) Czy znajdzie DS ? Ogłoszenia są,na Fb co jakiś czas odnawiam...

• 2 weeks later...
Posted

31 stycznia z Bgra byłyśmy i odwiedziłyśmy Czesia. Ma się dobrze. Wpatrzony w Aldonę jak w obrazek. Uwielbia piłki . Zawiozłyśmy od Skarpety Plaskatych: chusteczki nawilżane, pampersy, proszek, pocztą dotarły pampasy.

Od siebie dałam rękawice jednorazowe , dezynfekcję i transport. Poniżej parę fotek szczęśliwego psiaka - oczywiście został wygłaskany.

2.jpg

• Upvote 1
Posted

Nadeszły deklaracje za II od jaguska i MikAga.Ślicznie dziękuję.

Przypomnę,że rozliczenie finansów Czesterka jest na pierwszej stronie w moim pierwszym napisanym poście.

Warto by było napisać informację w pierwszym poście.

Posted

Dziękuję wam,że zaglądacie i wspieracie Czesia.Dzięki wielkie ! Ola.mo dzięki za opis i foty z naszej wizyty :)

Cześ to super pies :) Nie wiem jak Aldona daje radę zimą,bo jest znacznie trudniej,ale jak widać idealnie.Można spokojnie tulić rudzielca,czujesz tylko jak zanieczyści pampersa.Aldona ratuje i pampersy ;) wkłada w nie wyściółkę i tylko ją wyrzuca,a nie pampers za każdym razem.

Ostatnio był dom poważnie zainteresowany adopcją Czesia,zdecydowany,to znajomi mojej znajomej zoopsycholog z Gorzowa W.

Niestety mają mieszkanie w bloku i zwyczajnie nie dają sobie rady bez ogrodu.Cały rok zapampersowany...

Jak widać nadzieję na domek stały możemy mieć :) tylko musi być równie dobry jak tymczas.

Dnia 11.02.2019 o 20:45, b-b napisał:

Czester ma szczęście ,że ciocie go kochają :)

Tutaj ma chłopina szczęście :)

Dnia 11.02.2019 o 22:57, tomcug napisał:

Szczęśliwy psiak...

Z całą pewnością tak :) Jest Aldonka ,jest piłka ,jest cudownie :) 

Dnia 12.02.2019 o 00:08, uxmal napisał:

Niesamowita jest  Pani Aldona. A jak z zapaszkiem Czesterka?

Aldona to dusza człowiek :) bardzo systematyczna,idealnie zorganizowana,ma w domu dziesiątkę psów,wszystkie nieadopcyjne,stare,chore.Zapaszek goździkowy ;) tylko w tracie jak kupal poleci,zaraz zostaje ewakuowany.Podczas pracy ,Aldonie pomagają rodzice.

Posted
Dnia 14.02.2019 o 19:15, Anula napisał:

Nadeszły deklaracje za II od jaguska i MikAga.Ślicznie dziękuję.

Przypomnę,że rozliczenie finansów Czesterka jest na pierwszej stronie w moim pierwszym napisanym poście.

Warto by było napisać informację w pierwszym poście.

Dziękuję za wszystkie opłacane deklaracje !

Anulko ja już zaniechałam pisania ,kiedy ,gdzie,co i komu ,mam rozliczenie w skarpecie i to najważniejsze dla ludzi ,którzy wspierają Czesia,chodzi mi o to  w co wspiera Czesia SP .Jak uważasz,że jednak powinnam to uzupełniać to tak zrobię :)