Bgra Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 5 godzin temu, anica napisał: Ja wierzę ...w cuda! Bożenko musimy mocno wierzyć ,że i Czesterkowi się przydarzy :) ... ludzie już chyba przestali mnie zadziwiać!! :( psa... żywe stworzenie, na prezent???? ... też nie wiem co napisać... chyba, tylko ,że ... pomimo tej diagnozy, nadal mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto Czesterka pokocha! takiego jakim jest! :) Musimy mieć taką nadzieję :) 2 godziny temu, Anula napisał: Nie ustaję w ogłaszaniu Czesterka.Przeniosłam z pierwszej strony ogłaszanie malucha.Comiesiąc zmieniam miasta. Czester ma ogromną oglądalność i obserwowanie ale nic z tego nie wynika. 12.Wyróżnienie OLX zrobione przez Anula: 29.03.18-17,81zł(Katowice);01.05.18-17,81zł(Opole);03.06.18(Kraków)-17,81zł;09.07.18-17,81zł(Wrocław) Dziękuję Aniu ! Ci co się wczytują boją się kosztów i pracy,a ci co dzwonią to szkoda wspominać :( Quote
Anula Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Nadeszły dalsze deklaracje stałe za VII: b-b;helli;jaguska. Wszystkim,którzy wytrwale wspierają finansowo naszego Czesterka bardzo,bardzo dziękuję. 1 Quote
Bgra Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 10 minut temu, Anula napisał: Nadeszły dalsze deklaracje stałe za VII: b-b;helli;jaguska. Wszystkim,którzy wytrwale wspierają finansowo naszego Czesterka bardzo,bardzo dziękuję. Bardzo dziękujemy!!!!! Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Mamy ustalony termin konsultacji na 10:00 19 lipca w Klinice Niedzielski. Przed nami kawałek drogi,godzina drogi po Czesia i trzy do Kliniki. Quote
Tyśka) Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Trzymam kciuki i podziwiam za tak troskliwą opiekę Czesiową. Gdyby wiedział, jakie miał ogromne szczęście, że spotkał Was na swojej drodze... Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki i podziwiam za tak troskliwą opiekę Czesiową. Gdyby wiedział, jakie miał ogromne szczęście, że spotkał Was na swojej drodze... Miał szczęście to prawda,sporo z Nas jest jego dobrymi duszami :) Mamy dla Czesia zbiórkę na zrzutce,Skarpeta ciężko przędzie,ale damy radę :) na weta i transport kasa jest. 1 Quote
Anula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 2 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał: Mamy ustalony termin konsultacji na 10:00 19 lipca w Klinice Niedzielski. Przed nami kawałek drogi,godzina drogi po Czesia i trzy do Kliniki. Niedzielski ma sporą wiedzę,zobaczymy jaką postawi diagnozę.Jest chirurgiem.Mojemu psiakowi operował kręgosłup kilka lat temu. Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 1 godzinę temu, jaguska napisał: A jakiegoś linka do tej zrzutki? Zostawiacie tutaj i tak sporo swoich pieniędzy :) Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 1 minutę temu, Anula napisał: Niedzielski ma sporą wiedzę,zobaczymy jaką postawi diagnozę.Jest chirurgiem.Mojemu psiakowi operował kręgosłup kilka lat temu. Może coś podpowie,zobaczymy :) na to liczymy :) Quote
Anula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Przed chwilą, Bgra 605 989 789 napisał: Może coś podpowie,zobaczymy :) na to liczymy :) Ja też na to bardzo liczę,przede wszystkim na Niedzielskiego doświadczenie chociaż raczej takiego przypadku nie miał jak nasz Czesio. Quote
togaa Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 2 godziny temu, Anula napisał: Niedzielski ma sporą wiedzę,zobaczymy jaką postawi diagnozę.Jest chirurgiem.Mojemu psiakowi operował kręgosłup kilka lat temu. Lolusia też konsultował. Nawet nie tak dawno wpadła mi w ręce karta informacyjna tej wizyty. Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 6 godzin temu, Anula napisał: Ja też na to bardzo liczę,przede wszystkim na Niedzielskiego doświadczenie chociaż raczej takiego przypadku nie miał jak nasz Czesio. zobaczymy... 3 godziny temu, togaa napisał: Lolusia też konsultował. Nawet nie tak dawno wpadła mi w ręce karta informacyjna tej wizyty. Czesio to taki rudy Loluś :) dzisiaj zauważyłam małą sunię w typie pekina,z niedowładem tyłu :( wielkości kota,nie mam szans na utrzymanie :( jeszcze mają nadzieję,że znajdzie się jego opiekun,ale jak taka bida wielkości kota mogła zwiać..ciągnąc za sobą tylne nóżki :( . 1 Quote
Bgra Posted July 12, 2018 Author Posted July 12, 2018 Dziewczyny z gr Shih tzu zrobiły Czesiowi wydarzenie bazarkowe ,są w trakcie wrzucania fantów. Ludzie są cudowni !Świat jest piękny ! I nieważne ile zbiorą,ważne,że nie przechodzą obojętnie . 3 3 Quote
Anula Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 13 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: Dziewczyny z gr Shih tzu zrobiły Czesiowi wydarzenie bazarkowe ,są w trakcie wrzucania fantów. Ludzie są cudowni !Świat jest piękny ! I nieważne ile zbiorą,ważne,że nie przechodzą obojętnie . I to jest właśnie to co najbardziej kocham - bezinteresowna pomoc. Bożenko podziękuj im bardzo za wspaniałe serca. 1 Quote
Tyśka) Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 15 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: dzisiaj zauważyłam małą sunię w typie pekina,z niedowładem tyłu :( wielkości kota,nie mam szans na utrzymanie :( jeszcze mają nadzieję,że znajdzie się jego opiekun,ale jak taka bida wielkości kota mogła zwiać..ciągnąc za sobą tylne nóżki :( . Taka sama sunia, tez z niedowładem tyłu i też pekinka (z przodozgryzem w dodatku) została znaleziona w Biłgoraju... widziałam ogłoszenie na FB. Mała sunia na razie wciąż na ulicy. :( coraz więcej psów z niedowładami. Quote
Bgra Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 2 godziny temu, Anula napisał: I to jest właśnie to co najbardziej kocham - bezinteresowna pomoc. Bożenko podziękuj im bardzo za wspaniałe serca. Ilonkę znam :) fajna dziewczyna :) 50 minut temu, Tyś(ka) napisał: Taka sama sunia, tez z niedowładem tyłu i też pekinka (z przodozgryzem w dodatku) została znaleziona w Biłgoraju... widziałam ogłoszenie na FB. Mała sunia na razie wciąż na ulicy. :( coraz więcej psów z niedowładami. To właśnie ta sunia :( Quote
Bgra Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 Czesio i jego ulubienica :) mała już w swoim domku,trochę chyba oboje potęsknią. Czesio zawsze ma przywiązany krótki sznurek do szelek,tak po domowemu,jak chce uciekać ,dalej się bawić a tu pora na jakiś rękoczyn ;) 1 Quote
Bgra Posted July 13, 2018 Author Posted July 13, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Szczęściarz :) Jestem pewna ,że jest szczęśliwy i czuje się bardzo kochany :) Dawno mnie nie widział,pewnie będzie zestresowany wyjazdem z domu . Quote
Bgra Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Dzisiaj byłam na zakupach dla Czesia...proszek do prania kocyków,odświeżacz powietrza,raciczka do pogryzania i piłeczki do tenisa,dużo piłeczek bo to pierwsze,które kupiliśmy Czesiowi.Od moich dziewczyn wiozę w prezencie nówki szeleczki ( oby pasowały) i jeszcze w darze od Roberta chusteczki nawilżające kilka paczek i rękawiczki jednorazowe.Muszę poszukać w necie kopytek dla Czesia do pogryzania :) Pani w zoologu ma zamówić,zobaczymy jaka będzie różnica w cenie ;) Quote
Anula Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Jutro nasz Czesterek jedzie do Wrocławia na konsultację do Kliniki.Trzymajmy kciuki aby iskierka nadziei wynikła z wizyty. Bożenko jeżeli będziecie jechać autostradą to czeka Was przejechanie na drugą stronę Wrocławia. A obrazek Czesia przepiękny. Quote
Onaa Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Trzymam kciuki za wizytę. Miziaczki dla uroczego Czesterka :). Quote
Bgra Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Jutro nasz Czesterek jedzie do Wrocławia na konsultację do Kliniki.Trzymajmy kciuki aby iskierka nadziei wynikła z wizyty. Bożenko jeżeli będziecie jechać autostradą to czeka Was przejechanie na drugą stronę Wrocławia. A obrazek Czesia przepiękny. Trasa znana kierowcy,marmosia ciut podpowiedziała,chyba damy radę :) marmosia leczy tam swoją Siusinkę. Aldona ma nowy telefon ,więc szaleje :) ale w planach malowanie obrazu Czesia :) 1 godzinę temu, Onaa napisał: Trzymam kciuki za wizytę. Miziaczki dla uroczego Czesterka :). Dziękuję :) Czesio ma nową tymczaskę Izabelkę,znowu zapałał miłością,tylko ona jest za maleńka na jego zabawy ;) coś bardzo lubi takie malusie wypierdki :) Quote
Recommended Posts