Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, anica napisał:

Ja wierzę ...w cuda! Bożenko musimy mocno wierzyć ,że i Czesterkowi się przydarzy :) ... ludzie już chyba przestali mnie zadziwiać!! :(     psa... żywe stworzenie, na prezent????    

... też nie wiem co napisać... chyba, tylko ,że ... pomimo tej diagnozy, nadal mam nadzieję ,że znajdzie się ktoś kto Czesterka pokocha!  takiego jakim jest! :)

Musimy mieć taką nadzieję :)

2 godziny temu, Anula napisał:

Nie ustaję w ogłaszaniu Czesterka.Przeniosłam z pierwszej strony ogłaszanie malucha.Comiesiąc zmieniam miasta.

Czester ma ogromną oglądalność i obserwowanie ale nic z tego nie wynika.

12.Wyróżnienie OLX zrobione przez Anula: 29.03.18-17,81zł(Katowice);01.05.18-17,81zł(Opole);03.06.18(Kraków)-17,81zł;09.07.18-17,81zł(Wrocław)

Dziękuję Aniu ! Ci co się wczytują boją się kosztów i pracy,a ci co dzwonią to szkoda wspominać :(

Posted

Nadeszły dalsze deklaracje stałe za VII: b-b;helli;jaguska.

Wszystkim,którzy wytrwale wspierają finansowo naszego Czesterka bardzo,bardzo dziękuję.

• Like 1
Posted
10 minut temu, Anula napisał:

Nadeszły dalsze deklaracje stałe za VII: b-b;helli;jaguska.

Wszystkim,którzy wytrwale wspierają finansowo naszego Czesterka bardzo,bardzo dziękuję.

Bardzo dziękujemy!!!!!

Posted

Mamy ustalony termin konsultacji na 10:00 19 lipca w Klinice Niedzielski.

Przed nami kawałek drogi,godzina drogi po Czesia i trzy do Kliniki.

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Trzymam kciuki i podziwiam za tak troskliwą opiekę Czesiową. Gdyby wiedział, jakie miał ogromne szczęście, że spotkał Was na swojej drodze...

Miał szczęście to prawda,sporo z Nas jest jego dobrymi duszami :)

Mamy dla Czesia zbiórkę na zrzutce,Skarpeta ciężko przędzie,ale damy radę :) na weta i transport kasa jest.

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Mamy ustalony termin konsultacji na 10:00 19 lipca w Klinice Niedzielski.

Przed nami kawałek drogi,godzina drogi po Czesia i trzy do Kliniki.

Niedzielski ma sporą wiedzę,zobaczymy jaką postawi diagnozę.Jest chirurgiem.Mojemu psiakowi operował kręgosłup kilka lat temu.

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

Niedzielski ma sporą wiedzę,zobaczymy jaką postawi diagnozę.Jest chirurgiem.Mojemu psiakowi operował kręgosłup kilka lat temu.

Może coś podpowie,zobaczymy :) na to liczymy :)

Posted
Przed chwilą, Bgra 605 989 789 napisał:

Może coś podpowie,zobaczymy :) na to liczymy :)

Ja też na to bardzo liczę,przede wszystkim na Niedzielskiego doświadczenie chociaż raczej takiego przypadku nie miał jak nasz Czesio.

Posted

Lolusia też konsultował. Nawet nie tak dawno wpadła mi w ręce karta informacyjna tej wizyty.

Posted
6 godzin temu, Anula napisał:

Ja też na to bardzo liczę,przede wszystkim na Niedzielskiego doświadczenie chociaż raczej takiego przypadku nie miał jak nasz Czesio.

zobaczymy...

3 godziny temu, togaa napisał:

Lolusia też konsultował. Nawet nie tak dawno wpadła mi w ręce karta informacyjna tej wizyty.

Czesio to taki rudy Loluś :)

dzisiaj zauważyłam małą  sunię w typie pekina,z niedowładem tyłu :( wielkości kota,nie mam szans na utrzymanie :( jeszcze mają nadzieję,że znajdzie się jego opiekun,ale jak taka bida wielkości kota mogła zwiać..ciągnąc za sobą tylne nóżki :( .

• Like 1
Posted

Dziewczyny z gr Shih tzu zrobiły Czesiowi wydarzenie bazarkowe ,są w trakcie wrzucania fantów.

Ludzie są cudowni !Świat jest piękny ! I nieważne ile zbiorą,ważne,że nie przechodzą obojętnie .

• Like 3
  • Upvote 3
Posted
13 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Dziewczyny z gr Shih tzu zrobiły Czesiowi wydarzenie bazarkowe ,są w trakcie wrzucania fantów.

Ludzie są cudowni !Świat jest piękny ! I nieważne ile zbiorą,ważne,że nie przechodzą obojętnie .

I to jest właśnie to co najbardziej kocham - bezinteresowna pomoc.

Bożenko podziękuj im bardzo za wspaniałe serca.

• Like 1
Posted
15 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał:

dzisiaj zauważyłam małą  sunię w typie pekina,z niedowładem tyłu :( wielkości kota,nie mam szans na utrzymanie :( jeszcze mają nadzieję,że znajdzie się jego opiekun,ale jak taka bida wielkości kota mogła zwiać..ciągnąc za sobą tylne nóżki :( .

Taka sama sunia, tez z niedowładem tyłu i też pekinka (z przodozgryzem w dodatku) została znaleziona w Biłgoraju... widziałam ogłoszenie na FB. Mała sunia na razie wciąż na ulicy. :( coraz więcej psów z niedowładami.

Posted

I to jest właśnie to co najbardziej kocham - bezinteresowna pomoc.

Bożenko podziękuj im bardzo za wspaniałe serca.

Ilonkę znam :) fajna dziewczyna :)

50 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Taka sama sunia, tez z niedowładem tyłu i też pekinka (z przodozgryzem w dodatku) została znaleziona w Biłgoraju... widziałam ogłoszenie na FB. Mała sunia na razie wciąż na ulicy. :( coraz więcej psów z niedowładami.

To właśnie ta sunia :( 

Posted

Czesio i jego  ulubienica :) mała już w swoim domku,trochę chyba oboje potęsknią.

Czesio zawsze ma przywiązany krótki sznurek do szelek,tak po domowemu,jak chce uciekać ,dalej się bawić a tu pora na jakiś rękoczyn ;)

34.jpg

33.jpg

23.jpg

12.jpg

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Szczęściarz :) 

Jestem pewna ,że jest szczęśliwy i czuje się bardzo kochany :) Dawno mnie nie widział,pewnie będzie zestresowany wyjazdem z domu .

Posted

Dzisiaj byłam na zakupach dla Czesia...proszek do prania kocyków,odświeżacz powietrza,raciczka do pogryzania i piłeczki do tenisa,dużo piłeczek bo to pierwsze,które kupiliśmy Czesiowi.Od moich dziewczyn wiozę w prezencie nówki szeleczki ( oby pasowały) i jeszcze w darze od Roberta chusteczki nawilżające kilka paczek i rękawiczki jednorazowe.Muszę poszukać w necie kopytek dla Czesia do pogryzania :) Pani w zoologu ma zamówić,zobaczymy jaka będzie różnica w cenie ;)

Posted

Jutro nasz Czesterek jedzie do Wrocławia na konsultację do Kliniki.Trzymajmy kciuki aby iskierka nadziei wynikła z wizyty.

Bożenko jeżeli będziecie jechać autostradą to czeka Was przejechanie na drugą stronę Wrocławia.

A obrazek Czesia przepiękny.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Jutro nasz Czesterek jedzie do Wrocławia na konsultację do Kliniki.Trzymajmy kciuki aby iskierka nadziei wynikła z wizyty.

Bożenko jeżeli będziecie jechać autostradą to czeka Was przejechanie na drugą stronę Wrocławia.

A obrazek Czesia przepiękny.

Trasa znana kierowcy,marmosia ciut podpowiedziała,chyba damy radę :) marmosia leczy tam swoją Siusinkę.

Aldona ma nowy telefon ,więc szaleje :) ale w planach malowanie obrazu Czesia :) 

1 godzinę temu, Onaa napisał:

Trzymam kciuki za wizytę. Miziaczki dla uroczego Czesterka :).

Dziękuję :)

Czesio ma nową tymczaskę Izabelkę,znowu zapałał miłością,tylko ona jest za maleńka na jego zabawy ;) coś bardzo lubi takie malusie wypierdki :)

izabelka.jpg