Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Ależ tu się działo :)

Asiaczek , Nevada- paczki odebrane przez Pipi:lol:
mam pytanie: czy ktoś ma na zbyciu używaną szafę, szafkę ew. komodę? wiadomo po co;)

Posted

[quote name='enia']Ależ tu się działo :)

mam pytanie: czy ktoś ma na zbyciu używaną szafę, szafkę ew. komodę? wiadomo po co;)[/QUOTE]
kurcze, będę odważną dziewczynką i zapytam: po co? :oops:

Posted

Demonek ma zaszczyt wspierać swoim pycholkiem na fotce akcję na Facebooku :lol: proszę zróbmy tam więcej ruchu!!! przez ostatnie 12 godzin - 2 głosy oddane, to za mało! Hej Enia, dzięki wielkie, czyli byliście u Pipi?

Posted

CIOtki, pracowac , pracować. Zaproszenia rozsyłac. Za mało sie dzieje na wydarzeniu na FB.DEMONEK jest ciachp ale to za mało.Mało , mało, ciagle maoło RUCY...RuCHY... Wprawdzie prowdzimy ale nie można osiąść na laurach . Królik z kapelusza cały czas czeka żeby wyskoczyc na koniec i zrobić niespodzianke. HIHIHI> Wiecej pracy. Wpisywac sie na FB na wydazrenie . ZWIERZAKI PIPI czekaja na 100kg KARMY!!!!!!!!!!!!!!!! Nevad ma rację 2 głosy na godziny to stanowczo za mało. Pełana MOBILIZACJA > KAZDY GŁOS NA WAGĘ ZŁOTA

Posted

Pipi - ty zbieraczko wszystkiego co sie rusza!:evil_lol: Zagłosowałam i na Krakvecie:p

tylko nie czytajcie tam nic:angryy: (ja to zrobiłam i mnie trafiło:angryy:)...lepiej skupić się na głosowaniu;)

mam nadzieję, ze tym razem się uda!:lol:

Posted

[quote name='malagos']kurcze, będę odważną dziewczynką i zapytam: po co? :oops:[/QUOTE]
będziemy tam prowadziły hodowlę moli ( nie mylic z Molli:evil_lol:)
a na serio ma służyc u Irenki do tego do czego jest przeznaczona;)
[quote name='Nevada']Demonek ma zaszczyt wspierać swoim pycholkiem na fotce akcję na Facebooku :lol: proszę zróbmy tam więcej ruchu!!! przez ostatnie 12 godzin - 2 głosy oddane, to za mało! Hej Enia, dzięki wielkie, czyli byliście u Pipi?[/QUOTE]
tak, z evitą widziałśmy się z Pipi:multi:

to ja też biorę podpis jak radzi Randa:lol:

Posted

[quote name='enia']będziemy tam prowadziły hodowlę moli ( nie mylic z Molli:evil_lol:)
[/QUOTE]

bardzo mi sie podoba pomysl na hodowle Molli ;) A moze tak PSEUDO-hodowle :evil_lol: Molli??

Posted

[quote name='enia']Ależ tu się działo :)
[B]mam pytanie: czy ktoś ma na zbyciu używaną szafę, szafkę ew. komodę? wiadomo po co;)[/QUOTE]
enia [/B]- jeszcze raz dziękuję za pomoc w dostarczeniu karmy dla Pipi:)

pzdr.

Posted

[quote name='Ilonajot']bardzo mi sie podoba pomysl na hodowle Molli ;) A moze tak PSEUDO-hodowle :evil_lol: Molli??[/QUOTE]
jeśli to nam się opłaci to jestem za :razz:
zagłosowałam właśnie jakby co:lol:
Pipi jak Bona? można jej allegro robic?

Posted

[quote name='Neris']Ja jestem przewidująca i swój głos zostawiam na ostatni dzień :)
Jeśli nie widać jak duża jest przewaga mobilizacja przeciwnika mniejsza :)[/QUOTE]

No kurcze, niezły strateg z Ciebie :-)

Przyznać się, kto nie ma profilu na FB? Ważne jest żeby tam rozreklamować szeroko akcję, a do tego potrzeba tam Przyjaciół Pipi :-)

Posted

Kopiuję od Jamora, nic mi do głowy nie przychodzi...

500 240 236- jest to nr tel. do Pana zainteresowanego adopcją psa lub nawet dwóch psów. Gosc był u mnie, ogladał Pako o Astora, jednak ma byc pies mniejszy. Pasował mu wygladem i zachowaniem Tuptuś i podobnego psa by chciał, tylko aby był bezpieczny dla obcych. Gośc ma 12 h gospodarstwo w m. Obory k/konstancina,. ma dwa podhalany i chce jeszcze dwa małogabarytowe czujne i hałaśliwe psiaki. Nowoczesne gopodarstwo, ponad 200 krówek. systematyczne wycieczki z SGGW wiec psy nie moga ich poturbowac.
Facet ułożony, na poziomie, psy żle by nie miały. Wiec Cioteczki poszukajcie mu czegoś
[URL="http://*********/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2"]jamor[/URL]

Posted

Wczoraj po rozmowie z Nevada zgaslo światlo i nie bylo do bialego rana. Nawalnica krazyla kilka razy, az wreszcie w srodku nocy zaatakowala. My mamy juz drugi raz szczescie, bo tylko kilka dachowek spadlo i galezie polamane. We wsi straty bardzo duze. Pozrywane dachy, a nawet samochod przestawilo jednemu panu, tak silny wiatr. Pierwszy raz przezylam tak okropną ciszę, jaka byla przed burzą. Slyszalam o tym nie raz, ale tylko slyszalam. Dzisiaj w nocy cisza mnie obudzila. Cos niesamowitego. Bardzo sie balismy. Po zwierzetach widzialam, ze bedzie ostro. Najpierw dyszaly, krecily sie, szukaly wyjscia, wejscia, same nie wiedzialy czego chcą. Potem nastala cisza, a one pochowaly sie w katy i zachowywaly tak, jakby ich nie bylo. Zastanawialam sie, czy wszystkie są. Nawet na moj glos sie nie odzywaly. Noc ciezka, ale nas oszczedzilo. Teraz swieci sloneczko i sprzatalismy galezie od rana. Szkoda tylko siana, bo nie wszystko zdazylismy zebrac.
A ptaszki to dzisiaj tak spiewaja, ze juz sama nie wiem, ale chyba sie ciesza.

Asiaczku, bardzo dziekuje za karmę
Nevada, dziekuje za paczkę, bardzo sie ucieszylam, a do łóżeczka najpierw pchaly sie koty i chyba im bedzie sluzylo, bo mieszcza sie w nim kilka. Psy nie dostaną, bo szkoda, szczeniaki poszarpią. Zresztą jak im dalam, to zaczely je ciagac na podworko, a wiadomo, mokro jest. Zrobie fotke, to pokażę.
Tymczasem, proszę Evita, abys pokazala kilka fotek z mojego pobytu u Ciebie.
Tak, tak, zebym sie oderwala od dnia codziennego i zebrala sily na czas glosowania, ciotki [B]enia i evita[/B] zabraly mnie do siebie. Zrobily mi niespodzianke. Spedzilam calutki, dluuuugi dzien u Evity. Bylysmy na miescie, w pieknym parku, na lodach, na ciuchach. Czulam sie jak krolowa. Do niczego nie pozwolily mi sie dotknąć. Jadlam smakusne jedzonko i bylam w szoku. Myslalam, ze to sen. Dostalam ciuchow, fotele. A nawet evita namalowala mi paznokcie:evil_lol: Na wiele, wiele lat zapamietam ten dzien. Bardzo, bardzo, bardzo dziekuję.Strzal w dziesiatke, bo tego mi bylo potrzeba. Jestem jak po spa.
Ciekawa jestem jak wyszly fotki. Wvita pokaz chociaz ze dwie;)

Jesli chodzi o to co napisal jamor, to ja mam tylko jednego psa do adopcji, to jest Gumis, ale on jeszcze bardzo mlodziutki, delikatniutki, taki synus rozpieszczony. Nie wiem, czy poradzilby sobie wsrod psow i na tylu hektarach. Reszta, to psy, ale mysle, ze nie w takie warunki. No bo Cezar jest odwazny, ale u mnie, a jak ktos sie pojawia, to juz go nie ma. Rowniez juz dorosly sie robi i do psow nie bardzo jest przyjazny. On kroluje z dziewczynami.
Rudek, to dziadzio, gdzie tam mu do pilnowania. Uszek jest przyzwyczajony do wolnosci, u mnie na razie tylko na smyczy wyprowadzany, bo uciekinier. No i nie potrzebuje towarzystwa, lubi cisze i spokoj, samotnik. Reszta to dziewczynki. Gdyby gosc chcial dziewczynke, to mam dwie. Jedna to Alma, juz po sterylizacji, a druga Kora, ta z Poplaw, mama szczeniakow. Kora, jak najbardziej nadawalaby sie do pilnowania. Przed wydaniem bedzie wykastrowana.

Namawiam do rejestracji na fb, kto nie ma tam konta. Przekonalam sie w ostatnich dniach, ze jest tam mozliwosc szybkiego komunikowania sie z ludźmi, rozsylania zaproszen, ktore trwa kilka minut do nawet setki osob. Warunek tylko, ze ma sie tylu znajomych na tym portalu. FB jest szybki z wieloooma mozliwosciami.

Milego dnia zyczę i znikam na fb, bo musze tam czesto byc. Chodzi o glosowanie.

Posted

Pipi tylko nie Gumiś. On za mały i za delikatny. To szczeniak jeszcze, ile on ma 2-3 miesiące. Poza tym wiesz jakie są jego losy. On się na hektary nie nadaje.
Cieszę się, że pojechałaś do Evity. Szkoda tylko , że nie mogłaś być tam dłużej.

Posted

Bardzo prosze o zajrzenie do watku :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211279-Bambus-Czy-dostanie-zastrzyk-smierci-Zbieramy-fundusze-na-leczenie-i-behawioryst%C4%99[/url].

Posted

Pipi czy któryś z Twoich psiaków nadawałby się?

"Kochający ludzie szukają przyjaciela na dobre i na złe.
[INDENT]Wątek grzecznościowy, na prośbę znajomych.
Piotr i Magda, długo nie mogli pogodzić się ze śmiercią ich ukochanego psa, jednak nastał ten moment, poszukują oni nowego towarzysza, który zapełni pustkę.
Są to osoby kochające, pełne ciepła i obycia ze zwierzakami. Jednak mają swoje wymagania. Szukają psa lub suki, do 3-4 roku życia. Napewno nie szukają psa wielkiego, z racji życia w mieszkaniu, więc wszelakie Beńki itd odpadają. Załóżmy że psy do 60 cm z kłębie mają jeszcze szanse, oczywiście mniejsze również. Ich pies-Ares był Onkiem, i dawali sobie z nim radę. Chcą raczej psa z dłuższą sierścią, nie szorstkowłosego. WARUNKIEM koniecznym jest jest to, żeby pies był sprawdzony na koty, ponieważ takowa ciamajda-kaleka mieszka u nich w mieszkaniu od niepamiętnych czasów. Szukają psa który toleruje inne psy, z racji tego że często jeżdżą na wieś, gdzie są już psy ich rodziny. Pies ma być przyjacielem, boją się wyzwań, więc chcą raczej psa który kocha wszystkich ludzi, i wniesie iskierkę w ich życie.
Co oni mogą zapewnić?
Mieszkanie 60 m kwadratowych,
Spacery 3 razy dziennie, w tym jeden dłuższy, oraz wyjazdy na weekendy na wieś.
Lubią pracę z psem, więc myślę że nauka komend, i zabawy będą u nich na porządku dziennym.
Masę miłości, i pełną michę.
Oczywiście zgadzają się na wszelakie wizyty przed i po adopcyjne. Wyrażają również zgodę na sterylizację/kastrację.

Pozdrawiam w imieniu Piotra i Magdy. Czekają z niecierpliwością na propozycje

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211435-Kochający-ludzie-szukają-przyjaciela-na-dobre-i-na-złe[/URL].
[/INDENT]

Posted

Sunia o imieniu Alma? młoda, łagodna do psów, umie chodzić na smyczy, wysterylizowana, kocha zabawy, urocza. Nie wiem tylko jak ona do kotów ale chyba o.k.. jest u Pipi i czekamy co napisze Pipi. Druga sunia Bona - młoda, około pół roku, w typie husky, czekoladowo -bezowa. Kocha zabawy, przyjaźni się z Almą, łagodna do psów i kotów. bardzo kochana. Tez czekamy co Pipi napisze. Tyle wiem, bo widziałąm te sunki. Alma ma dodatkowo wyjatkowy charakter, to bardzo, bardzo kochana sunia.

Posted

dziewczyny, skoro Bona jest w typie husky (a jest przeslicznaaaaaaaaaaaaaa!) - moze by ja oglosic na forum HUSKY ADOPCJE?? to dla niej dodatkowa szansa na bycie zauwazona ...

tam dziewczyny bardzo preznie dzialaja, moge tylko polecic!

[url]www.huskyadopcje.pl[/url]