Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

anetek, wiesz co zaczekaj zanim Pipi nie napisze jakiej są płci..
Bo zwykle są ludzie chcą wiedzieć czy to piesek czy suczka..
I jeszcze jedno-Aza już po sterylce :)

Posted

Anetek,jak jesteś taka szybka w ogłaszaniu, to zapytam: może za parę dni zrobiłabyś ogłoszenia Lubisi? Ona jest od Pipi,jest w DT u Ronji...
hmmm pomyślisz? :) :) :)

Posted

Lubisia jest etz na allegro ale nie wiedzialam ze jest u Ronji:(:(:(dopiero etraz takze podalam numer na Pipi...ale zaden problem zmienie - tak eno myk:):):):)i namiary na Ronję??jesli tak prosze o pw z nrem kontaktowym:):):):):)

Posted

ale jaja napisała do mnie dziewczyna, ktora ma piesia (plus jeszcze inne)ae rasy włąśnie tej co kiedys ogladając książkę stwierdziłam, że Kropka taka podobna:)i teraz się potwierdzilo rasa Laipinkoira;)zaraz podam maila bo ta osoba prosila zeby pokazac jej sunie

Posted

Enia masz zapchana skrzynke.
Enia pisała do mnie czy nie dałabym dt Misi. Z żalem musze odmówic bo nie mam miejsca niestety.
Ale mam pare pytań odnosnie suni i wyśle do osob które do mnie pisały w ostatnich dziach o onki.

W jakim jest wieku:
Czy jest wielkości normalnego onka czy drobniejsza, bo na zdjeciach wyglada na drobna sunię.
Jestem pewna że szubko znajdzie dom bo jest sliczna.

Posted

[B]Pipi[/B] masz zapchaną skrzynkę, a chciałam wysłać PW w sprawie tymczasu dla rudej Azy ;) jeśli oczywiście uznasz, że tymczas u mnie jest godny zaufania. jest już u Ciebie trochę, więc jeszcze raz zapytam, tak z Twoich obserwacji i doświadczenia: odnajdzie się w tym bloku w mieście czy nie bardzo? jutro mają do mnie przyjechać kociaki na DT, jak znajdą domy (myślę, że w ciągu jakiś maksymalnie 2-3 tygodni) i Aza nadal będzie u Ciebie to się odezwę...

to wątek Suzi, która była u mnie i którą Aza mi strasznie przypomina.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/171878-Wyjątkowa-SUZI-już-MA-WYJĄTKOWĄ-RODZINĘ-!!!?highlight=wyj%C4%85tkowa+suzi[/URL]

Posted

[B]Bakteria[/B],dziękuję,będę czekała na wiadomość,kiedy będziesz już mogła ją wziąć na dt.Aza,to wspaniała suczka,jest bezproblemowa.Myślę,że szybko połapie się z załatwianiem.Ona jest u mnie w budzie,w zagrodzie z dziećmi i załatwia się na ziemi i zawsze w tym samym miejscu.Nawet jak wypuszczę żeby pobiegały,to ona jak wraca do kojca,to załatwia się tam,czyli ma swoje jedno miejsce.Nie wiem tylko,jakby to było ze schodami,jeśli mieszkasz wysoko,bo nigdy nie chodziła po schodacj.Cieszę się,że chcesz pomóc,dziękuję.

Skrzynkę zaraz wyczyszczę,dzięki Bakteria.

Posted

napisała do mnie dziecwczyna o ktorej wpsominałam, że ma sunię rasy lapinkoira - jakoś tak i wysłałą mi zdjęcia - rzeczywiście podobna bardzo ale nie ma kropek;)powiedziałą,że ma już trzy psy więc Kropki nie może adotpować chociaz bardzo by chciała.....obiecała popytać znajomych, rodzinę i prosiła więcej zdjęc, zatem wysyłam:):):)

Posted

[quote name='Bakteria'][B]Pipi[/B] masz zapchaną skrzynkę, a chciałam wysłać PW w sprawie tymczasu dla rudej Azy ;) jeśli oczywiście uznasz, że tymczas u mnie jest godny zaufania. jest już u Ciebie trochę, więc jeszcze raz zapytam, tak z Twoich obserwacji i doświadczenia: odnajdzie się w tym bloku w mieście czy nie bardzo? jutro mają do mnie przyjechać kociaki na DT, jak znajdą domy (myślę, że w ciągu jakiś maksymalnie 2-3 tygodni) i Aza nadal będzie u Ciebie to się odezwę...

to wątek Suzi, która była u mnie i którą Aza mi strasznie przypomina.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/171878-Wyjątkowa-SUZI-już-MA-WYJĄTKOWĄ-RODZINĘ-!!!?highlight=wyj%C4%85tkowa+suzi[/URL][/QUOTE]

Bakteria mieszkasz sama?

Posted

[quote name='Bakteria']Właśnie nie, dlatego stąd te wszystkie pytania. Mieszkam z rodzicami i młodszą siostrą (10 lat).[/QUOTE]
Ale jestes dorosła? Pełnoletnia?

Posted

Nie znam Bakterii osobiście,ale juz od dawna udziela się na wątku białostockim...
Byłoby super,zeby Azulka DT znalazła..Ona ma cos takiego we wzroku...
I ona i jej maluchy miały byc uśpione (rodzina zaakceptowala cały spadek po zmarłym krewnym,oprócz zwierząt)..jeden szczylek nie przeżył..A Pipi była u weta przy okazji jakiejś sterylki i usłyszała kłótnię...weterynarz odmówił uspania zdrowych psów..I tak oto,po pewnych perturbacjach sunia trafiła do Pipi..
Tyle juz przeszła, fajnie byłoby,zeby jej sie jak najlepiej podziało :)
Bakeria,psiunia po przejściach,ale bardzo łagodna..
Więc,nie dziw się,ze jesteś wypytywana :)