wiolhelm170 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Dumny kudłacz z piłeczką.Nic się nie postarzal na zdjeciach. Quote
Filipki Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Wszystko dobrze. Ostatnio szaleje na śniegu, ale chętnie wraca do domu. Nadal lubi bawić się zabawkami. A jak się ma jego pierwsza przyjaciółka Braszka? Quote
Poker Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Fajnie , że lubi śnieg jak wiele psów. Tyćka dziś zjadała biały puch . Chyba myślała, że to cukrowa wata. Quote
wiolhelm170 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Z Braszką mam pewien problem.stala sie nieodlczna.Musi byc tam gdzie my.Przyznam ze nam to przeszkadza.Lubie miex swobode w działaniu a ona jest wiecznie pod nogami.Do samochodu nie da sie otworzyc drzwi od razu wskakuje.Przeszkadza to tez gosciom , bo lezy pod stolem a najbardziej u rodzicow bo nie kazdy lubi psa pod nogami pod stolem.Jak myslicie o co jej chodzi? Moglaby sie polozyc na legowisku swoim przecież. Quote
wiolhelm170 Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Nie chce tez z nikim innym pojsc na spacer np .z moim tata A jak ktos pojdzir bez niej na spacer to druga osoba musi sie nia zajac bo siedzi pod drzwiami i piszczy.Ale jak jedna wychodzi do pracy to nie.Skad ona wie kiedy sie gdzie idzie? Moja corka sobie z niej zrobila misia.Przytula ja i caluje co sprawia ze Braszka jeszcze bardziej sie przykleila.No i jest mega cierpliwa do tego przytulania.ciagle tez sie wyklada do gory brzuchem zeby głaskać. Mega pieszczoch dlatego wole koty.Sa indywiduallistami i maja swoje zycie.Kotka podchodzi i bije Braszke lapa , jak jej sie obwachiwanie nie podoba, ma swoje zdanie kobita.A i Braszka to straszny zarlok. Quote
Filipki Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Dzisiaj mija 4 lata naszej wspólnej przygody z tym ziomem. Kiedyś bity pies alkoholika-menela, teraz Pan Pies Brugo. Oby dalej w zdrowiu przez kolejne lata! 3 Quote
Poker Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Szczęściarz . Żyjcie długo razem w zdrowiu. Quote
Tyśka) Posted November 19, 2021 Author Posted November 19, 2021 Wszystkiego najlepszego dla Was 🥰 Brugo wygrał życie! Quote
wiolhelm170 Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Wesołych świąt Brugo.Badz zdrowy i grzeczny.A z ciekawości, umiesz coś robić ? Bo wygląda jakbyś umiał siad. Quote
Nadziejka Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Dnia 17.11.2021 o 23:22, Filipki napisał: Dzisiaj mija 4 lata naszej wspólnej przygody z tym ziomem. Kiedyś bity pies alkoholika-menela, teraz Pan Pies Brugo. Oby dalej w zdrowiu przez kolejne lata! Wszelkiego Szczesliwego Swiatecznego Najpiekniejszego Wam W Zdrowiu Spelnienia Szczescia Dnia Kazdego Na Nowy Rok Quote
Filipki Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Witamy po dłuższej przerwie. U Brugusia wszystko w porządku, zdrowy , wesoły i mam nadzieję szczęśliwy. Natomiast wczoraj pożegnaliśmy kolejnego staruszka. Może niektórzy pamiętają Amika. Podobnie jak Brugo był przez jakiś czas u Murki , śliczny czarnulek z wystającymi ząbkami. Dziewczyny z Błonia , z którymi już niestety nie mam kontaktu ratowały go przed mordownią w Krzyczkach. We wtorek , 5 kwietnia mieliśmy obchodzić 14 rocznicę pobytu u nas. Nie zdążył, odszedł wczoraj, na szczęście chorował tylko kilka godzin, zasnął spokojnie. Miał około 16- 17 lat. Baardzo nas to boli. 3 Quote
Poker Posted April 4, 2022 Posted April 4, 2022 Współczuję utraty przyjaciela. Miał to szczęście, że trafił do wspaniałego domku. Breguś też miał to szczęście . Quote
wiolhelm170 Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Współczuję straty.Bylam na feriach we Wrocławiu.Rozgladalam się za Brego, byłam ciekawa,czy by nas poznał. Quote
Filipki Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Bardzo dziękujemy za wsparcie i wyrazy współczucia. Utrata przyjaciela zawsze boli. Jaka szkoda Wiolhelm, że nie wiedzieliśmy z Brugiem, że byłaś we Wrocławiu, następnym razem daj znać to umówimy się na spotkanie Quote
wiolhelm170 Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Dnia 9.04.2022 o 20:51, Filipki napisał: Bardzo dziękujemy za wsparcie i wyrazy współczucia. Utrata przyjaciela zawsze boli. Jaka szkoda Wiolhelm, że nie wiedzieliśmy z Brugiem, że byłaś we Wrocławiu, następnym razem daj znać to umówimy się na spotkanie Oj, to szkoda.Mialam wielką ochotę napisać, ale nie wiedziałam, czy wypada.Nie wiem, czy kiedyś jeszcze będę. Od nas to szmat drogi, wybraliśmy się na ferie, bo nigdy wcześniej nie byliśmy we Wroclawiu.Zwiedzilismy sporo, chociaż np.ogrod japoński był zamknięty. Quote
Filipki Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 To koniecznie musisz przyjechać do ogrodu japońskiego , bo Brugo mieszka właśnie w tej okolicy. Ogród japoński najpiękniejszy jest w maju- czerwcu ,kiedy kwitną azalie i rododendrony. Zapraszamy. Do Zoo też mamy blisko. 1 Quote
wiolhelm170 Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 O kurczę, byliśmy w zoo i koło Hali stulecia. Quote
Filipki Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Dnia 11.04.2022 o 00:17, wiolhelm170 napisał: O kurczę, byliśmy w zoo i koło Hali stulecia. Byliście ok 1,5 km od naszego mieszkania. Szkoda, mogliśmy się spotkać, ale przynajmniej wiesz ,w której okolicy mieszka Brugo. Dzisiaj przyjechał na Święta do domu i chcemy złożyć wszystkim życzenia zdrowych , radosnych i pogodnych Świąt. 2 Quote
Recommended Posts