wiolhelm170 Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Brugo pozdrawiam I przepraszam za brak życzeń. Jak tam zdrówko Twoje I reszty rodzinki? Quote
Poker Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Dnia 25.12.2019 o 00:02, Filipki napisał: Brugo z całą psią i ludzką rodziną życzy wszystkim zdrowych radosnych Świąt i samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku. To już trzecie Boże Narodzenie Brugusia z nami. Niesamowicie czas pędzi. I co jesteście we Wrocławiu? Quote
Tyśka) Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 Dnia 9.09.2019 o 16:03, Filipki napisał: Wszystko wskazuje na to ,że staż będzie w DCCP na Grabiszyńskiej O proszę, przez dwa lata mieszkałam przy DCCP. Szkoda, że już nie to bym podziękowała osobiście za wspieranie "moich" bezdomniaków :) Mam nadzieję, że zdrowie Wam dopisuje, a Bruguś się ładnie sprawuje :) Quote
Filipki Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Dnia 27.01.2020 o 23:00, Poker napisał: Niesamowicie czas pędzi. I co jesteście we Wrocławiu? Tak jesteśmy. Ostatnio wiadomo co się dzieje i niestety sytuacja na Grabiszyńskiej jest ciężka. Dzisiaj przyszły wyniki testów, na szczęście jestem zdrowy i póki co dajemy radzimy sobie z Brugusiem nie najgorzej. Quote
Poker Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Fatalnie się stało na Grabiszyńskiej. Jakieś oddziały pracują? Quote
Filipki Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 10 godzin temu, Poker napisał: Fatalnie się stało na Grabiszyńskiej. Jakieś oddziały pracują? Nie pracuje torakochirurgia , gdzie ja byłem, OIOM, pulmonologia i laboratorium.Chociaż podobno pulmonologia wraca. Mnie wyszedł test ujemny, ale na razie oddział zamknięty , bo chyba 3 lekarzy kilka pielęgniarek, salowych i pacjentów ma dodatnie. Czekam na decyzję sanepidu co dalej, podobno mamy mieć robiony drugi test. Na razie Bruguś jest ze mną, gdybym miał oficjalnie kwarantannę to muszą go rodzice zabrać na ten czas. Quote
Filipki Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Kciuki na pewno się przydadzą. Bruguś musiał pojechać do rodziców. Jest tam bezpieczny i zaopiekowany, bo ja jednak mam kwarantannę, a ponieważ coraz to ktoś z kolegów ląduje na kwarantannie nie miałby kto go wyprowadzać, więc tak jest lepiej, chociaż bardzo za nim tęsknię. W najbliższych dniach będę miał drugi test, więc jesli ten też wyjdzie ujemnie, to mnie pewnie wcześniej wypuszczą. Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i testy wyjdą ujemne. Zdrowia życzę. Quote
Poker Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Trzymam kciuki za ujemne testy. Kto tak posiał zarazę u Was? Quote
Filipki Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Dziękuję wszystkim za wsparcie. Drugi test też wyszedł ujemny, ale musimy czekać na oficjalne ściągnięcie kwarantanny, a to trwa w sanepidzie kilkanaście osób dodatnich.. Dnia 3.04.2020 o 18:27, Poker napisał: Trzymam kciuki za ujemne testy. Kto tak posiał zarazę u Was? Do końca to pewnie nigdy się nie dowiemy, trwa dochodzenie epidemiologiczne i podobno był to klasyczny przypadek super-nosiciela. Jest też prawdopodobne, że było to nie jedno żródło. Brugo czuje się u rodziców dobrze, ale bardzo za nim tęsknię, podobno on też. 1 1 Quote
Filipki Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Brugo niedługo wraca do Wrocławia, my natomiast pożegnaliśmy dzisiaj jednego naszego rezydenta. Odszedł za TM . Był takim słodkim Puszkiem i to bardzo bardzo boli. Quote
Filipki Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Miał około 15 lat. Z nami był 13, ale jak do nas przyszedł to miał zerwane więzadło w tylnej łapce, zapadanie tchawicy i niestety śrut w okolicy kręgosłupa , którego nie dało się usunąć, w ostatnich latach chodził bardzo powoli, rezydował najwięcej na parterze, żeby nie męczyć się chodzeniem po schodach. Był takim kochanym Puszkiem i ciężko się nam z tym pogodzić Quote
wiolhelm170 Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Szkoda Puszka.Wspolczuję ze straciliscie przyjaciela. Quote
Filipki Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Dnia 29.07.2020 o 17:42, wiolhelm170 napisał: Co u Was slychac ? Wszystko w porządku Bruguś ma się bardzo dobrze. Postaramy się zmobilizować i wstawić zdjęcia. Dziękujemy za pamięc. 1 Quote
Filipki Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Brugo pozdrawia w 3. rocznicę naszego wspólnego życia. :) 2 1 Quote
Poker Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Już 3 lata? Kiedy to minęło? niech kolejne lata upływają Wam w zdrowiu i szczęściu. Quote
Tyśka) Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Jak cudownie :) ! Wspaniałych lat razem, oby Bruguś dawał Wam mnóstwo radości. A jaki jest na co dzień? Quote
Recommended Posts