Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuję że jesteście u Grzesia, bardzo dziękuję za wyróżnienia ogłoszeń. Podesłałam przykładowe ogłoszenie Tyski, bo ona pisze piękne teksty do osoby która robi bardzo dużo ogłoszeń, więc Grześ mam nadzieję będzie teraz na maxa zauważony! 

Posted
Dnia 14.11.2020 o 14:00, Murka napisał:

Wczoraj dzwoniła jakaś miła pani w sprawie Grzesia, ale nie mogłam za bardzo rozmawiać (chwilkę rozmawiałyśmy, ale o Grzesiu trzeba na spokojnie) i powiedziałam, że oddzwonię za godzinę. Pani powiedziała, że jakby nie odbierała to zadzwoni po 12.00 bo już będzie po pracy.

No i nie zadzwoniła już, jak dzwoniłam to nie odebrała... nie wiem co z tymi ludźmi.

Ech, ale widzą i dzwonią...

Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

Grześ mam nadzieję będzie teraz na maxa zauważony! 

Koniecznie, bo Grześ powinien mieć własny, super dom.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Olenko  12.11. wysłałam 50,00 zł od mojej znajomej Agnieszki, czyżby jeszcze nie dotarło?

Oczywiscie dotarło, spisałam sobie i byłam przekonana że napisałam na dogo:( bardzo przepraszam

Dziękuję bardzo za wpłatę:

- p. Agnieszka od elik - 50zł - 12.11

Posted
8 minut temu, Olena84 napisał:

Oczywiscie dotarło, spisałam sobie i byłam przekonana że napisałam na dogo:( bardzo przepraszam

Dziękuję bardzo za wpłatę:

- p. Agnieszka od elik - 50zł - 12.11

Dziękuję za potwierdzenie  :)

Nie pytałabym, gdyby to była moja wpłata  :)

• Like 1
Posted

Znów słoneczko za oknem, choć za ciepło to nie jest. Oby tylko nie było gorzej (a tym nas straszą).Trzymaj się Grzesiu zdrowo i dobrze pilnuj kociaków - potrzebne im teraz ciepełko.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

Znów słoneczko za oknem, choć za ciepło to nie jest.

Oprócz kotków, Grześ powinien też pilnować ciepłego kąta ;)

• Like 1
Posted
Dnia 20.11.2020 o 12:58, Radek napisał:

Oprócz kotków, Grześ powinien też pilnować ciepłego kąta ;)

Koty też lubią ciepło więc razem będzie im dobrze. 

Witam księciunia w zimny niedzielny poranek. Wiatr przeszywa na wylot, ale może później będzie lepiej? Trzymaj się zdrowo Czarnulku.

• Like 2
Posted

Pod koniec tygodnia będzie u nas wet i tak sobie pomyślałam czy przy tej okazji nie pobrać krwi Grzesiowi, żeby sprawdzić co tam z jego wątróbką? Już trochę czasu minęło i może jest poprawa.

Posted

Witaj Czarnulku w chłodny wtorkowy poranek. Niby pochmurno, ale niebo trochę się przejaśnia. Może choć na chwilę pokaże się słoneczko i podreperuje nasze samopoczucie? I nie choruj - masz przecież extra fuchę.