Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj księciuniu, jeszcze ciemno za oknem ale już dość późno (przynajmniej dla mnie). Zaspało mi się. Rzadko, ale i mnie się zdarza.  Trzymaj się zdrowo Czarnulku i korzystaj z wszelkich uciech psiego świata.

Posted

Witam Czarnulka już po opadnięciu mgły, nawet ciut się rozjaśniło za oknem. Może ten dzień nie będzie tak ponury jak wczorajszy?

Bądź zdrów księciuniu i niechaj wreszcie odezwie się ten Twój dom!

Posted
Dnia 25.11.2019 o 21:38, Tyś(ka) napisał:

Miałam zapytanie na olx o... Lesia ;) Prosiłam o kontakt z Murką, ciekawe czy Pani zadzwoni.

Niestety nie dzwoniła pani:(

Zrobiłam trochę fotek z ludziem. Nie mogłam się doczekać na ładną pogodę (+ szybko się robi ciemno), to zrobiłam w domu. Niestety w domu mniej przestrzeni + flesh i nie wychodzi to zbyt dobrze (jestem zwolennikiem naturalnego światła). W dodatku zawsze znajdą się jacyś pomocnicy przy sesji:)

Grześ zniósł wszystko z godnością, ale łypał tylko co chwilę z tęsknością na swoje posłanko:)

08a0b4140925f5aagen.jpg

d5d1e1eeea1dc927gen.jpg

cb80ac60ec0dbfe4gen.jpg

3139344a4ff3a83egen.jpg

d56d14348af151c7gen.jpg

• Like 1
Posted

Co do tłuszczyku Grzesia, to faktycznie się upasł. Ale to tak jest, że wszystkie psy się bawią, a on stoi/siedzi obok i się patrzy:

20a6f3a8014f8ba2gen.jpg

e057827c0ede8a44gen.jpg

Karmy nie mam jak mu ograniczać, musiałby być sam.

• Like 1
Posted

d22ce98472558102gen.jpgAle nieszczęśliwa minka - kot zagrożeniem?

Trochę się księciunio przygotował na zimę, nie da się ukryć. Szkoda, że nie bierze udziału w zabawach. 

Grzesiu - przekonaj się wreszcie do dobrych zamiarów kumpli, nie warto żyć obok nich.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Trochę się księciunio przygotował na zimę, nie da się ukryć. 

Może przewiduje mroźną zimę;) 

Posted

Przywitam się chociaż przed wieczorem.  Od samego rana nie chce mi się nawet pisać, najchętniej przeleżałabym cały dzień (niestety - nie udało mi się zrealizować tej chęci).

Trzymaj się zdrowo Grzesiu, w powietrzu od rana czuć mróz.

Posted

Witaj czekoladkowy księciuniu w niedziele. Do nas śnieg chwilowo nie dotarł, ale nic straconego. Cały czas pochmurno, nie chce się nigdzie ruszać. Psy nawet nie reagują na moje chodzenie, śpią i śpią. Wczoraj jeszcze chodziliśmy, mimo wiatru, po polach. Ale dziś to raczej nierealne, niedawno była mżawka. 

• Like 1
Posted

Witam czarnym świtem w poniedziałek - niech nasz bodygard Grześ nadal strzeże kumpli. A może przy okazji jednak włączy się do ich zabaw? Z całego serca  życzę mu tego.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Witam czarnym świtem w poniedziałek - niech nasz bodygard Grześ nadal strzeże kumpli. A może przy okazji jednak włączy się do ich zabaw? Z całego serca  życzę mu tego.

On lubi sam chyba tylko :(