Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Radek napisał:

No może z rana trochę tak. 

Dobre było i to.

Witam z samego rana czarnego księciunia. Mamy trochę przymrozku, ale  idzie to wytrzymać.

Zdrówka dla Grzesia i jego przyjaciół życzymy.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Mamy trochę przymrozku, ale  idzie to wytrzymać.

Przymrozek ma swoje plusy. Mamy ładnie oszronione trawniki:) 

Posted

Witaj Grzesiu w kolejny mroźny poranek. Nawet chłodniejszy niż wczoraj. Powoli rozjaśnia się niebo. Może pokaże się choć trochę słońca?

Stałym zwyczajem - życzymy Ci jak najwięcej zdrowia, udanej zabawy z kumplami i w końcu własnego, najwłaśniejszego domu.

Posted

Ciemno jeszcze, ale już zaczyna coś mżyć. Nieciekawa pogoda, ale to siła wyższa.

Udanego dnia Czarnulku - niechaj pogoda nie zakłóci Twego cyklu dnia, baw się z kumplami.

• Like 1
Posted
21 godzin temu, Radek napisał:

Ciekawe, jak tam telefony w jego sprawie? 

Pewnie jak dotąd - cisza "jak makiem zasiał".

Witaj Grzesiu w deszczowy niedzielny poranek. Ciepło to jest, ale wilgoć niemiłosierna - moja księżniczka Lala doszła do progu i pędem zrobiła w tył zwrot.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Pewnie jak dotąd - cisza "jak makiem zasiał".

I pewnie w najbliższych dniach tak zostanie. Wszyscy poświęcają się przedświątecznej krzątaninie. 

• Like 1
Posted

Dziś już jestem rano i mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie różnił się od tego wczorajszego, przynajmniej dla mnie. Trzeba w końcu coś zrobić. 

Udanego dnia Czarnulku, może poranna mgła zapowie piękny dzień?

• Like 1
Posted

Witaj Grzesiu w niedzielę, deszczową grudniową niedzielę. Ciepło, mokro - wygląda na okres wielkanocny a nie bożonarodzeniowy. Tak jakoś źle mi z tym. Nie te klimaty.

Pilnuj Czarnulku okolic kuchennych a nuż coś tam znajdziesz?

• Like 1