Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Grzesiu w pochmurną, zimną i trochę wilgotną niedzielę. Coś tam w nocy pokropiło. Ale zimno jest naprawdę. Wypadnie znowu wyciągnąć cieplejsze kurtki. Jednak sprawdzają się prognozy i trzeba poczekać na ciepełko.

Trzymaj Grzesiu fason i baw się dobrze. 

• Like 1
Posted
Dnia 29.04.2019 o 16:00, elik napisał:

Doślę 10 złociszków od Agnieszki, bo tylko tyle zostało z Jej kwietniowego wsparcia i dorzucę drugą dyszkę od siebie.

Olenko, jak dyszki dotrą na konto Grzesia, to obie zapisz proszę na mnie. Dotację Agnieszki rozdałam co do grosika, a wydawało mi się, że została dyszka :)

Posted
50 minut temu, Olena84 napisał:

Dziękuję za wpłatę:

- elik - 10zł - 29.04

- p. Agnieszka od elik - 10zł - 29.04

- Radek - 10zł - 05.05

11 godzin temu, elik napisał:

Olenko, jak dyszki dotrą na konto Grzesia, to obie zapisz proszę na mnie. Dotację Agnieszki rozdałam co do grosika, a wydawało mi się, że została dyszka :)

Olenko udało Ci się przeoczyć mój post :)

Posted

Dobrego dnia księciuniu. U mnie, niestety, nadal suchego i bez widoku na deszcz.

Zabieraj się w końcu za robotę i sam znajdź dom, bo wszystko zawodzi. Tyle, że Ty chyba zrobiłeś się za leniwy aby popracować na d własnym losem. Jest Ci dobrze i nie masz ochoty na zmiany.

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia księciuniu. U mnie, niestety, nadal suchego i bez widoku na deszcz.

Zabieraj się w końcu za robotę i sam znajdź dom, bo wszystko zawodzi. Tyle, że Ty chyba zrobiłeś się za leniwy aby popracować na d własnym losem. Jest Ci dobrze i nie masz ochoty na zmiany.

Ale deszcz był w niedzielę chyba? Pare kropli ;/

2 godziny temu, Radek napisał:

Grześ się zasiedział. 

Niestety i ma -20 groszy na koncie, jakiś dramat:(

Dzis odnawiam ogłoszenia z nowymi zdjęciami.