Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 15.04.2019 o 15:46, Olena84 napisał:

Dziękuję za wpłaty:

- Bakusiowa - 40zł - 12.04

A wpłata od mojej Agnieszki jeszcze nie dotarła? Przelew poszedł w poniedziałek.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

A wpłata od mojej Agnieszki jeszcze nie dotarła? Przelew poszedł w poniedziałek.

Właśnie weszłam z powrotem, bo kartkę mam obok ale za pierwszym razem zapomniałam zanotować ;)

Bardzo dziękuję za wpłatę:

- p. Agnieszka od elik - 50zł - 15.04

Posted
1 minutę temu, Olena84 napisał:

Właśnie weszłam z powrotem, bo kartkę mam obok ale za pierwszym razem zapomniałam zanotować ;)

Bardzo dziękuję za wpłatę:

- p. Agnieszka od elik - 50zł - 15.04

Olenko nie chodzi mi o podziękowania, tylko o ile pamiętasz,  co miesiąc posyłam Agnieszce linki do postów, w których jest napisane, że wpłata dotarła. Agnieszka co miesiąc mówi, że nie potrzebuje, ale ja i tak posyłam, bo sama lepiej się z tym czuje  :)

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Olenko nie chodzi mi o podziękowania, tylko o ile pamiętasz,  co miesiąc posyłam Agnieszce linki do postów, w których jest napisane, że wpłata dotarła. Agnieszka co miesiąc mówi, że nie potrzebuje, ale ja i tak posyłam, bo sama lepiej się z tym czuje  :)

wiem, wiem;) ale jakoś tak weszłam, podziękowałam za fanty które doszły i wyszłam i dopiero stwierdziłam, że ani u psiaków nie byłam, ani bazarku nie hopłam, ech skleroza 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Radek napisał:

Wesołych Świąt dla Grzesia i Zaglądaczy

I wzajemnie - w świąteczny przedświt.

Może i dziś dopisze pogoda?

Grzesiu, nasz zaczarowany psiaku, może w końcu jakaś odpowiednia duszyczka zaczepi na Tobie oko?

• Like 1
Posted

No i mamy Lany Poniedziałek. Nawet z nieba trochę kropi (jednak nie na tyle żeby psy nie chciały wychodzić). Pochmurno i chłodnawo.  

Grzesiu - sam zabierz się za czary. A nuż uda się?

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Grzesiu - sam zabierz się za czary. A nuż uda się?

A może Grześ robi własne czary, żeby się nigdzie nie ruszać? 

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

A może Grześ robi własne czary, żeby się nigdzie nie ruszać? 

Kto wie - może faktycznie nie chce zmieniać miejsca pobytu?

Posted

Witaj Czarnulku po świętach, szybko minęły.Dobrze, ze już za nami i można zająć się przyziemnymi sprawami które z konieczności zostały z boku.

Ą jak Twój Śmigus - Dyngus?

• Like 1
Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Czarnulku po świętach, szybko minęły.Dobrze, ze już za nami

Jakby trwały dłużej, mogłoby się to odbić na obwodzie pasa;)

• Like 1
Posted

Pytam się: kto mi nanosi śmiecie do domu??

grzesiekk2.jpg

Grześ: eee... coś ktoś mówił?

grzesiekk3.jpg

O tam Murka coś chyba...

grzesiekk4.jpg

Eee... chyba jednak nie, to wiatr...

grzesiekk5.jpg

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Cóż - Grześ musi dbać by się ludziom za bardzo nie nudziło. No,  a przede wszystkim  o własne przyjemności≥No bo jak można nie korzystać z takiej pociągającej trawki? Długo jej nie było, czas nadrabiać zaległości w tym temacie.

• Like 2
Posted

Witaj Czarnulku, dobrego dnia. 

Jakoś dalej nie widać domku, wybitnie uzdolniona wiedźma wzięła Cię pod swoją opiekę i nie chce wypuścić ze swoich łap.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Radek napisał:

Majówka coraz bliżej, pewnie teraz mało kto szuka psiaka. 

A może jednak... Nie wszyscy wyjeżdżają i będzie czas na szukanie psiaka... happy.gif&key=75ee77a40f4db0d3837ac287b361d1f239d18b30790ee5b789023c2da20d6894 Nie tracimy nadziei. happy.gif&key=75ee77a40f4db0d3837ac287b361d1f239d18b30790ee5b789023c2da20d6894

Nowe fotki Grzesia są śliczne. wub.gif

• Like 1