Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Oj biedny jesteś Grzesiu - nie chcą się bawić z Tobą. A tak ładnie prosisz! To może faktycznie ściana jest bardziej uprzejma?

Grześ powinien zacząć chodzić do spa na masaże, byłby zachwycony 

• Like 1
Posted
Przed chwilą, Nesiowata napisał:

Śliczny jesteś Czarnulku, ale bez odrobiny szczęścia. Skarbu nie możesz znaleźć, nie chcą się z Tobą bawić i własnego domu nie widać. 

Tak źle nie jest i na pewno nasz Grzesio tak tego nie widzi... happy.gif Grzesiowe nieszczęście skończyło się  w chwili, gdy go Olenka wypatrzyła... Po drodze były niedobre chwile, ale na szczęście to już przeszłość.  A skarbu się Chłopak też doczeka. 

Dobrej soboty wszystkim Grzesiowym. happy.gif

• Like 1
Posted

Tak dawno mnie tu nie było, ale nic się nie zmieniło :( Grześ nadal w poszukiwaniu domu. Niech już wypatrzy Grzesiula ktoś odpowiedni, kto pokocha Grzesia całym sercem!

• Like 1
Posted

I jeszcze jeden nocny marek się ujawnił.

Ja tam dziś przysnęłam tak mocno, że dopiero brat mnie obudził. A powinnam wstać wcześnie.  Nawet budzik wyłączyłam. Ale nie żałuję a  i tak zdążyłam przygotować mu jedzenie do pracy.

2 godziny temu, agat21 napisał:

Grzesiu, nawet jeśli bawić się nie chcą to wiedz, żeś wspaniały pies jest i basta! I znajdá się tacy co się pobawią ;)

Święta racja - Grzesiu bądź sobą i nie zwracaj uwagi na tych, którzy tego nie akceptują.

Posted
Dnia 9.09.2018 o 05:31, Nesiowata napisał:

I jeszcze jeden nocny marek się ujawnił.

Ja tam dziś przysnęłam tak mocno, że dopiero brat mnie obudził. A powinnam wstać wcześnie.  Nawet budzik wyłączyłam. Ale nie żałuję a  i tak zdążyłam przygotować mu jedzenie do pracy.

Święta racja - Grzesiu bądź sobą i nie zwracaj uwagi na tych, którzy tego nie akceptują.

A dziś nikogo? 0cray.gif

Jestem pierwsza??? 

Grzesiu widziałeś takie rzeczy?!

• Like 1
Posted

Ja też jestem, zapomniałam wcześniej zameldować się u ślicznego Czarnulka. Ale już poprawiam się i życzę więcej szczęścia w tym tygodniu, przynajmniej w poszukiwaniach własnego domu i odpowiedniego człowieka.

• Like 1
Posted

To dziś pamiętam trochę wcześniej i przywitam się z pracowitym karusiem. Pracuj dalej dzielny psiaku, kiedyś wreszcie jakiś normalny człowiek  spojrzy na Twoje zdjęcie i będzie od razu pewien, że to właśnie Ty jesteś mu przeznaczony. Oby tylko  było to w miarę prędko!

A na razie - korzystaj z tego  co masz pod łapkami. 

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

To dziś pamiętam trochę wcześniej i przywitam się z pracowitym karusiem. Pracuj dalej dzielny psiaku, kiedyś wreszcie jakiś normalny człowiek  spojrzy na Twoje zdjęcie i będzie od razu pewien, że to właśnie Ty jesteś mu przeznaczony. Oby tylko  było to w miarę prędko!

A na razie - korzystaj z tego  co masz pod łapkami. 

Ale i tak późno przybywasz, jak na Ciebie!

Posted
22 godziny temu, Radek napisał:

Ciekawe, o której Grześ wstaje? 

happy.gif Grześ  - śpioszek czy Grześ - ranny ptaszek? U psiaków też z tym różnie bywa, ale chyba przystosowują się łatwo do swojej rodziny. 

Spokojnego dnia Grzesiowym.

• Like 1
Posted

Przywitam się tylko z najpiękniejszym Czarnulkiem, nawet jeśli jeszcze śpi. Już wcześniej pisałam, że noce są coraz dłuższe i teraz trzeba wszystko robić jednocześnie. Czterołape już dostały jedzenie, ale czas iść do pierzastych - za oknem robi się widno.

• Like 1