Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Całkiem zapomniałam napisać, że u Lali stwierdzono niedoczynność tarczycy. Tym razem jakoś samo nie unormowało się i drugi miesiąc bierze leki. W sierpniu znów kontrolne badanie.

Posted
Dnia 25.07.2024 o 10:18, Nesiowata napisał:

Całkiem zapomniałam napisać, że u Lali stwierdzono niedoczynność tarczycy. Tym razem jakoś samo nie unormowało się i drugi miesiąc bierze leki. W sierpniu znów kontrolne badanie.

Mam skrupuły  😞 

Co bierze?

Posted

Wypisał receptę na Eutyrox. Jakie znów skrupuły? Przez t10 dni brała lek dla psów ale kiedy kolejne badania wykazały niedoczynność - wystawił mi receptę na ludzki lek.

Posted
Dnia 25.07.2024 o 23:50, Nesiowata napisał:

Wypisał receptę na Eutyrox. Jakie znów skrupuły? Przez t10 dni brała lek dla psów ale kiedy kolejne badania wykazały niedoczynność - wystawił mi receptę na ludzki lek.

No bo odstąpiłaś mi leki Laluni, a teraz znowu potrzebuje  😞 

Posted
Dnia 25.07.2024 o 23:54, elik napisał:

No bo odstąpiłaś mi leki Laluni, a teraz znowu potrzebuje  😞 

To nie były jej leki tylko reszta Guzika. Wcześniej nic nie brała.

Posted
Dnia 26.07.2024 o 05:50, Nesiowata napisał:

To nie były jej leki tylko reszta Guzika. Wcześniej nic nie brała.

Myślałam, że to jej. Ale mogę jakoś pomóc. Uwzględnię ją w najbliższym bazarku.

• 1 month later...
Posted
Dnia 30.08.2024 o 06:47, Nesiowata napisał:

Mija dziś 7 lat od przyjazdu Lali. A przy okazji - ostatnie badania tarczycy Lali są idealne! Tabletki działają.

No proszę! To kolejna rocznica! 😃🥳🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎊

Wygląda na to, że 30 sierpnia to dzień kiedy przyjmujesz psiaki - trzeba o tym pamiętać 😉

• Like 1
Posted
Dnia 30.08.2024 o 17:42, agat21 napisał:

No proszę! To kolejna rocznica! 😃🥳🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎊

Wygląda na to, że 30 sierpnia to dzień kiedy przyjmujesz psiaki - trzeba o tym pamiętać 😉

Tak jakoś wyszło...

Posted
Dnia 30.08.2024 o 17:42, agat21 napisał:

To akurat wybór dowożących...

Posted

Co za piękna sesja! 🤩 Laluśka bardzo twarzowo, bardzo..

Tylko widzę, że u Was też piach wysuszony maksymalnie, aż wygląda na zdjęciach jak śnieg. Uch, kiedy ten deszcz? 🌧

Posted
Dnia 3.09.2024 o 20:40, agat21 napisał:

Co za piękna sesja! 🤩 Laluśka bardzo twarzowo, bardzo..

Tylko widzę, że u Was też piach wysuszony maksymalnie, aż wygląda na zdjęciach jak śnieg. Uch, kiedy ten deszcz? 🌧

To nie piach -  droga w środku pola uschniętych ziemniaków.

Posted

Wpadłam i ja na tę wspaniałą uroczystość  🙂 Jeszcze muszę oszczędzać oczy, ale nie mogłam zobaczyć co się u Was dzieje i pogratulować tej pięknej rocznicy  🙂 Dalszych lat w zdrowiu i szczęściu i oby ich jak najwięcej  🌺  🧡  

• 3 months later...