Tola Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 Hana ma OLX ode mnie i od Havanka; Eluś - dzisiaj wzięłam tylko to zdjęcie jako profilowe, wybierz tez do swojego ogłoszenia i jutro podzielimy się resztą Quote
Alaskan malamutte Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 18 minut temu, Tola napisał: Piękne zdjęcia Suzi; wygląda na nich mniejsza, niz w rzeczywistości;) Tolu, oby tylko jakiś sensowny domek się odezwał... Quote
Havanka Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Suzi promowana na OLX przez 30 dni: Liczbę wyświetleń wyzerowałam, żeby były aktualne. Quote
Havanka Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 19 godzin temu, Tola napisał: Hana ma OLX ode mnie i od Havanka; Eluś - dzisiaj wzięłam tylko to zdjęcie jako profilowe, wybierz tez do swojego ogłoszenia i jutro podzielimy się resztą To ja na profilowe, wezmę to: Joasiu, czy możesz mi też przesłać kasę na wyróżnienie ogłoszenia Hany? Quote
seramarias Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Jaki uśmiechnięty pysio, aż serca się raduje :) Quote
Alaskan malamutte Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 1 godzinę temu, Havanka napisał: Joasiu, czy możesz mi też przesłać kasę na wyróżnienie ogłoszenia Hany? Havanko, nie ma problemu. Dzisiaj zrobię przelew za dwa wyróżnienia. edit. Już wpłacone! Quote
Havanka Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 54 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, nie ma problemu. Dzisiaj zrobię przelew za dwa wyróżnienia. edit. Już wpłacone! Dziękuję. Quote
Tola Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Hana na Warszawę promowana do 23.10. https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-hane-jest-wyjatkowa-CID103-IDofbXk.html Quote
Jo37 Posted October 20, 2017 Posted October 20, 2017 Zapraszam na bazarek - 50% utargu jest dla dziewczynek Quote
Alaskan malamutte Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Na konto Hany i Suzi wpłynęło 20 zł od Jolanta 08. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Havanka Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Haneczka od dziś ma wyróżnione ogłoszenie na OLX przez 30 dni: Quote
Alaskan malamutte Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Takie cudne sunieczki, a nikt nie dzwoni...heh.... Quote
Havanka Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Takie cudne sunieczki, a nikt nie dzwoni...heh.... Hana od dziś będzie promowana, może tym razem się uda? Quote
Anecik Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 U dziewczyn bez wielkich zmian. Hanusi czyszczę uch przynajmniej co dwa dni bo zbiera jej się tam co nieco. Pogoda kiepska więc skończyło się wylegiwanie na słoneczku. Za to na mizianie zawsze jest dobry moment. Mile zaskoczyła mnie Suzi która do osób postronnych robi się bardzo przytulasta. Już dawno skończyliśmy naukę chodzenia na smyczy - teraz po prostu idziemy na spacerek. Quote
Gabi79 Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Przedłużyłam promowanie na olx na kolejny miesiąc, koszt 17,81 aj Do: 23 lis Suzi - piękna, wspaniała, mądra suczka s... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież Wyróżnij Promowane do 23 lis Statystyki Wyświetleń: 106 Tel: 13 Obserwuje: 12 Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Przedłużyłam promowanie na olx na kolejny miesiąc, koszt 17,81 Gabi, pięknie dziękuję Jutro przeleję pieniążki za promowanie. Tak bardzo chciałabym, aby zadzwonił sensowny telefon o Suzi..... Quote
Anecik Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Byłam z Haną u weta bo nie chciała od wczorajszej kolacji nic jeść i miała rzadkie koo. No i Hanusia dostała 3 zastrzyki, przez conajmniej kolejne dwa dni też będziemy jeździć na zastrzyk. Miała podwyższoną temperaturę :(, bez wymiotów. Dokupiłam jej też płyn do przemywania uszek. Ustaliłam z Tolą że faktura będzie na Fundację ZEA. Dziękuję w imieniu Hanusi. Quote
Alaskan malamutte Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Wrocławia w sprawie adopcji Suzi. Domek brzmi bardzo fajnie. Pani rozmawiała z anecik, jest w stanie pojechać w sobotę, aby osobiście poznać sunię!! Poker, pomożesz? Bardzo proszę o wizytę!! 1 1 Quote
Tola Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 Dnia 23.10.2017 o 15:27, Havanka napisał: Haneczka od dziś ma wyróżnione ogłoszenie na OLX przez 30 dni: Dnia 23.10.2017 o 17:32, Havanka napisał: Hana od dziś będzie promowana, może tym razem się uda? Bardzo dziękuję, nieustannie trzymam kciuki za ten jedyny, właściwy telefon, bo tak by się chciało widzieć obie sunie we własnych domach. 20 godzin temu, anecik napisał: Byłam z Haną u weta bo nie chciała od wczorajszej kolacji nic jeść i miała rzadkie koo. No i Hanusia dostała 3 zastrzyki, przez conajmniej kolejne dwa dni też będziemy jeździć na zastrzyk. Miała podwyższoną temperaturę :(, bez wymiotów. Dokupiłam jej też płyn do przemywania uszek. Ustaliłam z Tolą że faktura będzie na Fundację ZEA. Dziękuję w imieniu Hanusi. Mam nadzieję, ze to nic poważnego i niedyspozycja szybko minie. Hanusia - zdrowiej i wykorzystuj każdą chwilkę na głaski i przytulanie, nadrabiaj kochana, nadrabiaj ten stracony czas. Quote
Tola Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 16 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Wrocławia w sprawie adopcji Suzi. Domek brzmi bardzo fajnie. Pani rozmawiała z anecik, jest w stanie pojechać w sobotę, aby osobiście poznać sunię!! Poker, pomożesz? Bardzo proszę o wizytę!! Może to wreszcie TEN dom... Trzymam mocno kciuki za wizytę i zeby Suzi od pierwszego spojrzenia podbiła serce nowej rodziny Quote
Alaskan malamutte Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Trzymam mocno kciuki za wizytę i zeby Suzi od pierwszego spojrzenia podbiła serce nowej rodziny Trzymam, za obie..... Dzisiaj zadzwonił też pan z Bielska -Białej. Będziemy w kontakcie. 1 Quote
elik Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Może to wreszcie TEN dom... Trzymam mocno kciuki za wizytę i zeby Suzi od pierwszego spojrzenia podbiła serce nowej rodziny Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Trzymam, za obie..... I ja także :) Quote
Havanka Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Trzymam, za obie..... Dzisiaj zadzwonił też pan z Bielska -Białej. Będziemy w kontakcie. Zaświeciło światełko w tunelu.... Trzymam kciuki bardzo mocno ! Quote
Recommended Posts