Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś miałam telefon od bardzo sympatycznego małzeństwa (60+) z BAWARII. Chciali adoptować Jadwinie...ale ona już ma dom. Obiecałam że poszukam dla nich na śląsku innego pieska w wieku 6-8 lat...nie za dużego i łagodnego. Blekuś by chyba pasował?

Czy mogę go pokazać? Aneta, a może jest jakaś inna sunia/ piesek u Ciebie, starszy, który mógłby pojechać do Niemiec?

Państwo mają na śląsku rodzine więc przyjechaliby sami zapoznać pieska i potem z nim odjechać..

• Upvote 1
Posted

Blekuś by pasował jak nic. Niewielkiego,  łagodnego w tym wieku nie ma. Zresztą Państwo jak przyjadą to się mogą porozglądać u mnie :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Państwo to Polacy mieszkający w Niemczech? Kurcze, tyle mnie straszono tymi adopcjami za granicę:(, może nie ma co sie martwić?

Mam w Niemczech zaprzyjaźnione dziewczyny. Często oddają tam do adopcji psy z Radys. Pomogą jeśli Państwo zdecydują się na adopcje..

Tak to są polacy mają rodzine w Katowicach na 1000-leciu. Naprawde bardzo kulturalni, sympatyczni...

Podeśle, zobaczymy...

• 2 weeks later...
Posted

A Blekuś sobie żyje ...pomalutku, powolutku. Bardzo grzeczny, przychodzi na głaski, zachowuje czystość, wygrzewa się na sloneczku, psiaków do zabawy sam nie zaczepia, Viki dala mu trochę spokoju więc chyba szczęśliwy :D

Nikt nie dzwonił.

Posted
10 godzin temu, anecik napisał:

A Blekuś sobie żyje ...pomalutku, powolutku. Bardzo grzeczny, przychodzi na głaski, zachowuje czystość, wygrzewa się na sloneczku, psiaków do zabawy sam nie zaczepia, Viki dala mu trochę spokoju więc chyba szczęśliwy :D

Nikt nie dzwonił.

A odnawiam ogłoszenia i cały czas dużo obserwujących i pobrań numerów, no to co jest:(?