Olena84 Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Zmienił się tytuł wątku... Ładniejszy teraz. I zgodny z prawdą, bo Blekuś cudny jest. Olenko, jutro poleci do cudnego Blekusia 50 zł. Problemu to nie rozwiąże, ale chociaż troszkę pomoże w marcu... Konto mam oczywiście. Tak mnie naszło na zmiany;) Elu dziękuję!!! A są nowe wpłaty stałe, za które dziękuje!: - agat21 - 20zł - 06.03 - milagros19853201 - 5zł - 06.03 Quote
Onaa Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Blekusiu, Wiosna idzie - narazie powoli ale najważniejsze że już nadciąga :). 1 Quote
Tyśka) Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Czy Blekuś ma jakąś sesję foto z czerwonymi dodatkami (obróżka, zabawki/pluszaki)? Może nowe zdjęcia przyniosłyby domek? wiem, że anecik zajęta mocno... ale jak znajdzie chwilkę to może...? Quote
Elisabeta Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Ładnie byłoby Blekusiowi w czerwonym. Oj, ładnie... 1 Quote
Olena84 Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy Blekuś ma jakąś sesję foto z czerwonymi dodatkami (obróżka, zabawki/pluszaki)? Może nowe zdjęcia przyniosłyby domek? wiem, że anecik zajęta mocno... ale jak znajdzie chwilkę to może...? Czemu czerwone;)? Quote
Tyśka) Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 5 minut temu, Olena84 napisał: Czemu czerwone;)? Na czarnym najlepiej prezentują się czerwone dodatki - rzucają się w oczy, ludzie bardziej zwracają uwagę ;) Albo inne w ładnych, soczystych kolorach, np. ładna, jasna zieleń ;) Mam czarnego psa. Nie robiłam statystyk, ale ilekroć pies wychodził na spacer w czerwonym (teraz te szelki są już ex bezodmniaka - pojechał z nimi do domu) to ludzie zatrzymywali nas, chcieli pogłaskać, uśmiechali się, jakoś reagowali. W szelkach ciemnych tego nie ma, raczej unikają psa (a przecież to ten sam pies). Podobne reakcje (zachwytu) są jak pies jest w szelkach moro i się szkolimy, ale wtedy słyszę, że to pies policyjny pewnie ;) 1 Quote
Olena84 Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Na czarnym najlepiej prezentują się czerwone dodatki - rzucają się w oczy, ludzie bardziej zwracają uwagę ;) Albo inne w ładnych, soczystych kolorach, np. ładna, jasna zieleń ;) Mam czarnego psa. Nie robiłam statystyk, ale ilekroć pies wychodził na spacer w czerwonym (teraz te szelki są już ex bezodmniaka - pojechał z nimi do domu) to ludzie zatrzymywali nas, chcieli pogłaskać, uśmiechali się, jakoś reagowali. W szelkach ciemnych tego nie ma, raczej unikają psa (a przecież to ten sam pies). Podobne reakcje (zachwytu) są jak pies jest w szelkach moro i się szkolimy, ale wtedy słyszę, że to pies policyjny pewnie ;) coś podobnego;), dobrze wiedzieć Quote
Elisabeta Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Tysia wie, co pisze. Jak zawsze. A ja nie miałam nigdy czarnego psa, ale też mi się Czarnulki podobają w czerwonym. I w zielonym. Dobrego dnia dla Przyjaciół Blekusia. 1 Quote
Tyśka) Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Ja uwielbiam psy w czerwonym. Dlatego na święta kupiłam swojemu psiakowi obróżkę w reniferki, ale koniecznie musiała mieć w sobie sporo czerwonego :) (Zdjęcia po kliknięciu są większe - nie chciałam spamować bardziej niż to robię teraz) Jeżeli chodzi o szelki, to mój miał takie :) Miał tutaj też czerwoną obróżkę - też już komuś oddałam :) Na drugim te same szelki i dogomaniacki Murzynek... w DS Gucio :) Moja ex tymczaska też stwierdziła, że czerwony pasuje do czarnego... i ubrała... po swojemu :) To nic, że za duże i odwrotnie - ale ubrała SAMA - kiedy na 5min zostawiłam ją samą to grzebała w psim pudełku i wygrzebała szelki... i jak wróciłam to zastałam taki widok: widzicie dumę malująca się na jej pysku? :) Przepraszam za OT, mam nadzieję że Blekuś wybaczy :) ale osobiście kocham psy czarne w czerwonych akcesoriach :) Może to klucz do czyjegoś serca :) Aaaa no i czerwone dodatki odczarowują zły los :) Podobno. 3 1 Quote
Olena84 Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Jupi, bardzo dziękuję za wpłaty: - Helli - 30zł - 07.03 - Nesiowata - 20zł - 07.03 - Elisabeta - 50zł - 07.03 Quote
Elisabeta Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Tysiu, ja bardzo lubię Twoje "spamy" na wątkach... Quote
Radek Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Aaaa no i czerwone dodatki odczarowują zły los :) Podobno. Ponoć szczeniaczkowi z tego powodu trzeba przywiązać coś czerwonego:) Quote
Tyśka) Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Tysiu, ja bardzo lubię Twoje "spamy" na wątkach... Dziękuję za uznanie, ale jednocześnie przepraszam :D 1 godzinę temu, Radek napisał: Ponoć szczeniaczkowi z tego powodu trzeba przywiązać coś czerwonego:) O to to! :) Tak głosi mądrość ludowa. 28 minut temu, Onaa napisał: No i czerwony to kolor serca :). To prawda, same plusy :) Quote
Olena84 Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Tysiu, ja bardzo lubię Twoje "spamy" na wątkach... Dobrze że to napisalaś bo dopiero teraz zobaczyłam jakimś cudem post Tysi;/ Super psiaki! 1 godzinę temu, Radek napisał: Ponoć szczeniaczkowi z tego powodu trzeba przywiązać coś czerwonego:) Nie znam tego;) Quote
Olena84 Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 30 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję za uznanie, ale jednocześnie przepraszam :D Spamuj spamuj, lubimy to;) Quote
Radek Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Nie znam tego;) Ja to wiem od mamy:) 1 Quote
Elisabeta Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 12 godzin temu, Radek napisał: Ponoć szczeniaczkowi z tego powodu trzeba przywiązać coś czerwonego:) Maleńkim dzieciom też... Dlatego tyle wózków z czerwonymi kokardkami widać. Taki nieszkodliwy zabobonik... Dobrego piątku dla Blekusia i jego dobrych Przyjaciół. 1 Quote
Tyśka) Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Zaglądam do Blekusia :)) Z doskoku, ale musiałam zajrzeć. 1 Quote
Elisabeta Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Dnia 10.03.2018 o 00:26, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Blekusia :)) Z doskoku, ale musiałam zajrzeć. To ja dziś zaglądam do kochanego Blekusia i Wszystkim życzę dobrej niedzieli. 1 Quote
Elisabeta Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Jestem, Blekusiu. Tak po prostu zajrzałam na chwilkę... Quote
Olena84 Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, Blekusiu. Tak po prostu zajrzałam na chwilkę... noi bardzo dobrze, tutaj miło i spokojnie 4 minuty temu, agat21 napisał: Ja też do mordeczki po prostu zaglądam :) witamy dawno niewidzianą cioteczkę;) Quote
Recommended Posts