Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Zmienił się tytuł wątku... Ładniejszy teraz. I zgodny z prawdą, bo Blekuś cudny jest. wub.gif

Olenko, jutro poleci do cudnego Blekusia 50 zł. Problemu to nie rozwiąże, ale chociaż troszkę pomoże w marcu... Konto mam oczywiście.

Tak mnie naszło na zmiany;)

Elu dziękuję!!!

A są nowe wpłaty stałe, za które dziękuje!:

- agat21 - 20zł - 06.03

- milagros19853201 - 5zł - 06.03

Posted

Czy Blekuś ma jakąś sesję foto z czerwonymi dodatkami (obróżka, zabawki/pluszaki)? Może nowe zdjęcia przyniosłyby domek? wiem, że anecik zajęta mocno... ale jak znajdzie chwilkę to może...?

Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Czy Blekuś ma jakąś sesję foto z czerwonymi dodatkami (obróżka, zabawki/pluszaki)? Może nowe zdjęcia przyniosłyby domek? wiem, że anecik zajęta mocno... ale jak znajdzie chwilkę to może...?

Czemu czerwone;)?

Posted
5 minut temu, Olena84 napisał:

Czemu czerwone;)?

Na czarnym najlepiej prezentują się czerwone dodatki  - rzucają się w oczy, ludzie bardziej zwracają uwagę ;) Albo inne w ładnych, soczystych kolorach, np. ładna, jasna zieleń ;)

Mam czarnego psa. Nie robiłam statystyk, ale ilekroć pies wychodził na spacer w czerwonym (teraz te szelki są już ex bezodmniaka - pojechał z nimi do domu) to ludzie zatrzymywali nas, chcieli pogłaskać, uśmiechali się, jakoś reagowali. W szelkach ciemnych tego nie ma, raczej unikają psa (a przecież to ten sam pies). Podobne reakcje (zachwytu) są jak pies jest w szelkach moro i się szkolimy, ale wtedy słyszę, że to pies policyjny pewnie ;) 

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Na czarnym najlepiej prezentują się czerwone dodatki  - rzucają się w oczy, ludzie bardziej zwracają uwagę ;) Albo inne w ładnych, soczystych kolorach, np. ładna, jasna zieleń ;)

Mam czarnego psa. Nie robiłam statystyk, ale ilekroć pies wychodził na spacer w czerwonym (teraz te szelki są już ex bezodmniaka - pojechał z nimi do domu) to ludzie zatrzymywali nas, chcieli pogłaskać, uśmiechali się, jakoś reagowali. W szelkach ciemnych tego nie ma, raczej unikają psa (a przecież to ten sam pies). Podobne reakcje (zachwytu) są jak pies jest w szelkach moro i się szkolimy, ale wtedy słyszę, że to pies policyjny pewnie ;) 

coś podobnego;), dobrze wiedzieć

Posted

Tysia wie, co pisze. Jak zawsze. happy.gif A ja nie miałam nigdy czarnego psa, ale też mi się Czarnulki podobają w czerwonym. I w zielonym. happy.gif

Dobrego dnia dla Przyjaciół Blekusia. happy.gif 

• Like 1
Posted

Ja uwielbiam psy w czerwonym. Dlatego na święta kupiłam swojemu psiakowi obróżkę w reniferki, ale koniecznie musiała mieć w sobie sporo czerwonego :)

(Zdjęcia po kliknięciu są większe - nie chciałam spamować bardziej niż to robię teraz)

Jeżeli chodzi o szelki, to mój miał takie :) Miał tutaj też czerwoną obróżkę - też już komuś oddałam :)
a9_eSuHwLxsqIvJXhT0p5mTnf7sx0_cDvmvDLK87RgdWkpENA5GWlSnI89UrckrTmmTkrLi4k1mMe3RYF6ZHC18OBIybt-dsGaqxGcoA_kW55br4hsyV_D-ht_HIL2ks-lDP0wo75xvwyWahlLNxRZuMsXDDqd-cZQdlmuVcwSLq3iVUKuOEplV5tsO3U-FZicKoRQD3vPDMjuLhvlOSBlA6hi-Hd_sofElnJp1oXFHCqXIa-xESM6S-HEOrt5PQBse50x5v6R0Pl4JvdUWNY6lgNtQFs880N2AzOmD0jP75bHppIKrnpcjO2xetAk74Z48oXC1mfzjN86grrOSexzM5A7JYAEm9YkmPhyT3bxplxIaEW48dX_a1EZhmDt8HPEWl9SxveK9XThZkhRk21hm6MLsGRhZ3nXT6-D73Qru4JqvAP2RKH3yOB3fbYCr0cuVBd27LffkfFOZYcJnxNWV5WaxIFRGEwKvWozKf6BeOAmyXYTohVVbkGPWotmBSAH1VybwpRwvbe3rddAF_Bgtxizu23VIU35Q-8nP9P-UKfsztUlD9PA3BLajQLHda1S8xfQsvQgGjuLNz8JAVnZpCwNbUfR4g=w359-h637-noI3IGtg4E8AOl8x-GA8m7IGbFU2vlkbTnsVhTMYWC9BYY0hMEcjjRPQeycPVduSu6QbEDo7zjmAvsCWvz-lKPBfI6NzrLYXB9eJaD00P3xsZGg0rFIQfha-hEUqCihm3YfliOqWp7qCgU40DlpviWthPHheXyuZVW61SpGay3TwoIwCx7R2mCQ9mMWn8BMLARzeQeLfhIbNo_HsIeVg6cttAKA7cO-yksuhZufPPYWzSvuwNapCCHm5Gvpo8tLQKbcxxfHBrJo5GT6g5HfeQLmzYdp-HUDzDS3UFIi5LSZsUz9MVCLU4aXVNqNk4wrEQcIVDADtUEDzpx0V1Ymv4PlzLG0F4A8pf8kJoHg3AFSLqHMNIlxOAoB2cFJouZgV16RvyZVCccIFohqZ-rr5le1TnScLdk25qu4QIGXQvU8IMN6VWkSLVDIpkhhQ_Ib0PGh-kNXH1kHGGELkMWI-xJXgizvXrzM5L3hD_QbYPF3O9c2cJLANxJvE5idBZvdPuVwGqMq70zuuKpRCsH9Ab9A8eD5OLRzTsUxd0Gy-Lzh6Aa_9ecCp4kYZf8yA8xZ_vNJkcNyQW25koFeR4W-PljInna0wUVanrG=s637-no

Na drugim te same szelki i dogomaniacki Murzynek... w DS Gucio :)
XUaN0H4fQTD7DiHlrsAQlDZRufnUun_sLkByRTzOL9O400VnDEvTnMc0OIhkx2XzKShp1UiZqn2ymQYVT_eHvO5rf59fdse6BKSJZ-TSM9I9tofJi0Q2jav2HlFDb_AwlePiuHOoX-svhvbQP5yjn_FFBNbvtjFDViS86uFjn5TpDXfulsa-pdOgQQeu3V1wT-dmFCrdjtv_q8QHMufpUOf4sYhYk1cAxO75eGWgUXgAUvswOd2nFS3jaPD60moDbG98qfBfi9F507gfLIaZboU_DLWadJ9ggReOSPKgOwn1iI6fA4n06HDr0IHQ055lItZ_wQw5Kb05B1ZJ92cA-2J0aump2hQMLN9NwdnBO6wgCBpFQM2Mmkz7z6UhRCZEWxd7gbsDXCWsir724oMx7wCwJgCVS9zI1pR784gOCryapdKtoq9xpwIr-Pzlq1xav-kMq0DAedz4ALV9hh7Z3-sNJ-ZeoeHJOAICpXvVCMYaqOXqvv9G_pzTDkJch8Loaxps9QnXjbkllMqdgzbWoeOfaCbbqlRmwwW74lYqYR7slR_N988ZHPylEsbkLOzH7KxrBv5GCyOSPj4V7zcOHbQr3plzDe2l=w640-h480-no

Moja ex tymczaska też stwierdziła, że czerwony pasuje do czarnego... i ubrała... po swojemu :) To nic, że za duże i odwrotnie - ale ubrała SAMA - kiedy na 5min zostawiłam ją samą to grzebała w psim pudełku i wygrzebała szelki... i jak wróciłam to zastałam taki widok: widzicie dumę malująca się na jej pysku? :)

5aa118a9669f5_Zdjcie0497.thumb.jpg.1b1bb23068df8b6458c5b707c65cddf1.jpg

Przepraszam za OT, mam nadzieję że Blekuś wybaczy :) ale osobiście kocham psy czarne w czerwonych akcesoriach :) Może to klucz do czyjegoś serca :)
Aaaa no i czerwone dodatki odczarowują zły los :) Podobno.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Aaaa no i czerwone dodatki odczarowują zły los :) Podobno.

Ponoć szczeniaczkowi z tego powodu trzeba przywiązać coś czerwonego:)

Posted

Tysiu, ja bardzo lubię Twoje "spamy" na wątkach... happy.gif 

Dziękuję za uznanie, ale jednocześnie przepraszam :D

1 godzinę temu, Radek napisał:

O to to! :) Tak głosi mądrość ludowa.

28 minut temu, Onaa napisał:

No i czerwony to kolor serca :). 

To prawda, same plusy :)

Posted

Tysiu, ja bardzo lubię Twoje "spamy" na wątkach... happy.gif 

Dobrze że to napisalaś bo dopiero teraz zobaczyłam jakimś cudem post Tysi;/

Super psiaki!

1 godzinę temu, Radek napisał:

Nie znam tego;)

Posted
12 godzin temu, Radek napisał:

Maleńkim dzieciom też... Dlatego tyle wózków z czerwonymi kokardkami widać. Taki nieszkodliwy zabobonik... iconwink.gif

Dobrego piątku dla Blekusia i jego dobrych Przyjaciół. happy.gif

• Like 1
Posted
Dnia 10.03.2018 o 00:26, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Blekusia :))

Z doskoku, ale musiałam zajrzeć.

To ja dziś zaglądam do kochanego Blekusia i Wszystkim życzę dobrej niedzieli. happy.gif

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Blekusiu. happy.gif Tak po prostu zajrzałam na chwilkę...

noi bardzo dobrze, tutaj miło i spokojnie

4 minuty temu, agat21 napisał:

Ja też do mordeczki po prostu zaglądam :)

witamy dawno niewidzianą cioteczkę;)