Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Władek, z wszystkich zabrzan jakie mamy w hotelikach jest chyba jedynym, który będzie miał szansę na adopcję (oczywiście jeśli pozwoli zabrać się na spacer, przestanie gryźć, szczekać jak głupi itd). Reszta naszych psiaków to same staruszki... Eh!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No tak! Kuruś, zapomniałam :oops:
Będzie dobrze! :lol:

Przyszła wpłata od Justyny 85 za dwa miesiące - dziękujemy! :loveu: Ale jutro zaksięguję na pierwszej stronie, bo u TZ siedzę.

Posted

Władeczku, proszę, zostaw w spokoju wiosenkową pupę - masz większe wyzwania:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-suka-2-tyg-szczeniaki-w-dt-u-wiosny-potrzebna-kasa-148833/index10.html[/URL]

To jest pikuś. Sara sobie poradzi, chociaż nie zdziwiłabym się, gdybyś do niej zapałał gwałtowną miłością i zostawił wreszcie pupę wiosny w spokoju. Nie mam nic do pupy wiosny, ale piesku, umówmy się, u Sary masz większe szanse. Tylko subtelniej z nią niż z wiosną, proszę. Zresztą wydaje mi się, że Sara szybko ustawi cię do pionu.

Przed tobą większe wyzwanie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-ja-potrzebne-sa-tylko-pieniadze-145955/[/URL]

W tym przypadku musiałbyś się naprawdę postarać. Wierzę, że potrafisz.
Władeczku, masz swoje lata, przestań się uganiać za babami, tudzież pupami, bądź dla niej ojcem. No, może zbyt wiele od ciebie wymagam - wujem, stryjem, dziadkiem - przepraszam - starszym bratem?

Posted

Przelałam teraz Wiośnie 360 za listopadowe hotelikowanie. Szczegółowe rozliczenia są na pierwszej stronie, ale chyba nikt tam nie zagląda, to najważniejsze dane przeniosę tutaj.

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]PAŹDZIERNIK[/COLOR][/U][/FONT] (płacimy [B]372[/B])

38 zł zostało z wrześniowych wpłat na hotelik - przesuwam na październik
[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT]
10 zł od pani Anety (przysłał Poker)
35 zł Martyna P
15 zł NUSIAIJA
10 zł Lena 13
40 zł Agata 51
20 zł Bjuta
12 zł Divi
50 zł Ghanima
10 zł Agat 21
12 zł Jo37
13 zł Renata5
15 zł Certusowa
10 zł Alma 2
50 zł Ketunia
20 zł Justyna 85

czyli [B]410[/B] zł

WYPŁATY W PAŹDZIERNIKU:
[B][COLOR=Red]- 372[/COLOR] [/B]zł
[COLOR=Red][B]- 38[/B][/COLOR] zł - przesuwam na listopad

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]LISTOPAD[/COLOR][/U][/FONT] (płacimy [B]360[/B])

[FONT=Verdana][COLOR=black]38 zł przesunięte z października
20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
30 zł Jolanta08
10 zł Alma 2
20 zł Justyna 85

czyli [B]118[/B] zł

WYPŁATY W [COLOR=Red][COLOR=Black]LISTOPADZIE[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]- 360[/COLOR] [/B]zł

(chwilowo jest debet - 242 na listopadowym koncie, ale mamy cały listopad, żeby debet wyzerować ;))

Zostało też uszczuplone konto awaryjne o[B] [COLOR=Red]- 40 zł [/COLOR][/B]na lepszą karmę

[FONT=Verdana][B][U]ŻELAZNY ZAPAS[/U][/B] [/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black]80 zł Bjuta
20 zł Divi
30 zł Jolanta 08
30 zł Wacia
10 zł Agat 21
15 zł Waldi481 [/COLOR]
[COLOR=black]15 zł Ewa Gonzales [/COLOR]
[COLOR=black]24 zł Daglo [/COLOR]
[COLOR=black]50 zł Bico [/COLOR]
[COLOR=black]10 zł Alma2
15 zł Certusowa
[COLOR=Red]
[/COLOR] [/COLOR][/FONT][COLOR=Red]- 40 zł [/COLOR]na karmę (Pro Plan)
[FONT=Verdana][COLOR=black]
co daje [B]259 [/B]zł. [/COLOR][/FONT]

Na pierwszej stronie jest wszystko z datami. [SIZE=5]

Udzielam Cioteczkom pochwały za wywiązywanie się ze zobowiązań!!!
100% Szanownych Cioć pamięta o Władku! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/SIZE]

Posted

[quote name='agata51']Władeczku, proszę, zostaw w spokoju wiosenkową pupę - masz większe wyzwania:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-suka-2-tyg-szczeniaki-w-dt-u-wiosny-potrzebna-kasa-148833/index10.html[/URL]

To jest pikuś. Sara sobie poradzi, chociaż nie zdziwiłabym się, gdybyś do niej zapałał gwałtowną miłością i zostawił wreszcie pupę wiosny w spokoju. Nie mam nic do pupy wiosny, ale piesku, umówmy się, u Sary masz większe szanse. Tylko subtelniej z nią niż z wiosną, proszę. Zresztą wydaje mi się, że Sara szybko ustawi cię do pionu.

Przed tobą większe wyzwanie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-ja-potrzebne-sa-tylko-pieniadze-145955/[/URL]

W tym przypadku musiałbyś się naprawdę postarać. Wierzę, że potrafisz.
Władeczku, masz swoje lata, przestań się uganiać za babami, tudzież pupami, bądź dla niej ojcem. No, może zbyt wiele od ciebie wymagam - wujem, stryjem, dziadkiem - przepraszam - starszym bratem?[/QUOTE]

Przeczytałam cały wątek Nadziei. Trzymam bardzo kciuki za dziewczynę i jeszcze mocniej za Wiosnę! Bardzo mi głupio, bo tyle osób pomaga naszym zabrzanom, ale nie jestem już w stanie się dołożyć... A tam faktycznie już tylko głupich 20 złotych brakuje...

Posted

Ohh, znowu mi się zaległości tutaj zrobiły :roll:
Dzisiaj dotarła karma, Właduś (Focusek!) zjada z ogromnym apetytem. Mam nadzieję, że będzie mu już całkiem dobrze.

Mam też jedno przemyślenie.. Bo tak się zastanawiam, czy nie moglibyśmy ogłaszać Focuska. W sumie nie wiadomo jak długo potrwa zanim on się oswoi, wcale też nie jest powiedziane, że kiedykolwiek da się on normalnie głaskać. Nie ma co się czarować - to starszy psiak, nie wiemy co przeszedł i jakie ma wspomnienia. Może moglibyśmy napisać ładny tekst do ogłoszeń, opisać dokładnie jak się teraz zachowuje i jakiej opieki potrzebuje. My na pewno moglibyśmy pomóc osobie, która zdecydowałaby się na adopcję, bo może nie ma co czekać. Focusek nie potrzebuje dużo, może znajdzie się osoba z miejscem dla takiego dzikuska. Przecież on najszczęśliwszy byłby w ogrodzie, jemu nie zależy na kontaktach z ludźmi, on się doskonale czuje sam lub z innymi psami.
Co Wy o tym myślicie?

Posted

Może to i dobry pomysł, ale nowy domek Rudzielca zwanego Władziem , Fokusem musi być bardzo wyrozumiały i kochany dla pisnki bardzo bardzo. No ale szukać takiego domku można zacząć.

Posted

[quote name='Renata5']Gdybm ją miała,to dopiero byłoby fajnie;),a tak...mogę dać tylko 13zł:placz:[/QUOTE]

To własnie miałam na mysli:p, bo teraz to juz chyba nikomu nie dają trzynastek - a szkoda.

Posted

Witam. Jestem Syla, ale na swoim niku już od miesiąca nie mogę wejść. Na Władka deklaruję 20 zł miesięcznie. Zawsze po 10tym każdego miesiąca.Mój ukochany Lejek pozdrawia Władzia.Przepraszam , ale nie sprawdziłam, na pierwszej stronie danych do przelewu. Jak nie ma to proszę na PW.Pozdrawiam serdecznie.Syla.