Divi Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Hopaj władziu hopaj i zbieraj kaskę :multi:. Quote
DAGA1505 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Divi faktycznie nie ciekawe przeżycia z kociakami-współczuje.Ja kiedyś przez kota też sie nabawiłam ostrego zastrzału aż lekarz się dziwił co za tym szło 3 nieprzespane noce z bólu ale również jako dziecko byłam dwa razy pogryziona przez psy na szczeście do żadnego gatunku nie żywie urazy:roll:było mineło Władzio gdzie Twój domek? Quote
ALMA2 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Władzio to chyba juz dawno nie śpi. :sleep: Quote
Divi Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Co do kotów to nie mowie, że są głupie. Wiem że są mądre i cwane(ale moim zdaniem też fałszywe), no i ja nie lubie służyć więc wole pieski:loveu:. A kotów się boje. Z Władziem to taki problem, że on nie ma zaufania o ludzi i potrafi ugryźć niestety ehh ale wierze, że u Wiosny się przekona, że nie wszyscy ludzie są źli. A wtedy znajdziemy dla chłopaka kochany domek . Władziu pakuj się pomału bo już nie długo opuszczasz schronisko i będzie tylko lepiej. Ciotki i wujkowie pomóżcie chłopakowi niech zobaczy lepszy świat bez krat. Quote
DAGA1505 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 skoro ze strachu to pewnie mocno nie gryzie-to da się zmienić aby tylko opuścił kraty schroniska i miał kogoś tak bardziej dla siebie i fajnie by było gdyby jakiś pies 'przewodnik' w hotelu się znalazł-czasami psy ufają najpierw innym psom a pużniej podpatrują ich zachowania np wobec ludzi A wtedy już droga krótsza Jeszcze co do kotów wszystkie zwierzęta trzeba szanować nie odrazu rozumieć:lol: Quote
Jolanta08 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witaj Władziu :loveu: i skacz na pierwszą po kaskę Quote
Mysia_ Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Władek przypomina, że wciąż potrzebuje deklaracji na hotelik :razz: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 o ile się nie mylę to jeszcze koło 100 zł :oops: Quote
ALMA2 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Czy władzi zamieszka od 1 września u Wiosny w hoteliku? Quote
agat21 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jestem po urlopie z powrotem i wpadam pogłaskać Władzia :loveu: jak sytuacja z hotelikiem? Quote
Bjuta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kuba ma być adoptowany 3-go września, więc Władek może trafić "na podmiankę" od 3-go wzwyż. Tylko zdaje się, że nie mamy pomysłu na transport... Toczyła się na ten temat dyskusja kilka postów wcześniej. Mam nadzieję, że się znajdzie jakieś szybkie rozwiązanie... Ja wróciłam dzisiaj z gór i mam już normalny internet. Postaram się dziś jeszcze zrobić porządek z rozliczeniami Władka. Quote
Bjuta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Z Zabrza do Kluczborka to jest 97 km. przez Tarnowskie Góry, Lubliniec, Olesno. Ghanima wspaniałomyślnie zadeklarowała pokrycie kosztów benzyny (może nie całych - w końcu Władek ma już nazbierane na "szczególne okazje") brakuje nam tylko człowieka... Moja koleżanka kiedyś zadeklarowała pomoc w przewiezieniu jakiegoś psiaka, ale ona nie może jechać sama z Władkiem-strachatkiem, który może różne rzeczy wyczyniać po drodze. Musiałby jechać ktoś kogo Władek zna. Quote
Ghanima Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Deklaracje podtrzymuję - ja zapłacę za benzynkę, pieniążki lepiej niech zostaną na tymczas. Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 jak tu ten transport zorganizować, żeby było OK. :roll: zawsze można dać Władkowi sedalin, żeby chociaż spokojniejszy był, ale trochę się boję go tak faszerować - zresztą jeszcze nie wiadomo czy w drodze by tego nie zwymiotował :roll: Smycz i kaganiec mu bez problemu założe, ale musiałby ktoś doświadczony jechać, a u mnie z czasem ciężko... W ten weekend 5-6 mam niby wolne, ale w sobotę mam szkolenie i egzamin pod Częstochową, a jak będzie z niedielą jeszcze nie wiem.... Quote
Bjuta Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No z Tobą to by się Władek nie strachał... Ale może jest jeszcze ktoś ciut mniej zajęty? Do 6-go września jeszcze by go ktoś mógł pozabierać na spacery i nawiązać więź... Ty przecież pracujesz non-stop... Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 ostatnio prawie w ogóle wolontariuszek nie ma w schronisku :roll: a jak są to mają tylko czas, żeby wyjść ze swoimi pupilami :roll: więc gorsza sprawa.... Quote
agata51 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zabrze to rzut beretem od Tych/ów, prawda? Spróbujcie pogadać z Grzecho ew. z grażyna9915. Oni sobie poradzą z każdym psem. Ostatnio wieźli do zuziaM Dygusiową. Może akurat mają wolny weekend. Kluczbork nie jest tak daleko. Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pojedziemy z Władziem do Wiosny. Dopiero teraz znalazłam jego wątek :loveu: Nie trzeba kasy na paliwo:loveu: Quote
Bjuta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jak Wspaniale!!! Dziękujemy bardzo! :loveu::loveu::loveu: Władek! Możesz się powoli zacząć żegnać z kolegami (w końcu masz ponad 300 do wylizania!) Quote
ihabe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Myslę, że damy radę. A czy z nim jest aż tak źle? Może ugryźć czy co? Warto by mu chociaż aviomarin dac i szyszki chmielowe, podobno działają. Quote
Bjuta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mysia na pewno odpowie, ona zna Władka najlepiej! Quote
Bjuta Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kochani! Deklaracje wyglądają imponująco (choć brakuje jeszcze stówki...) Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 272! [/COLOR][/SIZE]:multi: [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 100 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! [/U][/SIZE]:loveu: [SIZE=4]20 zł Justyna 85 [/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta [/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima [/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi [/SIZE] [SIZE=4]30 zł Agata51 [/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 [/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) [/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 [/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 [/SIZE] [SIZE=4]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker) [/SIZE] [SIZE=4]20 zł Wellington [/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ketunia [/SIZE] [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe![/U][/SIZE] :loveu: [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) [/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) [/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] WPŁACONE!!! [SIZE=4]50 zł Bico [/SIZE]WPŁACONE!!! [SIZE=4]"coś" Gogonek [/SIZE] [SIZE=4]15 zł Waldi 481 [/SIZE]WPŁACONE!!! [SIZE=4]24 Daglo [/SIZE]WPŁACONE!!! WPŁACONE: [COLOR=black][FONT=Verdana]78 zł Bjuta (i 97 groszy) :loveu: 20 zł Divi :loveu: 30 zł Jolanta 08 :loveu: 30 zł Wacia :loveu: 10 zł Agat 21 :loveu: 60 zł wpłata na 3 miesiące - Wellington :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]15 zł Waldi481 :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]15 zł Ewa Gonzales :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]24 zł Daglo :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]30 zł Jolanta 08 :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]50 zł Bico :loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]20 zł Agata 51 :loveu:[/FONT][/COLOR] 20 zł Alma2 (10 zł do skarpety i 10 na wrzesień) [COLOR=black][FONT=Verdana]:loveu:[/FONT][/COLOR] 10 zł pani Aneta z Gdyni (dzięki Poker) [COLOR=black][FONT=Verdana]:loveu:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]412 zł 97 gr[/FONT][/COLOR] Dopłaciłam teraz 2 złote i 3 grosze więc na koncie Władka mamy: [SIZE=5] 415 zł[/SIZE] Bardzo dziękujemy!! Quote
irysek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 czyli super wyglada sytuacja z kasa. za wrzesien jest do zaplaty 360zl, czyli to co zostanie (55zl) mozna dolozyc do stalych deklaracji na pazdziernik. zawsze to bedzie brakowac mniej :) czekamy wszyscy na ten wielki dzien kolego! no i oby domek tez cie jakis znalazl... - kciuki. Quote
Recommended Posts