Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_']Bjutko Ty jesteś naprawde uzależniona :eviltong: przez to dogo zbankrutujesz :mad:[/quote]
NO to jest niezaprzeczalny fakt..na jaki wątek nie wejdę- Bjuta już tam działa, nie wspomnę o swoim koncie, na ktorym zbieram fundusze dla 4 psow...z różnych zakątków Polski..i chyba dla każdego z nich Bjuta się dokłada:loveu::loveu::loveu:..oczywiście jest jeszcze kilka takich ciotek "narkodogomaniaczek"..juz nie chcę ich wymieniać:eviltong::loveu::loveu:..gdzie nie wejdę- tam one są:lol::lol:
Na wakacjach opowiadalam o idei dogomanii i o Was...ludzie plakali ze wzruszenia..nie mieli pojęcia, ze jednak świat nie jest taki zły...dopóki Wy żyjecie:loveu::loveu:
No ale teraz wiadomośc- miejsce u Wiosenki już zarezerwowane, wiec Włodzio powoli niech się pakuje, kołó 3-go września będzie mógł chyba już jechać, więc i na transport trzeba dozbierać..a od Wiosenki już blisko do domku...co do tego nie mam wątpliwości:multi::multi:

Posted

Mysiu, a czy widziesz szansę, żeby podrzucić tej pani, która ma zaadoptować Kubę, naszego śmierdzielka na drogę... ?
Może jednak nie, bo on jest problemowym psiakiem, mogłaby sobie nieporadzić :roll:
3 wrzesień już tak blisko! :multi:

Posted

No jeśli nic się nie wydarzy i Kubuś 3-go września pojedzie do Gliwic, to myślę, że ten weekend 5-6 jest najlepszy... Tylko ja akurat będę za granicą...
Ten Kluczbork to chyba nie jest daleko, czy się mylę? Pytałam tatę to oszacował odległość na sto km., ale pewny nie jest.

Posted

[quote name='Bjuta']No jeśli nic się nie wydarzy i Kubuś 3-go września pojedzie do Gliwic, to myślę, że ten weekend 5-6 jest najlepszy... Tylko ja akurat będę za granicą...
Ten Kluczbork to chyba nie jest daleko, czy się mylę? Pytałam tatę to oszacował odległość na sto km., ale pewny nie jest.[/quote]
Kubusia wiosła Pati...wzięła tylko 50 zl za paliwko..ale teraz to nie wiem czy mozna ja prosic czy juz wyszla z klopotow....ja mysle ze Władzio pojedzie od razu- nie ma na co czekac jak jest miejsce, wiec szykujcie go na ten wekend 5-6 wrzesnia...lepiej zeby transport juz byl zaklepany..a moze jesli ktos ma kontakt z Patrycja to niech Jej zapyta czy by nie pomgla w dowozie..??:roll: