Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że nie zaszkodzi zacząć zbierać od sierpnia - najwyżej się we wrześniu nie wpłaci, jak nie będzie wciąż hoteliku i potrzeby. A na wszelki wypadek i na początek kasa już będzie. Osoby, które deklarowały pewnie liczyły się z wpłatami poczynając od lipca czy sierpnia, a nie dopiero wrzesień czy październik (przynajmniej ja).
Takie jest moje skromne zdanie

Posted

[quote name='agat21']Myślę, że nie zaszkodzi zacząć zbierać od sierpnia - najwyżej się we wrześniu nie wpłaci, jak nie będzie wciąż hoteliku i potrzeby. A na wszelki wypadek i na początek kasa już będzie. Osoby, które deklarowały pewnie liczyły się z wpłatami poczynając od lipca czy sierpnia, a nie dopiero wrzesień czy październik (przynajmniej ja).
Takie jest moje skromne zdanie[/quote]
Jestem za :cool2:

Posted

Ja też uważam, że dobrze mieć już kaskę na koncie w 100 % na pierwszy miesiąc. A potem jak już będzie u wiosny będziemy wpłacać na następne. :evil_lol:

Posted

No to ja spróbuje dostać się do jakiejś kawiarenki internetowej i porozsyłam info na PW - gdzieś tak na początku sierpnia...
A swoją drogą, to trochę się martwię, że u Wiosny, jeszcze kolejka nie drgnęła, a trochę się cieszę, no bo jednak jesteśmy dopiero w połowie zbierania deklaracji...

Ściskam Was z ukropu (ale pewnie nie jestem oryginalna) w mieście to dopiero musi być żar...

Posted

[quote name='Dogo07']Jakby ktoś chciał bazarek na psiaczka robić to ja mam parę rzeczy, może się akurat przydadzą :).[/quote]

ja jesli chodzi o bazarki jestem ciemna :oops: kiedyś próbowałam, ale nic z tego nie wyszło :eviltong:

Posted

[quote name='bico']poproszę o numer konta na pw, wpłacę coś dla Władzia jednorazowo;)[/quote]

numer konta chyba będzie wysyłała Bjutka na PW ;) jest trochę teraz od neta odcięta i wpada jak tylko jej się uda :razz:

Posted

No nie Władziu, a ty co się tak dziś obijasz proś ładnie o deklarację. Ciotki, wujkowie prosimy o grosik na hotelik Władzia, żeby już nie musiał za kratami siedzieć.:-(

Posted

Święta racja, o grosik, albo lepiej dwa :evil_lol: prosimy ślicznie. W zamian oferujemy miejsce w ekskluzywnym klubie - te miejscówki niedługo się skończą więc łapcie te rarytasy, póki jeszcze są :razz: A Władeczek, ze swojej strony, też niech się przykłada i kciuki (?) trzyma

Posted

Przypominam, jak stoimy z deklaracjami! ;)

Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu).

[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 180! :multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 212 zł![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Divi :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Agata51 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE]