Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj padał deszcz...dziś leje (:

chytrusy uciekają do altanki...pańcia skryła się to my też ,)

100_8122.JPG

100_8128.JPG

100_8127.JPG

drony... postanowiły wykopać oczko wodne ,)

100_8129.JPG

100_8130.JPG

Posted
12 minut temu, buniaaga napisał:

Drony pracowite a co tam takie oczko wodne to fajne jest :) :)

Drony, biegając na zakrętach wyrywają ziemię i tworzą się "kanały" ... gdy sucho podczas zabaw/gonitw ciemno od pyłu, piachu unoszącego się w powietrzu

Posted
2 godziny temu, Moli@ napisał:

Drony, biegając na zakrętach wyrywają ziemię i tworzą się "kanały" ... gdy sucho podczas zabaw/gonitw ciemno od pyłu, piachu unoszącego się w powietrzu

... jeśli to nie stanowi problemu dla gospodarzy... to suuuper , że mają gdzie tak ganiać!szczerzyzebek.gif

Posted
3 godziny temu, anica napisał:

I ja też!  a futerko jak mu się pięknie błyszczy!serduszka.gif

Na szczęście futerko już wygląda ładnie... wyczesany, błyszczący w końcu pozbyliśmy się zimowego puchu :)

Posted
Dnia 27.04.2017 o 14:59, helli napisał:

skoro tak pusto, to zrobilam maly przelew, pewnie pojawi sie jutro

Dziękuję mam potwierdzenie wpłaty od Fundacji 100zł od Ciebie !!!

Posted

W nocy alarm, Żuczek chce wyjść. Obudził... cichutko szczeka po rękach liże i biega od łóżka pod drzwi balkonowe.

Co robić, biegusiem odprowadziłam drony do kojca, zamknęłam bassety... droga wolna, maluchy poleciały do ogrodu. Na szczęści w nocy zachowują dyskrecję, cichutko pędzają po terenie, szybko i na temat :)

Posted

jak im dobrze- psi raj, gdzie im bedzie lepiej :) Agusi nie widac

a co do Dronow (duze psy rozumiem), to musicie je izolowac od malych? i basety tez? to "troche" meczace- nie ma szans zeby je zapoznac?

Posted
11 minut temu, helli napisał:

jak im dobrze- psi raj, gdzie im bedzie lepiej :) Agusi nie widac

a co do Dronow (duze psy rozumiem), to musicie je izolowac od malych? i basety tez? to "troche" meczace- nie ma szans zeby je zapoznac?

Psy mają do dyspozycji cały teren, już ciepło za ogrodzeniem leżakują koty, ludzie "szwendają" się alejkami sąsiedzi krzątają się na sąsiednich posesjach to dla sierściuchów atrakcje, mają kogo oszczekać z kim się przywitać. Rozbiega się towarzystwo ,)

Bassety to też duże, silne psy a na dodatek bardzo głośne. Dwa bawiące się bassety potrafią wydawać takie dźwięki jakby walczyły atakowały siebie. Z dronami dogadują się świetnie, krzywdy sobie nie zrobią. Psy na dt nie chcę stresować, narażać, dlatego dzielimy na dwie grupy.

Posted

ale macie dobre podejscie- indydywidualne;

na osiedlu, w bloku obok, pani ma bassecice starsza + druga suke (jak Ptys, ale czarna), bassecica ma juz swoj wiek i swoje pb- raz nawet bassecica przestala chodzic, musiala ja doniesc do domu, ona chyba 30-35 kg; w upaly jakos ja na trapie w misce wklada do wanny na zimna kapiel; a na moja uwage, ze moze by ja jednak odchudzic (bo ja sie nie znam,  wydaja mi sie grube), to oburzenie, ze wage ma idealna

milosnicy bassetow sa wszedzie i cos w nich widza (charakter?) hehehe, ja kocham wszystkie

Posted
56 minut temu, Moli@ napisał:

Wiosny w ogrodzie nie widać za to piach w domu już tak (:

Maluchy byczą się na słoneczku :)

100_8194.JPG

Przez chwilę myślałam, że jest tu tylko jeden pies i z przerażeniem zaczęłam liczyć nogi ...1, 2, 3, 4, 5, 6... !!!

Posted
56 minut temu, helli napisał:

milosnicy bassetow sa wszedzie i cos w nich widza (charakter?) hehehe, ja kocham wszystkie

... bassety to sposób na życie :D :D :D, to stan umysłu

Posted
3 godziny temu, Moli@ napisał:

Wiosny w ogrodzie nie widać za to piach w domu już tak (:

Maluchy byczą się na słoneczku :)

100_8194.JPG

Ale super zdjęcie!

Nie ma to jak się wygrzać na piasku :) :) 

Tylko biedna Moli@ ma później plażę w domu diabelek.gif

Posted
57 minut temu, buniaaga napisał:

Ale super zdjęcie!

Nie ma to jak się wygrzać na piasku :) :) 

Tylko biedna Moli@ ma później plażę w domu diabelek.gif

a w ogrodzie lotne pisaki...burze piaskowe :D

i tęskni za białym puszystym śniegiem...za psami o czystych łapkach, futerkach ,)