Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 9 godzin temu, agat21 napisał: Nikt ze mną nie powalczy o piękną bransoletkę? No to ja powalczę sama ze sobą - 150 za bransoletkę Niestety, nie mogę edytować postu, spróbuję później, zapisałam w kajecie na piechotę ;) Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 3 minuty temu, terra napisał: zapraszamy Dzień dobry :) Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 6 minut temu, Ellig napisał: Hop do góry!!! 1 minutę temu, anica napisał: Dzień dobry Dzień dobry :) Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 55 minut temu, terra napisał: zapraszamy Terra, za wirtualne perełki powinna dotrzeć wpłata 25.00 zł, czy w rozliczeniu Anna G. to AniaGucio? pytam, by wpisać potwierdzenie. Niestety dogo szaleje i do nikogo pw napisać nie mogę :( Quote
terra Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 24 minuty temu, Gusiaczek napisał: Terra, za wirtualne perełki powinna dotrzeć wpłata 25.00 zł, czy w rozliczeniu Anna G. to AniaGucio? pytam, by wpisać potwierdzenie. Niestety dogo szaleje i do nikogo pw napisać nie mogę :( Gusiaczku, nie wiem czy Anna G. to AniaGucio. O tym może jedynie wiedzieć Ewa. Ale dodam, że rozliczenie na początku mojego wątku dotyczy wpłat do 2 marca. Po tym czasie Ewa jeszcze nie podawała żadnych nicków wpłacających osób. Więc jeśli wpłata za perełki miała być dokonana później, to Ewa jeszcze o tym nie napisała. zapraszamy Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 4 minuty temu, terra napisał: Gusiaczku, nie wiem czy Anna G. to AniaGucio. O tym może jedynie wiedzieć Ewa. Ale dodam, że rozliczenie na początku mojego wątku dotyczy wpłat do 2 marca. Po tym czasie Ewa jeszcze nie podawała żadnych nicków wpłacających osób. Więc jeśli wpłata za perełki miała być dokonana później, to Ewa jeszcze o tym nie napisała. zapraszamy Dziękuję, jak dogo dopuści wysyłanie pw, wtedy potwierdzę Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Witam z poziomu II szychty ;) Muszę nieco odsapnąć, wpadłam spóźniona z powodu wizyty u weta Quote
Ellig Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 50 minut temu, Gusiaczek napisał: Witam z poziomu II szychty ;) Muszę nieco odsapnąć, wpadłam spóźniona z powodu wizyty u weta Quote
inka33 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Witam z poziomu II szychty ;) Muszę nieco odsapnąć, wpadłam spóźniona z powodu wizyty u weta Łojojoj! A cóż to się...? Łapka...? :( Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Nie, nie łapka. Ovo napisała u siebie ;) Nieomylny niuch Ovolinki gada, że JUTRO FINAŁ !!! ;) 1 Quote
EVA2406 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 11 godzin temu, Gusiaczek napisał: Niestety, nie mogę edytować postu, spróbuję później, zapisałam w kajecie na piechotę ;) Ja też nie mogę edytować. Może poprawią........... Quote
agat21 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Piękny nochal się wyłania z jednego zdjęcia :D Quote
Gusiaczek Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 44 minuty temu, EVA2406 napisał: Ja też nie mogę edytować. Może poprawią........... Dogo nam nie sprzyja :( 9 minut temu, agat21 napisał: Piękny nochal się wyłania z jednego zdjęcia :D Syn fotografuje Ovo "fragmentarycznie" - tak sobie wymarzył ;) - nie może uchwycić jęzorka i bardzo boleje nad tym :D Quote
agat21 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 To chyba przy jedzeniu musi się gdzieś pod miską zaczaić ;))) Quote
Recommended Posts