elik Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 Iwstar58 uaktualniła nam banerek Caniska Quote
Tola Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Zaglądam niedzielnie do Caniska, pozdrawiam przystojniaka:) Zmieniłam Caniskowi OLX na Wrocław... Quote
elik Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 9 minut temu, Tola napisał: Zaglądam niedzielnie do Caniska, pozdrawiam przystojniaka:) Zmieniłam Caniskowi OLX na Wrocław... Witaj Tolu u Caniska :) Może Wrocław będzie dla niego łaskawszy :) Dzieki :) Quote
elik Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 15 godzin temu, Tola napisał: . . . Zmieniłam Caniskowi OLX na Wrocław... A ja zmieniłam na Śląsk - Gliwice, tytuł na "Radosny pies, antydepresant, czeka na kochających Opiekunów" i wyróżniłam na 31 dni za 16,99 zł. Quote
elik Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 Dzisiaj na konto Caniska wpłynęła kwota 31,00 zł od Monika z Katowic z przeznaczeniem na lek Amoksiklaw. Bardzo serdecznie dziękuję Moniczko 1 Quote
Murka Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Canisek już zdrowy, wczoraj wziął ostatnią dawkę antybiotyku:) Quote
Tyśka) Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 18 minut temu, Murka napisał: Canisek już zdrowy, wczoraj wziął ostatnią dawkę antybiotyku:) Fantastyczna wiadomość :) To teraz oby tylko domek się odezwał.... 1 Quote
elik Posted November 17, 2017 Author Posted November 17, 2017 2 godziny temu, Murka napisał: Canisek już zdrowy, wczoraj wziął ostatnią dawkę antybiotyku:) I ani śladu kaszlu ? Super :) Canisku nie wygupiaj sie, nie chorusiaj ! Quote
Murka Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Po kaszlu nie ma śladu. Na szczęście wirus nie rozprzestrzenił się na wszystkie psy, większość przetrwała sytuację bezobjawowo lub pojawiały się pojedyncze kaszlnięcia (w takim wypadku nie włączałam antybiotyku). Wirus już chyba opanowany, w trakcie leczenia jest już tylko jeden pies. UF. 2 Quote
Monika z Katowic Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Jeszcze raz serdecznie zapraszam na bazarek książkowy dla Canisa i Pelikana: 1 Quote
elik Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Dnia 17.11.2017 o 19:09, Monika z Katowic napisał: Jeszcze raz serdecznie zapraszam na bazarek książkowy dla Canisa i Pelikana: Moniczko kochana bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Gorąco przepraszam za małe opóźnienie w informacji o wpłatach. Już uzupełniam. 30,00 zł od kasiasekret - 14.11. 10,00 zł od agat21 - 16.11. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Monika z Katowic Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Mizianko dla kochanego Caniska! Cieszę się, że jest już zdrowy. Quote
Tola Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Canisku pokazuj się chłopaku, bo czas najwyższy wybyć do własnego domu Quote
Usiata Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 O jak dobrze, że Canisek już wyzdrowiał, bardzo się cieszę :) trzymam kciuki za najlepszy domek dla naszego wesołka, śmieszka; bardzo lubię patrzeć na jego roześmianą mordeczkę *) Quote
elik Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Mam linki do 50 ogłoszeń dla chłopaczka, ale nie udaje mi się ich wkleić na wątek. Zaznaczam wszystkie 50 linków, kopiuję 50, a na wątek wkleja mi się tylko jeden, pierwszy link. Nie mam czasu wklejać każdego z osobna. Jak zrobić, żeby wkleić wszystkie za jednym zamachem ? Quote
Tola Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Wczoraj byłyśmy z Alaskan w kinie na " Listy do M" i przyszedł nam do głowy pomysł na ogłoszenia dla Caniska... Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 8 minut temu, Tola napisał: Wczoraj byłyśmy z Alaskan w kinie na " Listy do M" i przyszedł nam do głowy pomysł na ogłoszenia dla Caniska... Łaaaałłł dawaj :) Jaki to pomysł ? Quote
Tola Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Filmowy pies Kuba jest bardzo podobny do naszego zamojskiego przystojniaka, tez po przejściach no i w ten magicznym przedświąteczny czas znajduje cudowny dom. Film obejrzało sporo ludzi, może więc wykorzystać historię filmowego Kuby i ogłoszenie Caniska zrobic w formie listu do M ;) Quote
elik Posted November 24, 2017 Author Posted November 24, 2017 Przed chwilą, Tola napisał: Filmowy pies Kuba jest bardzo podobny do naszego zamojskiego przystojniaka, tez po przejściach no i w ten magicznym przedświąteczny czas znajduje cudowny dom. Film obejrzało sporo ludzi, może więc wykorzystać historię filmowego Kuby i ogłoszenie Caniska zrobic w formie listu do M? Nie byłam na tym filmie, nie znam więc fabuły. Zrobicie to dla Caniska ? Quote
Alaskan malamutte Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 3 minuty temu, Tola napisał: Filmowy pies Kuba jest bardzo podobny do naszego zamojskiego przystojniaka, tez po przejściach no i w ten magicznym przedświąteczny czas znajduje cudowny dom. Film obejrzało sporo ludzi, może więc wykorzystać historię filmowego Kuby i ogłoszenie Caniska zrobic w formie listu do M ;) No właśnie....Ogloszenie pt: " List do M...gdzie jesteś Zuziu??" Coś w tym stylu... Quote
Tola Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Kuba znalazła dom w ten przedświąteczny czas, a my szukamy domy dla realnego Kuby - zamojskiego Caniska... Quote
Tola Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Nie byłam na tym filmie, nie znam więc fabuły. Zrobicie to dla Caniska ? Zrobimy:) Alaskan - zrobimy, prawda? Quote
Alaskan malamutte Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 3 minuty temu, elik napisał: Nie byłam na tym filmie, nie znam więc fabuły. Zrobicie to dla Caniska ? Eliku, szczerze polecamy!! A ogłoszenie dla Caniska zrobimy :-)) Quote
Recommended Posts