elik Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Ponownie zapraszam na bazarek, gdzie m.in. Canis jest beneficjentem :) Tych, którzy już byli informuję, iż na początku i na końcu bazarku dodano sporo nowych fajnych fantów. Warto ponownie zaglądnąć :) Quote
Murka Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 Rozliczenie za wrzesień: -360 zł hotelowanie 1-30.09 Razem do zapłaty na dzień 30 wrzesień jest -360 zł. Trochę fotek: Quote
elik Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Łoooo matulu, matulu, jakie piękne zdjęcia pięknego Caniska Jaki piękny, zadbany, wypielęgnowany :) Będzie co do ogłoszeń wklejać. No przecież trudno się w takim przystojniaku nie zakochać na zabój ! Mureczko wielgachne dziękuję Quote
elik Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Ja też mam coś dla Ciebie :) Faktura Przelew Quote
elik Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Mamy nowe, piękne zdjęcia Canisa. Bardzo proszę Eluniu, Tolu, podmieńcie zdjęcia w Waszych ogłoszeniach na te nowe. Może też przydałoby się nieco zmodyfikować tekst ogłoszenia, bo jak dotychczas nie miałam ani jednego telefonu z zapytaniem o Caniska :( Quote
elik Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Mam też miłą wiadomość :) Jak może niektórzy wiedzą, Huzar, którego byłam skarbnikiem, doczekał się wreszcie swojego osobistego opiekuna i domu więc kasiasekret, która była deklarowiczką Huzara, przeniosła swoją deklarację - 30,00 zł na Canisa. Dzięki czemu Canis ma teraz 180,00 zł deklaracji. Bardzo serdecznie dziękuję kasiasekret Quote
Tola Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 19 godzin temu, Murka napisał: Ale uśmiechniete zdjęcia :) Cudny, szczęśliwy Canisek, ile w nim radości, nie mogę się napatrzeć! 1 Quote
elik Posted October 3, 2017 Author Posted October 3, 2017 Dzisiaj - 3.10.- na koncie Caniska pojawiła się wpłata 20,00 zł - markofix1 deklaracja X Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Witamy kasiasekret w gronie deklarowiczek :) Wczoraj wpłynęło 30,00 zł - deklaracja X.2017 r. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Havanka Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Zdjęcia fantastyczne ! Dodałam do swoich ogłoszeń ile się dało. Elu, czy Ty robiłaś Canisowi OLX? Ja nie mam ogłoszenia na tym portalu. Quote
elik Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 1 godzinę temu, Havanka napisał: Zdjęcia fantastyczne ! Dodałam do swoich ogłoszeń ile się dało. Elu, czy Ty robiłaś Canisowi OLX? Ja nie mam ogłoszenia na tym portalu. Tak, Canis ma ogłoszenie na OLX. Wymieniłam zdjęcia na te najnowsze i dzisiaj opłaciłam odświeżanie. Odświeżyłam statystyki, bo aż przykro było patrzeć na te ilości odkryć, a telefonów zero :( https://www.olx.pl/oferta/canis-dostal-nowe-zycie-teraz-czeka-na-nowego-pana-CID103-IDlkNrU.html Quote
elik Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Eluś przeczytaj tekst ogłoszenia i powiedz, czy może dobrze byłoby go trochu zmienić ? Quote
Havanka Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Eluś przeczytaj tekst ogłoszenia i powiedz, czy może dobrze byłoby go trochu zmienić ? Według mnie, treść jest ok. Zmieniłam tylko tytuł na " Canis, wulkan energii i radości, czeka na ukochanego pana !" Ale nie mam nic przeciwko, żebyś przeredagowała go wedle uznania. Quote
Usiata Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Jaki to uroczy, kochany wesołek - bardzo lubię zaglądać do Caniska, oczy nacieszyć Czemu ludzie są tacy ślepi? Quote
elik Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 17 godzin temu, Havanka napisał: Według mnie, treść jest ok. Zmieniłam tylko tytuł na " Canis, wulkan energii i radości, czeka na ukochanego pana !" Ale nie mam nic przeciwko, żebyś przeredagowała go wedle uznania. Nie mam żadnych zarzutów względem tekstu, nawet uważam, że jest bardzo ok. Biorę tylko pod uwagę, że może dobrze byłoby coś dodać z charakteru Canisa. Coś przyciągającego, albo coś rzewnego z jego życiorysu, może na to ktoś "się załapie ". Kombinuję, bo ogromnie zależy mi na tym, żeby Canis miał swój osobisty dom i pana. Tytuł zmieniłam :) Quote
elik Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 17 minut temu, Usiata napisał: Jaki to uroczy, kochany wesołek - bardzo lubię zaglądać do Caniska, oczy nacieszyć Czemu ludzie są tacy ślepi? No właśnie ! Canisek to kochany psiaczek, wesołek i bardzo lgnący do człowieka, tylko ciągle nie ma swojego :( Quote
elik Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Wyróżniłam Caniska na Gumtree https://www.gumtree.pl/a-psy-i-szczenieta/krakow/canis-wulkan-energii-i-radosci-czeka-na-ukochanego-pana-pania/1002120254190910489582609 Quote
Monika z Katowic Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Witam serdecznie. Canis to prawdziwy wulkan radości! :) Od października 2017 deklaruję na stałe kwotę 30 złotych. Poproszę o numer konta do wpłat. 1 Quote
agat21 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Boski psiak, taki radosny i kochany :)) Nie ma słów po prostu! Zdjęcia bombowe! :)) Stała za październik w drodze. Quote
elik Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 19 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Witam serdecznie. Canis to prawdziwy wulkan radości! :) Od października 2017 deklaruję na stałe kwotę 30 złotych. Poproszę o numer konta do wpłat. Witaj Moniczko Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc dla psiaczka. Nr konta prześlę, jak wrócę z wizyty przed-adopcyjnej dla psiaka z dogo. Nie było mnie w domu całe przedpołudnie, bo musiałam być na działce, a teraz muszę jechać na drugi koniec kraka, ale z takiego powodu mogę jeździć codziennie :) Quote
Recommended Posts