Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted

Kochane Dziewczyny przepraszam Was najmocniej, że nie pojawiałam się na wątku Canisa przez kilka dni. Byłam bardzo zajęta, a i wiedziałam, że zostawiłam Caniska w Dobrych Rękach, za co Wam serdecznie dziękuję  serce17.jpg.70775f3214a512831a191267b9efcbd8.jpg  Zrezygnowałam z pracy. Zbyt wiele wzięłam na plecy i z czegoś musiałam zrezygnować. Z domu nie mogę, z dogo nie chcę więc pozostała praca :)

Eluniu nr konta znam więc tylko powiedz ile kasiorki podesłać Ci na odświeżanie ogłoszeń Caniska.

Pozwoliłam sobie podkraść ten śliczny i pomysłowy tekst i wymienić ogłoszenie na Kraków.

• Upvote 1
Posted
18 minut temu, elik napisał:

Pozwoliłam sobie podkraść ten śliczny i pomysłowy tekst i wymienić ogłoszenie na Kraków.

Dziękuję Elu za uznanie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_origBardzo mi zależy, aby Canisek znalazł super domek i te najbliższe święta spędził już ze swoja rodziną...

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Dziękuję Elu za uznanie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_origBardzo mi zależy, aby Canisek znalazł super domek i te najbliższe święta spędził już ze swoja rodziną...

To jest i moje Asiu marzenie. Największe w ostatnim czasie. Największe. Tak bardzo chciałabym, żeby miał tego swojego Człowieka na wyłączność, żeby był kochany, pieszczony, myziany. Żeby był !!!

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Kochane Dziewczyny przepraszam Was najmocniej, że nie pojawiałam się na wątku Canisa przez kilka dni. Byłam bardzo zajęta, a i wiedziałam, że zostawiłam Caniska w Dobrych Rękach, za co Wam serdecznie dziękuję  serce17.jpg.70775f3214a512831a191267b9efcbd8.jpg  Zrezygnowałam z pracy. Zbyt wiele wzięłam na plecy i z czegoś musiałam zrezygnować. Z domu nie mogę, z dogo nie chcę więc pozostała praca :)

Eluniu nr konta znam więc tylko powiedz ile kasiorki podesłać Ci na odświeżanie ogłoszeń Caniska.

Eluś, nie wysyłaj kasy ! Już wcześniej napisałam, ze Canis wskoczył na wyróżnienie Suzi. Mnie też spodobał sie ten pomysł z listem.  Za radą Asi, zmieniłam tytuł i na razie nie wywalili !

Trochę szkoda, ze zrezygnowałaś z pracy, ale z drugiej strony jeżeli masz żyć w ciagłym biegu, to chyba jednak dobra decyzja. Będę Cię częściej widzieć na dogo.

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Eluś, nie wysyłaj kasy ! Już wcześniej napisałam, ze Canis wskoczył na wyróżnienie Suzi. Mnie też spodobał sie ten pomysł z listem.  Za radą Asi, zmieniłam tytuł i na razie nie wywalili !

Trochę szkoda, ze zrezygnowałaś z pracy, ale z drugiej strony jeżeli masz żyć w ciagłym biegu, to chyba jednak dobra decyzja. Będę Cię częściej widzieć na dogo.

Tak, już wiem, że podmieniłaś :) W rozmowie z Asią dowiedziałam się, że Ona wykorzystała ogłoszenie Suzi, a że Ty prosisz o kasę na wyróżnienie. Ale już doczytałam, że Ty także podmieniłaś ogłoszenie Suzina ogłoszenie Caniska :)

Eluniu nie byłabym w stanie ciągnąć tak dłużej. Co prawda kiedyś pracowałam i prowadziłam dom, ale nie musiałam tyle czasu być na dogo. Poza tym, to co kiedyś robiłam w kilkanaście minut, teraz zajmuje mi kilkadziesiąt :(   To już nie te oczy :) Żałuję, ale coś trzeba było wybrać. Wybrałam :)

Posted

Bardzo to smutne, że nikt nie chce Caniska:( Miejmy nadzieję, że mimo wszystko doczeka się domku.

U niego wszystko ok. Wirusa już wykpsaliśmy z hotelu całkowicie:)

Rozliczenie za listopad:

-360 zł hotelowanie 1-30.11

Posted
18 minut temu, Murka napisał:

Bardzo to smutne, że nikt nie chce Caniska:( Miejmy nadzieję, że mimo wszystko doczeka się domku.

U niego wszystko ok. Wirusa już wykpsaliśmy z hotelu całkowicie:)

Rozliczenie za listopad:

Cieszy wiadomość, że wirus został całkowicie zwalczony i nie gnębi już psiaczków :)

Też wierzę, że i dla Caniska znajdziemy kochających Ludzi. Widocznie on potrzebuje więcej czasu na szukanie.

Posted

Caniska ktoś wypatrzy... no proszę Was, ja tam wierze, że każdy pies ma swojego Ludzia.
Spójrzcie na historię Promyczka, podhalana Bacę-Puńka czy choćby Huzara:)

W końcu się odnajdą: caniskowi Ludzie z Caniskiem.

Posted
31 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Caniska ktoś wypatrzy... no proszę Was, ja tam wierze, że każdy pies ma swojego Ludzia.
Spójrzcie na historię Promyczka, podhalana Bacę-Puńka czy choćby Huzara:)

W końcu się odnajdą: caniskowi Ludzie z Caniskiem.

Masz całkowitą rację Tysiu :)

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

. . .

Rozliczenie za listopad:

Dzięki za rozliczenie Murko :)

Faktura

5a22eb6e0dc62_CanisXI.png.6004bdef4177d3134bf3f3d0f6295b2b.png

Przelew

5a22eb6d6583c_Canisprze.png.018e7a28191de0713d188647afc625f2.png

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

.....Też wierzę, że i dla Caniska znajdziemy kochających Ludzi. Widocznie on potrzebuje więcej czasu na szukanie.

Patrząc na posty na Fb i zaglądając na ,,psie'' grupy, można dostać oczopląsu, tyle jest psiaków szukających domu. Na Olx i Gumtree nawet nie zaglądam, bo tam to samo. Wobec tego, wcale nie dziwię się, że coraz trudniej przebić się w jakiejkolwiek promocji psa. 

Dnia 29.11.2017 o 22:08, elik napisał:

Tak, już wiem, że podmieniłaś :) W rozmowie z Asią dowiedziałam się, że Ona wykorzystała ogłoszenie Suzi, a że Ty prosisz o kasę na wyróżnienie. Ale już doczytałam, że Ty także podmieniłaś ogłoszenie Suzina ogłoszenie Caniska :)

Eluniu nie byłabym w stanie ciągnąć tak dłużej. Co prawda kiedyś pracowałam i prowadziłam dom, ale nie musiałam tyle czasu być na dogo. Poza tym, to co kiedyś robiłam w kilkanaście minut, teraz zajmuje mi kilkadziesiąt :(   To już nie te oczy :) Żałuję, ale coś trzeba było wybrać. Wybrałam :)

I dobrze zrobiłaś Elu że wybrałaś. W życiu na wszystko powinien być czas, i na pracę i w odpowiednim czasie na wypoczynek. 

Posted
13 godzin temu, iwstar58 napisał:

Patrząc na posty na Fb i zaglądając na ,,psie'' grupy, można dostać oczopląsu, tyle jest psiaków szukających domu. Na Olx i Gumtree nawet nie zaglądam, bo tam to samo. Wobec tego, wcale nie dziwię się, że coraz trudniej przebić się w jakiejkolwiek promocji psa. 

I dobrze zrobiłaś Elu że wybrałaś. W życiu na wszystko powinien być czas, i na pracę i w odpowiednim czasie na wypoczynek. 

Witaj Iwonko u Caniska :)

Tak ciężko jest się przebić w gąszczu psiaków szukających domu, a już wyjątkowo trudno psiakowi, który ma jakiś problem. Caniskowi się to na nieszczęście przytrafiło, jakby jednego nieszczęścia było mało :(

Wybór podyktowało mi serce :) To był wybór, bez możliwości innego wyboru :)

Posted
3 minuty temu, bakusiowa napisał:

Ta łapka na pewno jest przeszkodą. Tak też jest u Krabika. Wczoraj jakieś dziecko zadzwoniło ile kosztuje pies. 

Bardzo biedna wszystkie bezdomniaki, a szczególnie te z jakimś defektem :(

Posted

Jedyny defekt jaki jest na tym świecie, to defekt myślenia niektórych ludzi, którzy od razu etykietykują i wykluczają "innych". Bo co to znaczy normalny - taki jak wszystkie? a dlaczego? :)

Canisek znajdzie ludzi bez defektu myślowego :)

• Upvote 4
Posted
21 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Jedyny defekt jaki jest na tym świecie, to defekt myślenia niektórych ludzi, którzy od razu etykietykują i wykluczają "innych". Bo co to znaczy normalny - taki jak wszystkie? a dlaczego? :)

5a23ccc86a08d_gifklaszcze.gif.9bc80a4461532fcf4b19e392aab908ed.gif

• Upvote 1
Posted

Uzupełniam ostatnie już zaległości i przepraszam za tak duże opóźnienie w informowaniu o wpłatach na konto Caniska.

.................10,00   -  zozola77  XI  -  21.11.

.................40,00   -  helli  XI  -  25.11.

.................30,00   -  bakusiowa  XI  -  27.11.

........ ........20,00   -  markofix1  XII  -  4.12.

.................10,00   -  elik  XII  -  4.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a257743059f2_gifDzikuj))).gif.26d41ae75723134b81102b362176290f.gif

Posted
Dnia 3.12.2017 o 09:44, Tyś(ka) napisał:

Brawo Tyśka. Na szczęście są też ludzie, którym drobne niedoskonałości wcale nie przeszkadzają. My też nie jesteśmy przecież idealni...

• Upvote 1
Posted
12 minut temu, iwstar58 napisał:

Brawo Tyśka. Na szczęście są też ludzie, którym drobne niedoskonałości wcale nie przeszkadzają. My też nie jesteśmy przecież idealni...

No właśnie, a niektórym nawet sporo do normalności brakuje, a co tu dopiero o idealności mówić :)

Posted

Kolejne wpłaty na konto Caniska - mikołajkowe :)

.................25,00   -  Anna Gr.  XII  -  5.12.

.................25,00   -  Nuncek  XII  -  5.12.

.................30,00   -  Monika z Katowic  XII  -  6.12.

.................30,00   -  kasiasekret  XII  -  6.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a257743059f2_gifDzikuj))).gif.26d41ae75723134b81102b362176290f.gif

Posted

Słuchajcie, słuchajcie, kto może proszę oglądać program I TVP 1. Teraz "leci" program, w którym występuje darczyńca naszego Caniska, Nuncek w programie Miedzy Ziemią, a Niebem. Reportaż o Jego Seminarium. Zachęcam.

Posted
Dnia 10.12.2017 o 12:29, elik napisał:

Słuchajcie, słuchajcie, kto może proszę oglądać program I TVP 1. Teraz "leci" program, w którym występuje darczyńca naszego Caniska, Nuncek w programie Miedzy Ziemią, a Niebem. Reportaż o Jego Seminarium. Zachęcam.

Szkoda, ze nie mogłam obejrzeć...

Pozdrowienia dla Caniska