elik Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 13 godzin temu, agat21 napisał: To ci bogacz był z Caniska! :)) Ale fajnie, że jeszcze kasa po nim pomoże tylu innym psiakom! Teraz jak tylko będę miała doła, to sobie wejdę na wątek Caniska i poczytam o jego nowym wspaniałym domu i całej bandzie dogomaniaków oraz wspaniałych Murkach dzięki którym życie psiaka zaczęło się na nowo :)) Eliku, cieszę się, że trwając przy Canisku dotrwałam do takiego wspaniałego dnia! :) Zapraszam Cię na wątek szczęściarza Caniska, kiedy tylko zechcesz i wszystkich, którzy będą mieli na to ochotę. Jego historia jest budująca i pozwala mieć nadzieję, że każde bezdomne zwierzątko ma szanse na własny kąt i kochających opiekunów. Trzeba w to wierzyć i trwać w pomaganiu. To Wy Wszyscy jesteście autorami tego szczęścia Caniskowego. Wspieraliście nas i pomagaliście finansowo. Wielkie Wam dzięki za to Quote
bakusiowa Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Żeby na wszystkich wątkach było takie zakończenie. 1 Quote
Nesiowata Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Witaj w sobotę szczęściarzu. Bierz z życia to co masz i co Ci się należy. Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 10 godzin temu, bakusiowa napisał: Żeby na wszystkich wątkach było takie zakończenie. Oj chciałoby się chciało! 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj w sobotę szczęściarzu. Bierz z życia to co masz i co Ci się należy. Kochane psisko. Tyle smutku, zmartwień, obaw, a teraz źródełko radości i nadziei :) Quote
elik Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Dnia 6.07.2018 o 12:32, elik napisał: Wspólnie z Alaskan malamutte stwierdziłyśmy, że nadszedł czas, aby rozdzielić fundusze zgromadzone dla Caniska. On już z całą pewnością nie będzie ich potrzebował, a bardzo przydadzą się tym psiakom, które jeszcze są w drodze do domu. Na koncie Caniska po jego adopcji znajduje się dzięki Wam kwota 2.177,02 zł. Stwierdziłyśmy wspólnie, że rozdysponowanie tej kwoty po 100,00, czy 200,00 zł przyniosłoby niewiele pożytku obdarowanym psiakom. Chcemy, żeby Canisek w wyraźny sposób pomógł najbardziej potrzebującym pieskom. Postanowiłyśmy podzielić tę kwotę w następujący sposób. 400,00 zł Malwinka - wątek 500,00 zł Abi - wątek 500,00 zł Mika - wątek 777,02 zł Maksiu bez ucha - wątek Quote
b-b Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 I tutaj bardzo bardzo chciałam podziękować za pomoc dla Miki! Powodzinia Canisku wcswoim domku! 1 Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: I tutaj bardzo bardzo chciałam podziękować za pomoc dla Miki! Powodzinia Canisku wcswoim domku! Boguniu, Mika jest z tego samego schronu, z którego wyzwolił się także Canisek więc to przyjacielska przysługa z jego strony. Oby i Mikunia wkrótce odnalazła swoje miejsce wśród kochających ją Ludzi. 1 Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 Za zgodą Zagrodowy pies polski pozwolę sobie zacytować Jej post z wątku Abi. 2 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: To bardzo duża kwota. Zapewni Abi ponad miesiąc pobytu na szkoleniu. Serdeczne podziękowania Kochanym ciociom zamojskim za wsparcie dla Abi, Najpiękniejsze podziękowania wszystkim darczyńcom a cudownemu Caniskowi zdrowia i pomyślności w nowym domku 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 23 godziny temu, elik napisał: Przelew dla Maksia Eliku, przed chwilką wróciłam, sprawdzę konto i potwierdzę przelew. Max pięknie, najpiękniej jak potrafi dziękuje za tak hojne wsparcie!! 1 Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, przed chwilką wróciłam, sprawdzę konto i potwierdzę przelew. Max pięknie, najpiękniej jak potrafi dziękuje za tak hojne wsparcie!! Maksiu zasługuje nawet na więcej, ale tak krawiec kraje, jak my materiały staje. Obie ustaliłyśmy taki podział :) Maksiowi domku wspaniałego życzę jak najprędzej :) Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 I mnie wypada podziękować za pomoc dla suni Malwinki, którą po adopcji Caniska wyzwoliłam ze schronu. Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli Caniskowi zgromadzić taką sumkę na swoim koncie, że mógł wspomóc grosikiem swoich pobratymców, którzy jeszcze są w drodze do domku. Quote
Alaskan malamutte Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 15 minut temu, elik napisał: Maksiowi domku wspaniałego życzę jak najprędzej :) Eliczku, też tego bardzo pragnę...Może i szczęście uśmiechnie się do naszego Maxiulka....On podobnie jak Canisek, z malutkim defektem i też szuka ludzia, co "sercem patrzy"... Quote
elik Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Eliczku, też tego bardzo pragnę...Może i szczęście uśmiechnie się do naszego Maxiulka....On podobnie jak Canisek, z malutkim defektem i też szuka ludzia, co "sercem patrzy"... Myślę, że Maxiu ma mniejszy "defekt" niż ma Canisek więc na pewno znajdzie ludzia, który go przytuli do serca i zabierze do domu. Tylko trzeba czekać. Caniskowi zabrało to prawie 1,5 roku. Może Maxiu będzie krócej czekał :) Quote
bakusiowa Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Krabuś z defektem też znalazł domek po ponad trzech latach w hoteliku. Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Na konto Maxa wpłynęło 777,02zł! Max pięknie dziękuje Caniskowi!! Z głębi serca podziękowania dla WAS kochani, za to, że jesteście i wspieracie zamojskie biedy!! 1 Quote
elik Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 17 godzin temu, bakusiowa napisał: Krabuś z defektem też znalazł domek po ponad trzech latach w hoteliku. No właśnie :) Takie wiadomości dają nadzieję :) Quote
Nesiowata Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Pilnuj "swej posiadłości" i ludzia wspaniały, hojny Canisku. Wreszcie jesteś na swoim. Quote
Tyśka) Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Przepraszam, Canisku że u Ciebie, ale kolejny psi kaleka czeka na dom. Może kogoś zauroczy: Quote
Nesiowata Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 A nie ma przypadkiem jakiś nowych wieści o Canisku? Quote
Recommended Posts