Jump to content
Dogomania

parwo-Ptyś[*] Gucio walczy, Balbiny choroba nie dotyka. Trzy wyrzucone szczeniaczki :(

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, Gusiaczek napisał:

Z bazarku O!Volumen 40% dochodu 325.00 zł w drodze. Po zaksięgowaniu prosimy o potwierdzenie na wątku
Pozdrawiamy :)
G&S&O

pięknie dziękuję :)

spójrzcie, proszę na zbiórkę, może ktoś ze znajomych ma taki sprzęt do podarowania .. albo co..

Posted

Po raz pierwszy muszę się upominać o potwierdzenie wpłaty - to bardzo dla mnie niekomfortowa sytuacja, zwłaszcza że dysponowałam nie moimi pieniędzmi, a brak rozliczenia stawia nas w złym świetle :(
Skoro jesteście aktywne na fb, wystarczy na minutę otworzyć dodatkową kartę z dogo i zrobić to, o co proszę (i nie tylko ja j/w)
Mam nadzieję, że sytuacja ta wynika z naprawdę poważnego powodu, o którym ew. proszę nas powiadomić na wątku bazarku

Posted

słuchajcie, bardzo proszę, o ile ktoś tu w ogóle jeszcze zagląda, udostępniajcie, wpłaćcie choć 5zł, zapytajcie znajomych- może ktoś może podarować używany sprzęt.. to bardzo ważne. zrobiłam zbiórkę, ale słabo mi idzie, jak wszystko zresztą, a tu chodzi o zdrowie i życie moich podopiecznych

https://pomagam.pl/runa

Posted

Na koncie Gucia od 01.03.2017 r. wpłata z bazarku Gusiaczek, całe 325 zł - wielkie, wielkie dzięki !

Przepraszam za moja nieobecność - byłam, a właściwie jeszcze jestem chora :(

• 2 weeks later...
Posted

miło mi poinformować, że Gucio zakończył naukę zachowywania czystości w domu - trochę to trwało, bynajmniej nie z powodu jego nierozgarnięcia :) pamiętajmy, że długo był zamknięty w pokoju, całkiem odizolowany ze względu na chorobę
Siusia jednak cały czas jak dziewczynka :)
fajne psie dziecko czeka na kochającą rodzinę

17523116_1470127759673518_54170883605140

• Upvote 1