o2_ana Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 swietnie sobie Tuffi wypoczywał :D a teraz ja wrzuce kilka zdjec jak to moj Maciek dostal za duzo zabawek pod choinke i nie wie ktora sie ma bawic :wink: a tu ma niedosc ze problem ktora sie bawic to jeszcze problem typowo meski ktora......:D no najgorzej jak sie ma harem :D :D :D a tu wreszcie odpoczynek:)
Gosiek Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Oto dzisiejsza foteczka Axelka - świeci ładne słoneczko ale wieje wiaterek i piesio wygląda na rozczochrańca strasznego :wink: :lol: :lol:
Adiraja Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Fotka robiona przed minutą... taka tam , bo dawno nie było :wink: Kudłacz z umorusanymi wąsikami :wink: Zwlekam z fryzjerem ze względu na pogodę , ale chyba już długo nie wytrzymam... :-? Nosiu wrócił do normy bez alg - po zmianie karmy! Więcej na Offie :lol:
Marca_Besi Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A oto kilka zdjęć Besi: Siedząca Besi: A tutaj Besi po podcięciu włosów przez mamę: Następne zdjęcie Besi:
yoreczka Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Oto kilka zdjątek w jednym :) Jak już Wojtek się chwalił byliśmy na 23 wystawach. Dorobek to 17 medali: 7 złotych, 7 srebrnych, 3 brązowe, 3 x Najładniejsza Suka w Rasie - to wszystko BARBIE. CAYENNE była 7 x pierwsza w szczeniakach, 2 x druga - i tytuł BEST BABY w Bydgoszczy oraz 3 miejsce na grupie (Najładniejsze szczenię III Grupy), 2 pucharki.
kinia_w Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Kolej na Muszkietera Urodzony 1 sierpnia 2004 roku. I po kolei: I hit sezonu ;) You talking to me?
Magdalena1 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Muszki śliczny,a jak urósł? :D a teraz chcę wam pokazać Toykę,jutro kończy 8 tygodni. mój mały lewek:
Yorkies Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Witam, Czas na pare fotek... :D pozdrawiam :fadein:
Gosiek Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Malwinko - świetne fotaski A teraz kolej na zdjątka Axelka wykonane nowym aparacikiem :D :D
Ola&Kika Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Daguś, Gosia już wcześniej była zaopatrzona w cyfrówkę.. :wink: Tyle, że teraz ma aparacik "z prawdziwego zdarzenia" :lol: Czyż nie tak Gosieńko?? :wink: Masz rację Daga!Ja teraz nie mam dostępu do aparatu (pojechał na wycieczkę :lol: ) i ...ból jest nie do opisania..jak bez ręki :lol: :lol: Śpiąca Królewna Malutka :angel: I teraz (nadal malutka :lol: ) (przy okazji prezentuje nowo zakupiony- kapelusik :lol: )
Magdalena1 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 dzięki waszym wskazówkom i poradom mogę uratow 3/4 moich zdjęć :D YUPPI!!! mogę teraz pokazać wam zdjęcie,które wcześniej się do niczego nie nadwało,a teraz jako tako wyglada(oczywiście po obróbce i oczyszceniu).wiem,że jestem jeszcze w tym zielona i mogłabym kiedyś cudo zrobić z tego zdjęcia(jest tyle nie ujawnionych przede mna możliwości :wink: ) ale narazie pokażę wam to : starsznie lubie to zdjęcie(bardzo mnie uspokaja) :)
Adiraja Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Vikuśka była dziś u fryzjera i znów wygląda przyzwoicie :D Pani Beata powiedziała , że mała ma piękny włos!!! :o :lol: :D Jedwabisty , idealny!!! No jestem w szoku!!! Żaden wełnisty - kazała mi wybić sobie to z głowy haha i obiecała pokazać mi co to znaczy wełnisty włos u yorka :lol: Jestem baaardzo szczęśliwa , bo poza tym usłyszałam same superlatywy o Vikci :B-fly: A to fotki robione zaraz po przyjściu - nawet się nie rozbierałam tylko aparacik w dłonie i pstryk! :lol: Mam nadzieję , że nie będzie problemu z wyświetlaniem fot - coś ostatnio ten serwer zalicza częste padaki :-?
Ola&Kika Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ojejku!Cudo!Cudo! i jeszcze raz :wink: Cudeńko!! :D Agnieszko wydrap i ucałuj Vikulinkę :D Po tamtej wizycie Kika wyglądała wspaniale! Byłam bardzo zadowolona, pani Beatka to prawdziwa profesjonalistka...zazdroszczę Ci możliwości częstych wizyt w tym salonie... :( Pozbawiona tego przywileju niedługo wybieram się na strzyżenie do YC z nadzieją, że Kika będzie wyglądała równie pięknie :wink: Widzę, że kokardka od Pani Beaty pasuje do sezonu- Karnawałowego :lol: A oto Kika po wizycie we wspomnianym saloniku :)
waldek2 Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Dzisiaj byliśmy na spacerku - wspaniałe słońce niestety duży wiatr. Oto foty:
Marca_Besi Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Zdjęcia mojej kochanej Besi z dzisiejszego spacerku:
Gosiek Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Marcelko - a może byś przyszła jutro na Rynek? Oto foteczka Axelka i Snoopiego :D
smart Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Zdjęcia Kubusha (Kubsia) pieska mojej siostry i Uziego zdjęcie jak miały pieski po 1,5 roczku :)))
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Mam nadzieje, ze w galerii wszystkie wiadomości bedą się bez problemu otwierały. To jest kilka foteczek Oskarka przed kąpielą i w trakcie, a po kapieli foteczki wstawie jak wrócę ze szkoły: :laola: :laola: :laola: :laola: Kochani reszte foteczek dorzuce na pewno jak wrócę ze szkoły, a teraz lece papatki
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 No i Kochani kolejne foteczki Oskarka, tak jak obiecałam. To juz po kapieli, sliczny, pachnacy, czysciutki, swiezutki Oskarek w trakcie suszenia :):) :laola: :laola: :laola:
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 a to już piękne uczesanie i superowskie pozowanie do zdjęć mojego największego serduszka : :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:
Recommended Posts